111

Vladi

преди 13 години

Sega ako osadqt tatkoto 6te e malkata pornografia.Napalno go podkrepqm.Ako nqkoi pri4ini takova ne6to na moeto dete go trepq bez da se zamislq.sega se okazva ,4e dartiq perverznik e jertvata!!! sme6na darjava

110

по-голям КОЛ

преди 13 години

Маалии,форумите се напълниха с ***!Нищо лично,шашъци,живи и здрави,то и без вас не може!:)))

109

Егати

преди 13 години

*** им работа.

108

ел

преди 13 години

Селянчетата са лесно манипулируеми имайки в предвид мизерията по селата .... а дъртите селяни са без задръжки.. бой, ... и чалга по храстите.

107

Съд

преди 13 години

Липса на доказателства!!!

106

ел

преди 13 години

А малките селянчета за по един сладолед правят чудеса. Било то момченца или момиченца. Живот ли бе да го опишеш........

105

Анонимен

преди 13 години

Много ясно, че ще го пребие, даже му е било малко... затвор за перверзният насилник!

104

СДРУЖЕНИЕ ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

ТОВА СА ДНЕШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.БЪДЕЩЕТО НА БАЛГАРИА.100 ПРОЦЕНТА САМ СИГОРЕН ЧЕ ДЕТЕТО ГО Е ПОДМАМИЛО КАТО Е ВИДЯЛО ЧЕ СИ ВЗИМА ПЕНСИАТА ОТ 600lv И ЗАПЛАТАТА ОТ 400lv КОТО ПАЗАЧ.ДА ЖИВЕЙ ПЕНСИОНЕРА.

103

ел

преди 13 години

Какво се чудите.Това по селата е нещо типично.Старите чичковци- пияници са се извратили до такава степен ,че насилват роднини, деца,бабички...козички. Селянина.....простия народ няма скруполи.

102

Анонимен

преди 13 години

Или тука пишат доста скрити первезници или на някой хора здраво им въздейства слънчевото цунами

101

Онгъл

преди 13 години

Това семейство със сигурност е семейство ***. Няма как да е иначе, тия си посягат взаимно, брат на сестра, баща на дъщеря, а чичовците изобщо не ги броя, там нещата са масови.

100

случайно четящ

преди 13 години

А бе днес.бг, пак ли си запълвате сайта с черна хроника!?От 20 новини поместени на сайта само 2-3 са полезни, всичко останало е пълнеж на ниво жълт вестник или черна полицейска хроника. Толкова ли няма положителни неща на този свят? Ако погледнем Ройтерс, Би Би Си или Дойче Веле за сравнение с вас са на светлинни години и журналистиката им е в пъти по добра и качествена, а вашите новини са некъв пълен шииит

99

леа

преди 13 години

защо въобще отбелязват, че бащата се "върнал почерпен" и го пребил...нима, ако беше трезвен щеше просто да му направи забележка...луди ли са тези бе...и да не си родител само при представата, че може да се посегне на дете, трябва да се разбеснееш от гнусотия, гняв и чуждо да е....пак да пребиеш насилника...аман от права за ***.....къде остава детето и травмите му за цял живот....

98

do 96

преди 13 години

Айде сега пак прочети статията и тогава пиши глупости!!!!!

97

до жокер

преди 13 години

Ти имаш ли деца? Или си намираш причина да пишеш глупости. Щото ако имаш и разсъждаваш така не знам на какво разчиташ .На закони ли?На полициятали? А можеби на съда?

96

ал бънди

преди 13 години

да го пускат, той има права, а момчето да бъде съдено, че е защитило дъщеря си!!! Какъв човек трябва да си, да нарушаваш правата на ***.

95

Анонимен

преди 13 години

Точно така, ако се върна вкъщи и видя някой да насилва детето ми, ще се обадя на полицията, ще седна кротко на стола и ще чакам да дойдат. Изобщо няма да се опитвам да го спра, защото това може да се изтълкува като насилие спрямо горкия човек, който насилва детето ми. И не исках да ми даваш безплатни консултации, просто такъв текст в българските закони няма.

94

EA

преди 13 години

Да го беше убил, не само пребил!!!!! Гадна, гнусна твар!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 13 години

Да блудства с дъщерята на чичо си, и после да го пребие възрастния човек...срамота! Пияна селска изцепка!

92

111

преди 13 години

През цялот овреме говорят как НАСЛНИКА бил зле и колко е бит! Никъде не казва за детето как е, добре ли е......... Лошото, че наистина сега бащата на детето ще е виновен, а този гнусен ПЕДОФИЛ, ще бъде оправдан. Не е хубаво така да се говори, но дано да НЕ се оправи, за да не тормози това и други деца.