192

До 189

преди 14 години

Аха, *** ПРОФЕСОР ЧИРКОВ си се доказа като чист *** - лъчец, крадец, нагаждач и под въпрос професор. Този "образец" забърка куп скандали и далаверри и добре, че накрая се потопи. Стига ни скандалът с нелегалните трансплантации на органи, които организира не безкористно и за които трябваше да е в затвора, но по установена традиция те е там. Не изключвам да има свестни ***, но тях не бих наричал *** и долна пасмина. Де да бяха всички такива, но за жалост читавите са малцинство

191

Калин

преди 14 години

тези прояви най малкото са с противообществен характер :)френското законаделство позволява снемането на биометрични данни в този смисъл, ако е снело!

190

утре.бг

преди 14 години

Айде стига с тия биометрични данни.Вземани са само отпечатъци от пръсти, за да не може някои терикати да се редят по 20 пъти на опашката за по 300 евро.Няма наложена забрана за повторно влизане в страната,условието е че трябва да е легално...сиреч с регистриране на постоянен адрес и разрешително за работа.Така че не преиначавайте нещата и не си скалъпвайте ваши си истини.Друг е въпроса че малкия Наполеон Саркози използва цялата история само за да се подмаже на народа си с цел оставане на власт.

189

GXx

преди 14 години

Dido, na horata im pisna da rabotqt za paraziti,da budat kradeni i da ne smeqt da si naredqt kushtata,da sa prebivani ot nagla paplach podigravashta se s nacionalnite simvoli i istoriq.Bulgarite se bedni.S 200lv zaplata obrazovat decata si. *** pravqt svatbi za hilqdi levove,prodavat decata si,rajdat po na 10 i otkazvat integracia.Rasizmat ne e sreshtu *** a sreshtu tozi tehen nachin na jivot - paazitirasht obshtestvoto.

188

Точка

преди 14 години

Чиста проба ксенофобия! А какво ще кажеш за *** професор Чирков, боксьорът Серафим Тодоров, Чарли Чаплин и още страшно много хора... И те са били ***-***-роми! И те ли не заслужават права? Защо, защото ти не искаш ли? "Българин" ли? Ти ли? Ти, с това мислене, си растение! Дори и това не си - си просто една *** бактерия!

187

аз

преди 14 години

Ти от историята за турското робство не си чел и една страница , нали ? Нека следващия път преди да пускаш такива коментари с цел да ни запознаеш с твоето мнение ги сравни с фактите . Евентуално ако следващия път тези факти наистина отговарят на излишното ти мнение може и да споделиш с нас.

186

Българин

преди 14 години

Явно тия, дето са ми сложили минусчета смятат, че всяко нещо е човек, стига да ходи на два крака.Да си човек, това значи да притежаваш интелект, морал, стремеж към развитие и отговорност за собствените дела - неща които *** не притежават. Как тогава могат да бъдат определени като "хора"?

185

fsf

преди 14 години

ИНТЕРЕСНО МИ Е ЗАЩО БХК МЪЛЧИ НАЛИ ТОВА Е РАСИЗЪМ,И ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ СЪЩО АКО НЯКОЙ БЪЛГАРИН КАЖЕ ЧЕ РОМИТЕ СА *** ТОЗИ ДОЛЕН КОМИТЕТ И ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ОПРЕДЕЛЯТ ,ЧЕ ТОВА Е КРАЕН НАЦИОНАЛИСТ,РАСИСТ И Т.Н. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ СЕГА КОГАТО ФРАНЦИЯ И САРКОЗИ ГОНЯТ ***.ПОРЪЧКОВИ ЖУРНАЛИСТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ СА РАСИСТИ САМО БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ,АМА СТЕ ЖАЛКИ,МАЛКИ ДУШИЦИ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ...СЛУГИ НА МАФИЯТА

184

Роми?!?

преди 14 години

Какви Роми? Тази пасмина са си *** миризливи. Интересно, ако *** започнат да настояват да ги наричаме "Гении" или може би "Образец за хората" така ли ще започне да ги нарича масовата пропаганда?!? Тук нали е България, защо не се ползва българската дума за тези *** (а тя е и общо европейска), ами ще им ползваме думи от скапания им език?!? Да си идат в Индия, та да им казват там Ромале

183

Петя

преди 14 години

Много е просто решението за България - всеки нарушил закона да полага задължителен надзорен общественополезен труд. Имма да се пренареждат павета, за се кърпят дупки по пътищата, да се правят знаци, да се редят тротоари, да се боядисват огради, за де сменят парапети, да се садят цветя, да се косят ливади. Надзорниците също ще са от хора, провинили се, но за надзорник да се изка образователен ценз и един ден да се брои за ден и половина. Сами ще се регулират. Държавата ще светне за две години!

182

до:178

преди 14 години

Айде да не обобщаваме!НЕ е вярно,че българите сме омешани.Когато са били ИЗНАСИЛВАНИ българки,те или са се самоубивали, или са премахвали плода на насилието!Имало е начини дори в ония времена!Ако твоите баби са правили изключение,не знам.А турците са вземали и еничари и момичета в харемите.Виж за техният етнос е актуален този въпрос!

181

Българин

преди 14 години

Не проумявам, как някои тук говорят за "човешки права".Човешки права могат да имат само хората, не *** - просто защото не са хора.

180

Точка

преди 14 години

Става въпрос за "доброволно експулзиране", както самите французи го определят. Това в коя графа престъпления влиза? Не знам да има закон против "просията" или "живеенето в гета" или "живеенето без работна виза"... Кои закони не са спазвали тези ***? Аз виждам само едно - това за пребиваване. Което не ги прави престъпници! Следователно това не дава на Франция право да им вземе биометрични данни! Защото това са български граждани и само Бг има право да прави това...

179

ДО САЙТА

преди 14 години

МАХНЕТЕ 166.

178

Калин

преди 14 години

биометрични данни се снемат в европейските страни:) за нарушители само така!

177

утре.бг

преди 14 години

Я аз да попитам всички националисти и така наречени чисти българи....След 700 години робство колко ли сме чисти.Седем века,това са 10 поколения (че и повече),които систематично са били претопявани.Така че изобщо една дискусия на тема,кои са българи, турци или *** е абсолютно глупава.В България всички сме с ориенталски и какви ли не още примеси в кръвта.Това е истината за жалост,а тези които не го проумяват просто се замозалъгват.

176

Калин

преди 14 години

аз правя правописни грешки.. що то се занимава и с друго:) и не съм националист!

175

Точка

преди 14 години

Калине, в дълбока грешка си! Всеки има право да живее 90 дни! После излиза 1 ден в друга държава и пак 90... Биометрични данни не са снели! Ако са - това е противозаконно. Снемането на биометрични данни важи са САЩ, в Европа обаче всяка една държава членка снема биометриччни данни на своите граждани. Говорим за свободни граждани, а не обвинени в някакви престъпления. Моля те, чети европейските закони! Задължително е за да коментира за права - даденост, а не привилегия! :)

174

Дидо

преди 14 години

Това, което най-много се набива на очи когато ви чета коментарите, е че най-запалените националисти имат най-много правописни грешки!Като толкова много си обичате родината, се научете да пишете правилно на родния си език! И Ботев и Левски ги знаете само като имена и нищо повече за тях. Обаче ги боготворите! Вие освен да мразите и да ходите с бухалки по улиците, друго умеете ли?

173

Анонимен

преди 14 години

в 171 да се чете ...не пречат на франсетата...