398

Анонимен

преди 13 години

Да спориш с комунист е напълно безсмислено...Все едно да обсъждаш мозъчна хирургия с каруцар.

397

м

преди 13 години

Ами като е безсилна що правите акции бе? Що ни харчите парите напразно.Като виждате,че не става не се хабете напразно.То,всичкото ни вкарахте в ред,че престъпници сте взели да хващате.Боли ни фара кво хващате.Вземете направете нещо дето има смисъл та да има къде да работят хората за да не мислят щуротии.Този ефект е по-голям да намалее престъпността вместо вашите глупави акции.Гладен народ е равен на престъпници.Нека нямаш какво да ядеш пък ще те видим и ти какво ще правиш.

396

Анонимен

преди 13 години

Каква е съдебната ни система е видно от делото БОРИЛСКИ.В ЦЯЛ СВЯТ СМЕ ИЗВЕСТНИ. А комунистическите НАТЕГАЧИ ДА СИ ПИШАТ В ТОЯ САЙТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.Но знайте на народа му се отвориха очите.Бивши комунисте няма и бивши ***.

395

Анонимен

преди 13 години

Преди 25 години даваха едни италиански филми с такива сюжети--много тромава съдебна система и жестоки затвори.Обаче не пускаха така лесно никого-лежаха по затворите с години,няма невинен ,няма дело,ама си седи там.Един от тези филми беше"Следствието е приключено,забравете"Е много жестоко беше там.То тогава беше и за Сергей Антонов-еми и той изгоря ...Бавна работа,но като те заключат веднъж-забрави....

394

Атака

преди 13 години

Абе тая система, не е ли част от държавата. Не е ли направена да служи за справедливостта в обеството? Накрая да не се окаже, че хората ще излезнбат на улиците, сами да си търсят спарведливост!

393

Василев

преди 13 години

Единствената сфера където се справя правителството това е борбата с престъпноста ,самият Иван Костов го признава,друг е въпроса че правосъдната система не работи както трябва.Ако продължават Герб с този слаб икономически екип да се борят с кризата след една година са пътници.Никакви антикризисни мерки и реформи.Само искам да знам вярно ли е това което казва Костов,че от 18 месеца България потъва.Никакви идеи не могат да се родят в дървени кратуни,сори!

392

анонимен

преди 13 години

Държавата е безсилна пред съдебната система.Не знаех, че държавата ни се казва Цветанов!

391

Анонимен

преди 13 години

"Държавата е безсилна пред съдебната система."Откога ти си държавата,а недай Бог да е ГЕРБ.

390

Спонги

преди 13 години

Амин, дай Боже. Малко се съмнявам. Много простотия властва сега.

389

Анонимен

преди 13 години

Комунистите са като еничерите.Е ничерите са били най-жестоки към българите.А съдебната система е под контрола на червените мафиоти.Погледнете им имотното състояние.Съда е против интересите нс българите.Турците са по човечни от нашите мафиоти,които ни оправляват 20 г.

388

Анонимен

преди 13 години

Пич Костов не е лош човека, ама няма да го върже да управява пак. Хората хресват ГЕРБ това е положението

387

ce3co

преди 13 години

ей,маааму стара теа хич ги няма по доказателствата ,КВА Е ТАЯ СМОТАНА СИСТЕМА

386

Василев

преди 13 години

Иван Костов единственият български политик отстоял българските национални интереси от Русия и Турция.Да живее свободна и независима демократична България!!!

385

Анонимен

преди 13 години

Кво става тук, бе? Фен-сайта на Костов да не е в ремонт, че тук се събират жалките му гъзолизчета?

384

Василев

преди 13 години

Предусещам ,че след една година всички гербери ще легнат в нозете му и ще го молят да поеме държавното управление и икономика, а ДПС и БСП ще пикаят кръв.

383

Спонги

преди 13 години

Малко са хората които имат интелигентността да разберат какво направи Костов за да сме все още държава. ДС се постара да го низвергае

382

Василев

преди 13 години

Само при споменаване името на Иван Костов и ток Ви удря тапунгерите.Що така?

381

Анонимен

преди 13 години

Пак ли ти бе досадник. Дее#а и злобара

380

До371

преди 13 години

Не бе пич, грам не са бандити. Аз познава 2-*** от тях. Единят работи като съвестен библотекар, а другия е начален учител по музика, като в свободното си време препчелва като градинар. Все добри хора са се събрали в тяхна гурпичка. Излага се Цветанов

379

Maina

преди 13 години

Добро утро,Цветанов!