370

антимасон

преди 13 години

Границите на Балканите и Европа се чертаят наново именно от САЩ !Именно те създават измислени държави като Косово !САЩ са тези, които палят пожарите навсякъде по света ! Те разделят народи (виж Северна и Южна Корея) и ги противопоставят едни на други. Те палят братоубийствени войни между съседни държави.За съжаление, когато пожарът е запален вкомшиите, той неминуемо рано или късно ще дойде и в нашия дом ....САЩ са новата империя на злото в световен мащаб !

369

bg.

преди 13 години

КВА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ------ ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТЕ

368

Анонимен

преди 13 години

Mdaaa........след 12 санитарите заспиват и лудите набарват компютрите :)) четете духовните им *** :))

367

Амено

преди 13 години

Вълците кротко пасяха. Една овца подскачаше около тях и лаеше ожесточено. Щирлиц анализираше напрегнато, когато се сети, че Центъра пак не му е превел заплатата. Ч....т возмит, промърмори той тихо - Добре, че Борман не може да играе шах........

366

русомраз

преди 13 години

Пак: наркоманията, проституцията и убийствата (в САЩ) не са чак толкова като в Русия, нека сме коректни!В Русия има пъти повече огнестрелни инциденти и убийства отколкото в САЩ, отнесено към броя на оръжията в хората. Т.е. типичният руснак, добрал се до оръжие, е пъти по голям убиец от типичния американец - факт!

365

Калин

преди 13 години

единствените русомразци познати сред руслята са ленин и сталин!те естествено са припознати от психично - болните!

364

Гражданин

преди 13 години

Слава России!! Слава Путину!!

363

Калин

преди 13 години

какво не са бе ..имам разработка по темата!в болшевишка русия ако не са алкохолици то са наркомани!и няма изгледи за управия!кого лъжеш, себе си .. може!и без това сте самовлюбени ***, вярвайте в мумуите на сталин, развратници такива!не ни обеснявайте нещата!

362

русомраз

преди 13 години

Е, наркоманията, проституцията и убийствата не са чак толкова като в РУсия, нека сме коректни!Едната лъжица катран в многото хубаво се трае, като няма по-добра алтернатива... А на нивото на бившите ни господари няма да слязат никога по нищо, бъди сигурен!

361

za 379

преди 13 години

***, има един руски виц:Ние, руснаците не можем да започнем ядрена войн,а понеже тоз,и който държи ядреното куфарче има сметка в Швейцария, деца в Оксфорд и вила във Флорида. :))

360

Хлапето

преди 13 години

На Путин са му от желязо нервите. Аз ако бях на негово място, вече да съм натиснал червеното бутонче и сша да са дали фира отдавна!

359

Калин

преди 13 години

сталинистчета .. ще се гънете яко!ще ви разберат що значите .. по света и у нас!педофилчета нещастни!

358

ПРАВО

преди 13 години

Тоя *** чува ли се какви ги дрънка? Кой е ТОЙ да решава какви ще са границите, коя територия на кой е и какво е полезно за страните? Какво дестабилизиране, нали хамериканците го направиха това Косово, за да получават още и още наркотици! САЩ и ЕС са античовешки институции и трябва да бъдат унищожени колкото се може по-скоро, иначе ще завършим по-зле и от най-черния комунизъм, и от най-лошото робство!

357

Анонимен

преди 13 години

Ако си го учил наизуст в АОНСУ, не всички сме така.....смеете се на ББ че бил чел само една книга, а вие ??!?! :))

356

Анонимен

преди 13 години

Цитирай ми какво пише на 114 стр.

355

Дякона

преди 13 години

И последно......Ако използуваш изрази на Йосиф Висарионович,значи ти си първия мераклия за ГУЛаг!САЩ са първи в света по окупации на невинни държави,по грабеж на суровините им,по наркомания,проституция и убийства и по всякакъв вид престъпност за съжаление! Имат и добри неща,но лошото което причиняват на останалия свят слага лъжица катран и на хубавото! Сега доволен ли си? Хайде лека!

354

за 370

преди 13 години

чели сме го...............нищо особено е, някои обаче сте си останали само с него

353

Калин

преди 13 години

аман от комунизъм бе!май за това намразвате природата ***!да не ви опънат по дърветата!ае на николай банев на плажа, лято е!малко на слънце да се гърчите!

352

Дякона

преди 13 години

Момчета и момичета,лека ви нощ,Бог да бди над вас!На нормалномислещите им желая приятни сънища!На ненормалните им препоръчвам да прочетат /ако могат да четат/"Капиталът" на Маркс.....и от него има какво да се научи,е не са великите трудове на Дянков,но пак става за четене,успокояващо е!

351

Анонимен

преди 13 години

Българският щангист Георги Шиков спечели титлата в категория 85 килограма след много сериозна битка с руснака Алексей Косов на младежките олимпийски игри в Сингапур.Нашето момче събра в двубоя с килограм повече от руския си съпреник 335 срешу 334 килограма, като в първото движение, изхвърлянето, изоставаше с 2 килограма 152 на нашия, 154 за руснака.