36

katrin

преди 13 години

Хора, не разбирате ли, че когато постановява присъдата съдът се ръководи от закона? Той не може да наложи определено по вид и размер наказание, което да не е позволено от закона. Така че сърдете се на тези в парламента, които допускат подобни несправедливи наказания да бъдат налагани , а не на съда, който е длъжен да приложи закона, такъв какъвто е.

35

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно!!! В Кувейт има закони, а в България... 5 години за двойно убийство! А Кувейт преди години бяха част от Ирак, после получиха автономия. По-зле сме и от бивша Иракска държава.

34

sadi

преди 13 години

ТЕЗИ СЪДИЙ СА ЗА ЗАТВОРА. ДАНО ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО. НА ДЕЦАТА ИМ И ВНУЦИТЕ ИМ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ДА ЗАГУБИШ ДЕТЕ.

33

Анонимен

преди 13 години

При нас тука в Кувейт за убиство - смъртно наказание.България е егати сбърканата държава. Никога няма да стане нормална.

32

Анонимен

преди 13 години

В Америка имаше подобен случай на смешно ниска присъда, но гръмнаха всички телевизии посочвайки директно кой е бил съдията и се почна разследване.

31

гост

преди 13 години

Щом не е пробация, пак има развитие. Сигурно пак не е имало доказателства, само са го видели няколко човека и са го записали няколко пъти как обсъжда деянието.

30

Мафията в съда

преди 13 години

Този *** едва ли е от богато семейство, но провинционалната съдийка от Ямбол сигурно също не й е висока цената. Сигурно срещу едно-две коледни прасета и 1-2 буренца домашно вино се е съгласила да смекчи наказанието на 5,5 години. Нали трябва да има с какво да полее 14-тата и 15-тата заплата.

29

Peko

преди 13 години

Споко той като излезне, съвсеем случайно ще падне от много висока сграда или колата му ще изгуби ненадейно контрол...ще си намерят начин да отмъстят...това НЕ се забравя....

28

съдът да го духа

преди 13 години

Бих се изхрачил на тая национална институция - съдът, дето ни прави луди с подигравките си.

27

хахо

преди 13 години

Дори така да е, защо 5, а не 12?

26

и кво

преди 13 години

и кво - пак ли доказателствата куцат?-;((((

25

katrin

преди 13 години

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) На непълнолетните, навършили шестнадесет годишна възраст, предвидените в особената част на този кодекс наказания се заменят:1. (доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) доживотният затвор без замяна, доживотният затвор и лишаването от свобода за повече от петнадесет години - с лишаване от свобода от пет до дванадесет години;

24

UTRUKKR

преди 13 години

ROM LI EEEEEEE NA BESILOTO A MODERATORA DA GO LAPA

23

***

преди 13 години

На два живота. Момичето е било бременно! За убийство 5 години? Хммм....

22

Lestat

преди 13 години

На 16 години е бил достатъчно голям според мен трябва даже да получи доживотна присъда

21

qwerty

преди 13 години

Дано *** изнасилят и убият дъщерята или жената на съдията дал такава жалка присъда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!За двойно убийство 5 год!!!!!!!

20

Ужас

преди 13 години

Някой може ли да ми обясни как и защо се дават 5.5 години за умишлено убийство на бременно момиче?!? Каквото и да е било момичето, това си е голямо зверство!!! 5.5 години!?! От тях ще лежи 3.5 и на 21 години ще е навън!!! Ужас!

19

Анонимен

преди 13 години

в размер на 80 000 лв., 1000 лв. имуществени вреди и 2000 лв. разноски по делото.- толкова ли струва живота на момичето ? ТОВА Е БЕЗЗАКОНИЕ

18

арабин

преди 13 години

от кога за двойно убийство дават 5 години, това си е рецидив. Дайте го за 10 мин. на бащата на момичето да издаде справедлива присъда, така ще спестите доста пари на измъченият Български данъкоплатец дето храни хиляди,,,,,,, да не ме обвините в расизъм ;)

17

//

преди 13 години

Наистина ли очаквате отговор ???