77

до 72 Анонимен

преди 13 години

Ти глупав ли си ми кажи ? Ако управлението не го направи това хората ли ? Окей като не си шубе направи нещо против *** и ходи в затвора ... това ти казвам докато властта е на тяхна страна ми кажи пример как да се реши проблема без последствия за тебе !?

76

онбашията

преди 13 години

ихаааа, е това е добра новина! 300 евро на ***, дано някои се сети да светне *** по махалите дето не могат да четат, ще падне шоу!

75

Възмутен

преди 13 години

Това ли ЕС?Постоянно ни хокат ,че не интегрираме *** ,права на човека,Хага,а като са им в двора хайде на самолета и в крайния квартал(гето) България и Румъния!Ами дайте и ние да качваме нашите *** и да ги пращаме някъде например Болонкия лес,или Версай,а може и Лувъра и после да приказват,защо *** не са интегрирани....

74

хихи

преди 13 години

Да платят и данък върху тези пари,че и осигуровки - ха *** де!

73

Анонимен

преди 13 години

Ще ти обясня пич. Въобще за да се реши проблема с *** е много лесно. Малко политическа воля само трябва. Решението е просто:Всички *** трябва да се третират като българите. Т.е. да бъдат равни пред закона без допълнителни помощи и привилегии. Всяка незаконна постройка да се бута, както правят с българските. Всеки който не си е платил ток и вода да му бъдат спирани. Никакви допълнителни помощи за деца, както е за българките.

72

Анонимен

преди 13 години

На теб какво ти пука за мнението и интересите на 1000 политици, още толкова подкупни псевдо защитници на човешките, кучешките и т.н. права и още толкова подкупни журналисти? Кога ще се заинтересуваме за собствените си интереси? Кога ще си дадем сметка, че тази *** *** *** не просто ни излага пред света, но и търпа назад във всяко едно отношение. Аз не искам България да се превърне в *** държава! Вие искате ли това да се случи?

71

Анонимен

преди 13 години

Абе пак ви казвам нека превърнем негатива в позитив.Всички *** от България да идат във Франция.Да им дадат по 300 евро и нека се върнат.Ще сменят еврото за левове тук и сме номер едно.После нека ако и другите държави дават така пари да ходят и там.Така ще напълним хазната и ще сме си екстра....:)))

70

тежак

преди 13 години

франция налага дискриминация

69

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че вече си имат безплатни екскурзии, с осигурени нетрудови средства на връщане. Така може да си преживяват целогодишно. Всяка седмица нова екскурзия, със заплащане от страна на посетената страна.

68

Куче, което лае не х

преди 13 години

Мислете как да решите реално *** проблем.А то, че самолетът няма да се разбие, няма. Че няма да избиете *** няма.И *** е човек.А с това лаене тук нищо няма да стане.Аман от българи!Нагледах се и се наслушах на закани, обещания, пожелания и т.н. глупости.

67

Анонимен

преди 13 години

От кога бутилка РОМ е 300 евра? Моля, оправете заглавието!

66

F-15

преди 13 години

Истината е ,че проблема с *** е решим ,но просто политиците нямат ТОПКИ а и ползват *** за твърд електорат .Иначе какво ни пука на управниците за правата на човека като човек в речника означава едно а *** като ги погледнеш не се вписват никъде освен сред насекомите вредители (***).Нека се направи това което е трябвало преди 1 век и повече да се натоварят на самолетите ни и над някой вулкан да се стоварят за да го запушат като тапа и така да спасят други хора 1 добро дело !

65

Батката

преди 13 години

Има гршка в заглавието! "По 300 евро на ***..." е правилно да се напише! ::D Geerz

64

ДО 60

преди 13 години

България и Румъния са циганксите гета на ЕС бре!Кой ни *** мнението?

63

Желев

преди 13 години

Българските *** били по-малко от румънските.Срам.Излагат нацията,не може да сме втори.

62

Анонимен

преди 13 години

Бойкот на свички френски компании и продукти предлагам и национален протест пред френското посолство срещу нарушаването и заобикалянето на европейските директиви гарантиращи свободно придвижване на хора.

61

Анонимен

преди 13 години

Милион и половина *** по 300 евро=450 000 000 евро.Ако ги пратиме във Франция и ни ги върнат с толкова пари те ще ги сменят за левчета и ще живне икономиката ни.Никак не е зле за начин за излизане от кризата....:)))

60

БГ гражданин

преди 13 години

НЕ мога да разбера,защо нашето правителство не протестира пред европейските институции?

59

asd

преди 13 години

hahahahhhah eeeeh eeh ehhh dobre zapitano

58

Иво

преди 13 години

Ама какъв ром - атлантик, бакарди, морган? Dnes.bg, използвайте правилните названия!