143

друг

преди 13 години

Те-евреите видяха един дупедавец(ББ) и естествено ще го подкрепят, лошото ,че той(ББ) не осъзнава , че е дупедавец.

142

бай Михал

преди 13 години

Когато евреин те хвали, пази си парите...с едната ръка дава, с другата прибира двойно. Това племе мисли само за пари и как да прекара останалите хора.

141

Ахил

преди 13 години

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

140

Феликс

преди 13 години

до 137:Да вярно е, аз съм гърбав, куц и имам огромен гърбав пъпчив нос.Обаче има нещо, което компенсира с лихвата...Питай майка си ако ти е интересно.

139

88 !

преди 13 години

Гнусни юдеи.....

138

Калин

преди 13 години

емил кало вожда на ционистката организация шалом в бг.. е от листите на позитано .. за европарламентам предполагам е и евродепутат!та на такива ли да разчитаме за управия другарю борисофф!

137

MURDOC

преди 13 години

Е, че как няма да ни подкрепят еврейте та малко ли пари ни дадоха като дълг от тяхната световна банка . Сега ще си отпеят от лихвите по кредита на Бойко, а народа го чака глад и мизерия .

136

аз

преди 13 години

Някои му казват оливане,даже и по-лошо-осир....Стига вече!Никой не Ви вярва г-премиер!Само реверанси и приказки не са достатъчни.Българите искат действия и резултат.А в БГ само мизерия и пак казвам-празни приказки от Ваша страна.Извинете се на нещастния народ и си идете по живо,по здраво.

135

Анонимен

преди 13 години

Чичо Сам, що не си *** ! На гербера ще кажа, че нямам намерение да гласувам изобщо, защото кой печели не се решава с тътрене до урните а на друго място.Ако все пак гласувам, то ще е за някой, който не е трепан ни преди девети, ни след девети и е нормален човек.

134

Анонимен

преди 13 години

Феликс, вече уцещам гнева ти.Мразиш нас, че ти казваме истината - че си болнав.Мразиш и родителите си, защото са близки роднини, а са те заченали въпреки всичко. :)И гърбавичък си симпатичен! :)

133

Калин

преди 13 години

а бе нека да развива, но какво прави виктор маламет там!той ли ще развива.. през него ли да чакаме прогреса .. ай стига майтапи!

132

US ARMY

преди 13 години

Браво! Добре е България да развива отношенията си с най-развитите държави в света, които са пример за висок стандарт на живот, технологичен напредък и социални придобивки.

131

Калин

преди 13 години

защо Дейвид Камерън не се среща с такива? Защо един Саркози - унгарски евреин всеизвестен факт - емигрант не се среща с такива ционистки ***.

130

Анонимен

преди 13 години

Феликс, вярно ли е че дядо ти, *** и баща ти са гърбави? А че имат криви носове и криви челюсти? И фъфлят като говорят, нали? Някои от роднините ти имат един крак по-къс от другия. Нали?Знаеш ли защо?За да не избяга богатството от фамилията евреите са се женили за роднините си. И така се раждат ***. С малформации и дефекти.

129

za 124

преди 13 години

i kakvo protiv seksa imash ??!?!

128

Анонимен

преди 13 години

ще поткрепя като им подаряващ имоти как няма те подкрепя.

127

Калин

преди 13 години

позитанците са приети в ПЕС .. дълго време не бяха членове, но се представяха за такива!предполагам и до днес не са а *** ... не вълнува!това правили ги европейски социалисти? същатата работа и гърбавите .. минали покрай дясното!какво им е дясно в политиките! както се казва тюрлю - гювеч на коаалиционен позитански език!

126

Анонимен

преди 13 години

Всички са юдеи (талмудисти). Освен само караимите (караитите), които искат да се спазва стриктно Старият Завет. Но караимите са много малко.

125

БГ

преди 13 години

И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ХВАЛЯ НЕ БЪЛГАРИЯ,А"ДЯСНОТО" ПРАВИ-ТЕЛСТВО В КОЕТО ИМА ТАКИВА ИЗЯВЕНИ КОРИФЕИ КАТО ЗДРАВНАТА И ТОТЮ.ТЕ ЕВРЕЙТЕ ПРОСТО НИ ЗАВИЖДАТ И СА ГОТОВИ ДА СИ ВНЕСАТ ОТ НАШИТЕБАНКЕРИ ДА УПРАВЯТ И ТЯХ.А ИНАЧЕ КОЛКО ЕВРОПА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БГ ЯСНО ГОВОРИ ФАКТА,ЧЕ ГЕРБ Е ПРИЕТА В ДЯСНИЯ АЛИАНС.СЕГА КОГАТО ГЕРБИ СПРЕТНАТ РУСКО-ИМПЕРСКА АТОМНА БОМБА И БЕЛЕНЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЗА КАКВО ТОЧНО ИДЕ РЕЧ.В 1937 РОЛАН И БАРБЮС ГЛЕДАХА САТРАПА СТАЛИН СПИЕТЕТ.А КАКВО СТАВАШЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ.

124

Анонимен

преди 13 години

Абе и друг път съм чувал, че еврейки идват за да спят с мъже от Европа, за да може да забременеят. Понеже кръвта на евреите била смесена по роднински. Правили са кръвосмешения - брат и сестра например. И сега са болнави. И затова била цялата работа.Това обяснява, защо тия *** са толкова разгонени и правят всичко каквото им кажеш в леглото.