409

Другарката Цачева

преди 13 години

Другарката Цачева след като си купи чисто нов апартамент в София, сега е резервирала цяло заведение в шикозния Арбанаси !Браво, другарко Цачева !Тая жена очевидно не си губи времето.

408

Анонимен

преди 13 години

Време е ГЕРБ да сдава власта ! Тези се самозабравиха. Уж народа ги обича толкова много, а те хората се пазят от народната любов.

407

Анонимен

преди 13 години

Къде по света в хотел ви посреща полицай? - само в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!

406

ebana darjava

преди 13 години

i mnogo mi e 4udno taq cecka da ne e s 4-tri 4ifta madi kvo kato e otsednala hotela da nqma 6 dekara magla na nebeto mamka i mrasna ne mogli 4e tq bila otsednala tam ma kva si ti ma drislo kradliva ostavi 4e q hrani balgarina ostavi 4e krade dopalnitelno ot nego mi ne moje da vlezat horata koito pone davat hrana na mnogo semeistva po skoro te trqbva da vlqzat pak tq da e arestuvanata za 24 4asa

405

Анонимен

преди 13 години

- Мъжете реагирали остро, съборили шапката и се опитали да откъснат значката на полицейския служител. Къде по света в хотел ви посреща полицай? - само в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!

404

Анонимен

преди 13 години

това което са направили мамалигарите е срамно, все едно са посегнали на свещенна крава в индия полегнала на шосето , най строги наказания за тях и да знаят следващият път да се преоблекат кат *** да си носят брадвите, или пък да опердашат някоя млада кадънка студенка там вече е по разлияно

403

Малее

преди 13 години

Ето как се е случило: Момчетата млади и богати отиват до хотела. Отпред заптието им казва на чист БГ език, ПОРАДИ ЛИПСА НА ЗНАНИЯ ПО ДРУГ ЕЗИК, че не могат да влезнат и са се отнесли както към БГ-гражданини. Да, ама това не са овчите БГ-граждани и са се развихрили. Заптието вика НСО и другите като виждат бягащи мутри към тях са си помислили,че БГ-мутрите ще ги бият и за отвърнали. А колко хубаво щеше да бъде ако БГ-полицая знаеше език и имаше малко възпитание.Ех, мечти!!

402

Ивайло Иванов

преди 13 години

Ако това бе станало в Румъния,щеше да има дело със солена глоба,или дори затвор.

401

Неорентиран

преди 13 години

Шегата настрани, но заради изцепките на ушеви, насила ще ме накарат да гласувам за червените. Не мога да ги трая, но пред тази милиционерщина всичко друго е по малко зло.

400

Нагъл

преди 13 години

Не те знам що за полицай си, но по нагло нещо от българско ченге - няма. Да, и мангизлиите са нагли, но пък за сметка на това са умни и комбинативни. Докато вие, униформените сте и нагли и прости.

399

Обективно

преди 13 години

Каквото и да си говорим, истината е, че времената на милиционерщина никога повече няма да се върнат. За съжаление на милиционерите ни по душа. По скоро - все по често ще срещаме новини за пребити полицаи от наглед, кротки хорица. И ще е така докато българското законодателство не започне да вкарва в затвора полицаи превишили правата си. В Страсбург ни съдят най често за това. Е, скоро и тук ще се започне - неизбежно е.

398

CIGANIN

преди 13 години

Taz e mnogo grozna,otvratitelna e

397

Български Войн

преди 13 години

А аз да те светна, че 400 години румънските моми са облужвали българите, така, че точно затова недей да говориш :)

396

Български полицай

преди 13 години

Правя ти устно разпореждане да ми направиш *** !!! Аааа, не се подчиняваш значи, аааа ?!

395

Жалка картинка

преди 13 години

Значи, ако Цеци или друг гербер е в хотел, други хора не могат да влизат? Много ценна таз Цеца, бе ?!?!?!

394

Кашчей Безсмъртни

преди 13 години

Изконно човешко право е да пазиш достойтството, здравето и живота си. Това, че е полицай не го прави свещенна крава. Щом той посегне без причина, имаш пълното право да го нокаутираш.

393

Анонимен

преди 13 години

А ако полицая иска да те *** и ти не се съгласиш, пак ли престъпление, защото не изпълняваш полицейско разпореждане.

392

Мешка

преди 13 години

За какво се жалиш пък ти бе мешка ? Я изтичай до банкомата, че да си изтеглиш заплатката, която съм ти изработил. Не се ли усещаш, че никой не може да ви диша даже.

391

Василиса Прекрасна

преди 13 години

Влизането в хотел едва ли е престъпление ( е зависи как влизаш) .... но посегателство срещу полицай си е престъпление и навсякъде по света се наказва. А това, че господинът е някакъв бизнесмен не означава,че не трябва да бъде спиран и проверяван. Случаи с чужденци, които си развяват байрака както си искат у нас, дал Бог достатъчно.

390

Ако обичате

преди 13 години

Не с големи букви. В интернет това се възприема като викане. Знаем, че сте изумително прости и нагли, но си крещете в къщи. Компренде ?