16

Дидо

преди 13 години

И да го трепем а.Все едно родител да каже сина ми става нищо не е постигнал да го трепем полза от него няма

15

Весо

преди 13 години

Няма нищо по естествено от това,мечка да изяде овца.Проблем са хората,не мечките!

14

Мецан

преди 13 години

Е, ти понеже имаш сметки да плащаш и трябва да спре да се върти Земята, така ли?! Освен това, каското не е задължително. Задължителна е застраховката "Гражданска отговорност". Каското е лукс, който ти свободно си избрал да си позволиш. Само ти имаш сметки. Има и нормални решения за мечките - не само чрез изтребване. Мечката сигурно така казва и за теб - какво ме занимава тоя със сметките и каското си?!? Я го гръмнете, да не се мъчи!

13

Анонимен

преди 13 години

Овцата е стока и носи полза, а мечката е диво животно и полза нема от него никаква, да знаеш.

12

смолян

преди 13 години

Мечката ша ти я донесем у апартамента да те изяде. Да пита после женати имаше ли Гюро глава или немаше.

11

Дидо

преди 13 години

Всичко ли решавате с трепане бе *** имча зоопаркове кой я знае тази овца къде е била.Приказката че сем *** е много права наистина *** сме

10

Анонимен

преди 13 години

Гледай го това на снимката как гледа, глей.. диво животно!!!!!!!! Куршум, куршум!!!!

9

Silata

преди 13 години

Кметицата да се изсели от Смолян и да я пратят в резервата за комунисти в Северна Корея ;) Аман от популистки изказвания и дрън-дрън оперативни планове.

8

ВР

преди 13 години

Къде да я изселят? В Софийската зоолигическа градина ли? Мечката е всеядно животно като човека, и на нея й се яде месце от време на време. То ако всички мечки ги убиваме и изселваме, ще станем обезмечени като немците, дето преди няколко години им се появи една мечка в държавата и те се видяха в чудо какво да я правят, и накрая я убиха, щото било опасно да скита на свобода, видите ли. Казваше се Бруно. Но ние и да изтрием мечките от земята си, няма да станем Германия.

7

ЕЕЕЕЕ боже

преди 13 години

АБЕ ДА ГИ ИЗТРЕПАТ ТИЯ ПУСТИ МЕЧКИ, БЕ. САМО С ТЕХ ЛИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ????? АЗ ГЛЕДАМ КАК ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКИТЕ И КАСКОТО НА КОЛАТА, А ТЕ МИ ГОВАРЯТ ЗА МЕЧКИ. ТРЕПАНЕ И ТОЛКОВА. И ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА НАЙ-СЕТНЕ.

6

а така

преди 13 години

Еми като е изяла овца да я трепят - на кебапчета и да я изядат нея. Това е наказанието. И за бихо отишъл да си купя от кебапчетата и с биричка, ехахаа, за бог да прости мечката.

5

Анонимен

преди 13 години

ели да те плюнем и почваме.

4

кюнлия

преди 13 години

Една офца изяла, много важно. Аз ония ден изядох едно теле с 50 кила картофи да не би и мен да отстрелят сега. Да си хапва баба меца чудо голямо.

3

да го

преди 13 години

Аре, плюнки, закъснявате с поредните си *** коментари.

2

Анонимен

преди 13 години

Абе тия не могат ли да я отровят пустата мечка, като не се разрешава отстрел?? А и некой природозащитник ако изяде преди това, ще си пукне сама даже.

1

Мечкадар

преди 13 години

Нали уж я застреляха ? По всички белези и описания била тя !