34

Гладен

преди 13 години

Блажени верующите................

33

до 23

преди 13 години

*** си като талпа, прочети малко европейски директиви, какво се случва когато етикета не отговаря на съдържанието. Сега също етикетите си отговарят на съдържанието, но тапири като теб явно не ги четат, иначе там си пише всичките отрови които кльопаш. Ако прочетеш например съставките на пастите за зъби, в 99% от тях има флуор но явно *** като теб дори не може да чете.

32

мравката ферди

преди 13 години

на името на Серги няма ли да има някоя мръвка?

31

*

преди 13 години

Че на името "Родопа" какъв кусур намериха ? + Това "кебаб"-че звучи много турско , ама пък "старопланинче" е много дълго ....дали тая дума да не я отменят в българският език и да го показваме с пръсти ?

30

Алекс

преди 13 години

ами купете си смотани кебапи и от тея, които са с БДС и ще видим кои са по хубави :). Тогава ще знам, че не ме лъжат :)

29

Анонимен

преди 13 години

Мрънкалници като теб, ако ще и мед и масло да потече от чешмите пак ще намерят за какво да циврят.

28

фрадинар

преди 13 години

Истинското кюфте ще носи името на бесепе.

27

браво!!!

преди 13 години

Браво на министъра!Най после едно правителство което мисли за народа си!!!!!!!

26

Анонимен

преди 13 години

Евалата! Стъпка в правилната посока. Браво на министъра! Един от малкото, които уважавам!Интересно защо ли сред тези продукти няма кренвирши :) Отг. Ми то там по принцип няма месо, какво да му се стандартизира :)))

25

ха,ха

преди 13 години

Ееееееееее, наивен народ - затова сме на този хал - как може да повярвате че ще има качествени храни - кой ще ви ги приготви и с какво? отгоре на това нали трябва да останем около 5 Милиона народ по плана РАН ЪТ - а това ще стане по лесно с вредните за здравето храни. И сега сигурно има някъде магазини с качествени храни но те не са за електоратът

24

мейс

преди 13 години

АЙде, чакаме го.

23

ela,be

преди 13 години

ela da ta nahrana s kebap4eta,ela da vidish kak sa pravi meso i kaima,kvo slagam ,kvo ne nekazvam ama sha si oblijesh i prastite,mnogo voda nosi taq kaima,mnogo...

22

Анонимен

преди 13 години

Как ви боли,като ви кажат истината,залъгвайте се с етикетчета,а ще си ядете същите ***.*** ,зомбиран народ,слуша,а не чува,гледа,а не вижда.До кога ще живеете само с РR акции,докато и последните ви мозъчни клетки умрат от залиняване

21

от 8 до 15

преди 13 години

Че от какво да сме доволни?!Да не би да подобрят качеството,не,просто на техни фирми ще сложат етикетче "супер",че балъците да си мислят,че купуват нещо по-различно.Защо не се погрижат да има контрол при самото производство,а не кухи декларации"това е еди какво си"

20

ДО 8

преди 13 години

Пич, не мога да схвана какво искаш- от животните, които вече са кът в цялата страна, да ти продават 100 % ЧИСТО МЕСО ПО 1 лв ли? Ясно е, че няма, но поне ще го има на пазара и колкото и да нямаш, ще купиш малко поне за детето си, а досега и да искаш- нямаше!

19

hahaha

преди 13 години

Соята отдавна не се използва.Сега трябва да забранят парните локомотиви, че вредят на околната среда и да забранят употребата ДДТ в селското стопанство...След дъжд качулка.Соята между другото е по-полезна като храна от колбасите

18

veg

преди 13 години

Месото е убийство. Не изяждайте земята до смърт с индустриално животновъдство.

17

Анонимен

преди 13 години

"най-после ще въведем ред, коментира д-р Войнов.Ами до сега само сте цъцъли заплати от нашите данъци и сте си клатели краката!Не че сега ще правите друго, клатикурци.

16

Dan

преди 13 години

Идеята си е добра реализацията зависи от производителите а контрола от държавата, но не е лошо и санкциите да се поувеличат малко, че иначе печалбата от измама в съдържанието винаги ще надхвърля с пъти глобата! За сега най-сигурно си е месце, може да е от 20 години от нечий резерв ама си е месо! Аз лично смятам, че тези меса на по 20 години отиват в колбаси и кайма....А снимката ми причинява силно слюнко отделяне...на това му викам обяд!

15

до 8

преди 13 години

Пак недоволни ...