39

тони

преди 13 години

Предложение за интеграция на ***.Страната, която поема председателството на ЕС, на ротационен принцип приема и ***. Нека и те свят да видят.

38

Анонимен

преди 13 години

Работата на полето е за трудолюбиви българи и турци. Масовия *** прави пари от просия, кражба и полулегални далавери. Има тук-там някой строител колкото да потвърди правилото.

37

Българин

преди 13 години

Оня ден например - излавят три блока ***, крали ток - арестувани няма, преди няма и два месеца тубма от 70 *** убиха човек пред очите на ушевите ***, арестуван само един, а клалият момчето с нож дори бе пуснат, зимата орда от 1000 *** нападна посред бял ден и разграби цяла фабрика в Бяла Слатина - пак пред очите на ушевите - арестувани няма, неколкократно *** нападат болници - арестувани няма !!!Кой е виновен за това - Никола Саркози или *** к.рва Ц.Цветанов?

36

вас

преди 13 години

аз сам от неголам град в българия сумати от улиците по тротоарите са обрасли с трева парковете са занемарени отвсякаде --да ги хващат тия и да ги впрягат да оправят буренаците навсягаде да светне само лежат и лапат помощи има много работа за тях

35

lerant до 10

преди 13 години

10 аноним - глей ся братле, Разликата е в това, че те са РОДЕНИ тук, както и БАЩИТЕ им и т.н. демек тука си принадлежат. Просто франсетата няма накъде да ги насочат другаде! Нека кажем първо, че сме сливова държава - повечето от партиите се възползват от тяхното право на глас. По Тошково време имаше работа и за тях в т.нар. заводи на труда - Кремиковци, дружба и да не изб. Сега *** ни повелители буквално ни разрушиха страната. Огледай се- виждаш ли производство....

34

lerant до 10

преди 13 години

.... Няма нали! Тогава няма и работни места, няма пари, няма БВП! Това е Б-я сега. Та *** преди бяха натикани в тези дупки и успяваха да си извадят хляба. Сега не е така, освен това държавата ни ги издържа на гърба на всички останали.Какво тр. да се направи - :) мн. просто - които не работи не тр. да ядееее! Спрете им тока, спрете им парите от соц.!! Ще ревнат, ще викнат 1000 правозащитни орг. - нещо с което никоя партия няма да иска да се бори. Казват - работа няма. Има, има - полето!

33

Мъдовски

преди 13 години

Въпрос: предложи някой друг актуален политик и да го обсъдим live!

32

Amenhotep

преди 13 години

Ако се въведе образователен ценз за правото на гласуване, проблемът с *** ще бъде на половина решен!

31

Мадлийн Олбрайт

преди 13 години

По страшно ще бъде!!!Косовските сърби имаха къде да избягат,на вас *** ще ви вземат всичко...

30

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам всички лица които са здравно и пенсионно неосигурени, неплащали през живота си данъци и с адрес на регистрация където се водят още 100 човека да бъдат незабавно екстрадирани от България!

29

Amenhotep

преди 13 години

Европейците разбраха, че е невъзможно да интегрираш неинтегрируемите. Въпросът е, кога и нашите управници ще разберат това.

28

Българин

преди 13 години

3 - двойният аршин съществува само по една причина - Италия и Франция си имат ДЪРЖАВНИЦИ като Марони и Саркози - а ние сме управлявани от *** *** Бойко Б., който е когов да докара държавата до фалит, само и само да си купи *** гласове !!!От ЕС ни показаха как се действа, казаха ни в прав текст, че ние, като държава имаме пълно право да вземем всякакви мерки за опазване на законността и реда в страната - КОЙ тогава е виновен, че хъхрещата *** безчинства безнаказано тук ?!

27

адвокат

преди 13 години

Как може такова нещо да се погазват правата на европейските граждани и Бруксел да мълчи,като женски полов орган,*** и сиромасите за нас Източна Европа,а за вас Западна Европа само белите и богатите,какъв е тоя двоен стандарт бе Европа,това го нямаше даже и по-време на желязната завеса,ми дайте пак да си сложим бариерите и да не излизаме извън пределите на страната си,пълна отврат е това ЕО....

26

Куромиянко

преди 13 години

"Роми" има само в *** ,видиотени тикви на ***-демократите!!!!

25

ламбо

преди 13 години

Karthago delenda est = Социалните пари на *** трябва да се спратМАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

24

вас

преди 13 години

ние какво да правим с наще роми тогава като не покриват минималните стандарти 7/8-ми от наще роми не ги покриват значи с пално право можем да ги нобутаме в някой край на българия и да се оправят там както могат например в част от видинско и да ги изолираме там и без да ни се месят отванка

23

юнака

преди 13 години

и в Италия е пълно с румънски и български роми,просят ,свирят на акордиони пред църкви, дремят по пейки и се ровят из казаните.За справка идете в град Бари.

22

Apollonesco

преди 13 години

Ето къде бил новият Хитлер в лицето на вътрешния министър на Италия - Роберто Марони

21

Дьорд Шорош

преди 13 години

Отворете широко бузи..Вашите господари и пръвни *** френдове пристигат: "София. Делегация на Американския еврейски комитет, водена от изпълнителния й директор Дейвид Харис, пристига в България на 22 август (неделя), съобщиха от организацията на евреите в България Шалом. Делегацията пристига за да вземе участие в Летния университет на Европейския еврейски студентски съюз, който за първи път се провежда в страна от Източна Европа.От 19.00 ч. в неделя в София в Еврейския културен дом, бул. Александър Стамболийски50 на Дейвид Харис, изпълнителен директор на Американския еврейски комитет ще бъде връчена най-голямата награда на българската еврейска общност Шофар за принос в развитието на връзките между Организация на евреите в България Шалом и Американския еврейски комитет.На 24 август (вторник) от 11.00 часа президента на България Георги Първанов ще връчи на Дейвид Харис орден Мадарски конник Първа степен за принос в развитието на отношенията между България и Съединените американски щати.

20

бай Иван

преди 13 години

да ги изгонят и от БГ, икономиката, и социялната политика ще дръпнат за 2 години, дребните кражби ще намалеят с 80%, и няма да им повече копуване на гласове