345

До Патриот

преди 13 години

Хора ,които сутринта говорят едно ,а след обяд правят друго не са мъже ,а женски полов орган.Сутринта по тв-та го питаха вярно ли е ,че напуска БСП и ще отива в ГЕРБ той каза -няма такава нещо ,една партия за един живот стига.Това наистина е мъжко ,но след обяд каза ,че ще е кандидат на ГЕРБ за Бургас .

344

Патриот

преди 13 години

Не цапайте по Божидар Димитров !!!Ако всички бяха МЪЖЕ бяха като него ,България намаше да е в това СРАМНО положение!!!

343

Анонимен

преди 13 години

Верно ли бе? А кой си ти, да му тълкуваш думите? Това че ти си с мръсно подсъзнание си е твой проблем.

342

Анонимен

преди 13 години

Не, просто много ви иска да е казал нещо с негативен смисъл и в момента мъкнете от десет извора вода да го докажете. Като кажеш *** работа, ти какво разбираш?Я обясни анкетата. Едва 9% казват, че сме *** народ. 900 души, срещу 6100. Коментар нужен ли е? И как пък всичките възмутени, сте все фенове на Серж?

341

Maraba

преди 13 години

И стига спами с тоя речник-Димитров не чете речници и като казва *** ,си го казва в секс контекст.

340

един от шибания

преди 13 години

Всичко в БГ започва и свършва с ченгета - бивши ДС и настоящи полицаи. Във всяко престъпление те са замесени, във всеки скандал имат участие - дори и сега ни подслушват и цензурират.Хубавото на демокрацията в БГ остана само това - да мога да кажа на простака ,че е такъв. А за Б.Д. - какво очакваш от агент на ДС? .......

339

Анонимен

преди 13 години

Ето ви значението на "***" според онлайн тълковни речници:"прил. Жарг. Грозен, лош, неприятен. *** работа."Ама от БСП едно си знаят за ***, поради ежедневните "инструктажи".Не става само с плюене, трябва и да се чете. Ама от друга страна, всичките червени сте от беден селски произход. Я вижте анкетата, почти 10 000 гласували, 61% *** народ сме. А тука 7-8 червени плюят, като за световно.

338

Maraba

преди 13 години

Къде се скри Крали Марко да му поиска оставката?Нали го беше предупредил за последно?Къде си Вожде???

337

arhar

преди 13 години

' Куйович, Муйович, Уйович '' *** и пульо ' Кой ли беше този ' класик ' ?Дали не беше един оперативно - интересен бивш вътрешен министър, чиято оставка беше поискана от цяла ЕВРОПА и който ще прави партийка с Гоце ?А дали т. нар. журналисти не проявяват двоен стандарт и защо никой от тях не попита какво прави този ' класик ' в парламента ?

336

паристорик

преди 13 години

народът създава и състои държавата, тя пък с институциите съдава народ потребен, незащитен от институциите прегръща религията, незащитен от несправедливост пази вярата

335

CJ

преди 13 години

И какво като е казал "***" нима повечето от вас в изблик на бяс и отчаяние от цялото безумие което се случва в Бг във всяка една сфера, не само археологията, не го е казвал десетки пъти??? а и много по цветущи определения, да не изброявам. Който се обижда и иска извинение значи се е препознал в тази група на ***, аз не съм за това смятам че човека няма за какво да се извинява, някои хора наистина си заслужават това определение.

334

Анонимен

преди 13 години

Нямал на кого да се извинява. Да, бе! Най-малкото трябва да се извини на целокупния български народ, че не знае как да се държи! Защото това негово "блестящо" изказване е било направено публично и сигурно е било чуто и от доста деца! Какво падение, а! Щом и министрите ни вече почнаха да се държат като каруцари, просто не мога да си представя, че можем още да затънем. В нормална държава, този отдавна да се е извинил и да си е подал оставката! Ама тук простотията е на мода!

333

До антикомуниста

преди 13 години

Кой е имал в предвид е ясно.Цитирам ти какво каза точно- " при тоя *** народ и при тия *** колеги".Така ,че и ти влизаш в това число.А да попитам този езиковед след като "***" не означава това ,ако беше употребил думата "изклатен" народ какво тълкование щеше да ни намери от речника

332

Анонимен

преди 13 години

А ти като идеш на работа такъв език ли държиш на шефа си? Предполагам не. Тук не става дума за това какво е свършил и какво не като министър, а става дума за елементарно възпитание. Както се казва липсват му първите 7 години! Едно е да говориш така в селската кръчма на пияните си приятели, друго е да се изцепиш така официално. Извинявай, ама ако поне да се държи в общество не умее, тогава за какво ми е. Нали утре, като нищо, ще се изцепи така и пред някой чужд дипломат!

331

Анонимен

преди 13 години

Ни ви ли прави впечатление, че това правителство е съставено само от нарциси?Те са най-великите, самовлюбени,пренебрежителни към всяко мнение, различно от тяхното. БД не е изключение. Но нали си гласувахте за тях? Е, сега си ги търпете и се радвайте на арогантността им и вопиющата им некадърност.

330

az f

преди 13 години

ей защо го критикувате човека к'во като е казал *** .... та и той е човек нищо че е министър точно така трябва да се казва каквото се мисли другите министри като говорят учтиво да не би да работят повече за България

329

основания етични

преди 13 години

богу наподобен се раждаш, богоподобие може да достигнеш в истинна държава, verum statum още, ще рече от Господа само когато и доколкото служи на общото благо и всеобщата полза народни, от падане в турско иго независима държава на българите веке нема, все отвън назначават управление на ползу други

328

Анонимен

преди 13 години

Дори и да не е съгласен с мнението на археолозите, след като заема съответния висок пост, този трябва да си контролира устата! Някак не върви на един министър да се държи и да говори като бай Х в селската кръчма след поредната ракия! Най-малкото това е въпрос на елементарно възпитание!

327

Айзък

преди 13 години

Ама той и хомосексуалисти е трябвало да им каже. Макетата си приписват несъществуваща история, а ние, които имаме, не я ценим. Не ***, ама и *** народ от глъмпери сме.

326

Атака

преди 13 години

Крайно време е наистина да се промени манталитета ни - не може да се възпитават децата в такъв език. Трябва да се промени тази чалга култура, при която е геройство да се използват нецензурни изрази!