119

В

преди 13 години

ей какви времена доживях жени да се занимават с мъжки дела даже и най-свещенната мъжка професия-войник не е вече каквото беше жени ще ме пазят мен а мъжете ще ми пускат бритонче като на оживяло абортче и ще ми правят гей паради и въобще как я мислите тая работа да сте видели жена достатъчно смела и решителна че ако се наложи да убие без да се замисли за родина и род ? тя няма това заложено в нея бори се срещу природата си изгуби се красотата на баланса който го е имало до преди 70 години

118

PPP

преди 13 години

Абе някакви препинателни знаци в училище не са ли ви учили?... Пунктоация...

117

на Bach майка му

преди 13 години

Приятелю, цензурираха (редактираха) те, а може би +-четата бяха за "мистериозно" изчезналия 2-ри ред от становището ти :)

116

Василиса Прекрасна

преди 13 години

Мили Боже! Що за хора....що за нрави... То на покойника ( мир на праха му!) му е все едно вече, нооооо къде е човещината... Така както злословите, не забравяйте, че онази с косата не подминава никого....

115

Кой е пък тоя ?

преди 13 години

Ако не беше евреин едва ли щеше да бъде толкова "велик" !Такива велики хвалебствия за някой, който едва ли е допринесъл нещо за България, а точно обратното създавайки същество като своето синче.Аз за Левски не бях слушал и чел през последните години толкова хвалебствия, колкото за този безличник.Толкова "велик" в разнообразната си дейност, че накрая нищо конкретно не може да се запомни за него ! (: (: (:

114

OneManTicket

преди 13 години

Мир на праха му!

113

doc

преди 13 години

почти си права, ама .. почти; човек ли?!? - масоните не са хора, те са хуманоиди без човешки качества. Демократ, бунтар, демократ ... бла, бла - няма как да членуваш в тайно общество (прикрит и подмолен) и да си демократ (явен и открит) ... и това не се отнася само за него и рода му!!!

112

факфак

преди 13 години

Такаааа....какво разбрах от статията (и не само от нея)?Евреите са големи ЕСТЕТИ!Евреите са големи ЕРУДИТИ!Евреите са големи КОМУНИСТИ!БЕЗ ЕВРЕИ СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО-КРАСИВ!...................Опааа, кой го каза последното?

111

Анонимен

преди 13 години

Дали пък няма господ, а?

110

Анонимен

преди 13 години

Така е права си за едно, за умрелите или добро или нищо. В случая повечето хора се ориентират към нищото.

109

В

преди 13 години

добре е пички как може в тоя суров свят когато силния е винаги прав и винаги е било така вие да си мислите че наистина с самарянство ще спасите бъдещето ни ревете тоз бил убиец другия прекалено груб за вас нали но именно такива са освободили българия ако си мислите че в борбата за свобода слабохарактерни дупенца като повечето сега са ни спасили жестоко се лъжете ако не ви понася кръвта значи не сте за този живот България има нужда от бойци не от философи и страхливци

108

В

преди 13 години

бъркаш се Потър на 27 съм и съм работил с евреи познавам ги идеално и така и ги описах а ти чедо лъскаш ли на американската карта вечер ще ви наредя целият Шалом и ще ви чукам като в концлагер-един на колене един надупен до него и така от г*за в устата без хигиена ще ти сбъдна американската мечта

107

мария

преди 13 години

Чудно защо ли смъртта му предизвиква толкова "ялови" писания надолу, под моя коментар. Та той е просто един голям философ, учен и... човек. Какво сте почнали еврейските истории от турско и не знам си кое време. Хубаво е да познавате историята - но поводът не е подходящ, за да "блестите" с познанията си. Мир на праха му.

106

Анонимен

преди 13 години

Кофти стана, те бебе чакаха до дни, пък сега погребение ще стягат,не е хубаво така, пък каквито и ще да са.Съболезнования.

105

Хари

преди 13 години

Ей В... много добре си нучил стихчето си наизуст. Ти сигурно си наааа...3 или 4?! Марш да спинкаш следобеден сън.

104

dpa

преди 13 години

Егати и какъв вид имат тези евреи, това от желание да управляват света са замясали на ***.

103

Киликанзер

преди 13 години

Ерудираният автор два пъти ползва думата облъчвам в жаргонно значение. Явно, че самия той е здраво облъчен.

102

Анонимен

преди 13 години

Бащата е адвокат и испански вицеконсул (Еврейн вицеконсул на фашиска страна!!!). Синът ерудит филосов и фанатичен комунист. Внукът, убеден антикомунист и натовец, кандидат президент на НАТО, монархист. Каквото и да става тия са с управляващите, който има глава на раменете си да мисли. А който мисли с нета и ТВто си да скърби.

101

Гошо Тъпото

преди 13 години

"Вярвайте на този който търси истината,не на този който я е....намерил.""Когато на твой ....въпрос отговаря философ,преставаш да разбираш....въпроса."Андре *** - френски писател нобелист

100

Анонимен

преди 13 години

А забравих, че и Сулейман (Соломон) палача на българите от Тракия през Руско-Турската война също е еврейн, ерудит и литератор. Завършил е Сорбоната.