85

Ispaneca

преди 13 години

Къде се засили момче.Точно заради такива "Българи" за вас няма място никъде в Европа.Аз не съм бил еди кой си.Ми хубаво,колкото до циханите които се представяха за българи...казах вече,изгониха ви от Германи и къде ли не,именно защото са "българи".Хайде със здраве,смятам да се поразходя,а на вас - слагайте си въжето колкото можете по скоро.

84

Ispaneca

преди 13 години

Грешки има,това че не си правиш труда да четеш си е твоя работа...мързелив народ ей.Щом жена ми на третия месец проговори испански,а сега го владее перфектно(дори самите испанци се чудят от коя област на Испания е) защото тук има диалект както при вас (шопски и останалото,при нас са доста повече) Ако ти самия,където и да живееш,от колкото и време да живееш не можеш да се изкажеш на собствения си език,значи ти самия си доста зле,виж се колко си изпаднал само...КАНАДЕЦО

83

Владимир

преди 13 години

Абе виждам те че си по приказките,с теб няма смисъл да се спори,не си никакъв испанец,най-вероятно Русенски или Плевенски ***,опрашил някоя испанка,като ги знаем че испанките не си лягат с кой да е,а само с който ги хареса.....може пък и нещо мароканско да имаш,880 години са това.....

82

Радослав

преди 13 години

За да имам работа храна,подслон и работа това си е лично моя заслуга,комшията Карлос не ми е помогнал с нищо,аз не съм го ощетил с нищо,работя,печеля,плащам,ок?Ако Испанците са хора да ме приемат,аз съм човек да спазвам законите им и да им плащам данъци.Искаш да ми кажеш че трябва да ти благодаря че не съм гладен,имам работа и жилище ли?

81

Ispaneca

преди 13 години

250 000 ? само 300 000 са легализираните българи в Испания,има още толкова нелегални,в Италия са около 150 000 българи,момче,вземи се в ръце и ми кажи коя майка героиня е родила такъв нехранимайко като теб.То като ти гледам отношението,колкото и да са пияни,на теб документи няма да ти дадат,ако искаш стой и 40 години в страната.Приказката е вярна,половина България се храни от Испания.

80

Dani

преди 13 години

1- Za edin komentar, koito pravq vednaj na 3-4 meseca-nqma da si smenq nastroikata-koito iska da slaga minusi ili "neumesten komentar"2-Abe za6to ne vzemete po edna studena biri4ka , da ohladite strastite , ami se drav4ite tuka kato za svetovno?3- Nazdrave na Balgari,Ispanci,Kanadci i vsi4ki vav foruma:)))))

79

Канадец

преди 13 години

"Испанец", не смятах да се заяждам, но нека да ти обясня някои неща. И аз живея от мнооого години извън BG. И съм виждал много женени за другоезични и научили език. Та с две думи, и 123 години да си женен за българка (дай боже), не може да знаеш езика така ако първите си 10 години не си говорил на него. Ако искаш да ти мине номера, направи някоя правописна грешка тук-там, не прекалявай с жаргона, и т.н.Ха със здраве :)

78

Ispaneca

преди 13 години

Няма значение в коя област в Испания си,все пак си в Испания.Ти не мислиш,обаче много хора мислят че си им задължен.Все пак си в страната им,имаш храна,подслон,работа...от какво се оплакваш и какво коментираш в случая,имаш ли идея?Сам казваш че държавата те е приела добре,няма и как да не те приеме,все пак сме хора.Аз когато посетих България за първи път,ме изкараха едва ли не трафикант на каквото ти роди главата,провериха ме от - до.Там всеки е някой,а всъщност е никой.

77

Владимир

преди 13 години

Опааа,Санчо,нещо се настърви и почна да обиждаш.Изобщо нямам намерения и мераци да ставам Испанец,АМА ИЗОБЩО не ми допада идеята.И не се ласкай че половин България се храни в Испания,общо около 250.000 Българи има в Испания и Италия.....А да си чувал последните статистики за приходите на Испания,май Испания се храни от лос естранхерос.....

76

Радослав

преди 13 години

В Испания съм,но определено не съм,,при теб,,.Не съм те нападал,споделих мнение,което не е задължително да е правилното,нали?И като съм в твоята страна,не мисля че съм ти задължен,дойдох,държавата ме прие добре,сам се справих с трудностите,даде ми се право да гласувам за местни избори,но не гласувам,след като не съм наясно кой кой е,има ли смисъл.Така че с нищо не ти вредя,даже и гражданство няма да искам:)Относно изказването ти,че България не става за живеене,ами,ще се въздържа от коментар

75

Ispaneca

преди 13 години

Всеки знае по няколко думи от чужд език,и вече се мисли за такъв...или пък ако знае езика като цяло...като гледам как вървят нещата,май ви казах истината - Половин България се храни от Испания. Иначе от къде ще знаете езика бре,неграмотници,факт е,защо отричате...Вие казвате понякога (на нещо зле направено "*** работа",аз пък ви казвам че е българска работа.Ето,вижте се що за стока сте :)

74

Ispaneca

преди 13 години

Какво значи "Идват тук,и взимат паспорти"? Ти къде си? Ако си в Испания,аз няма къде да идвам,ти си при мен,ако говориш за България - Аз НЯМАМ българско гражданство,дай да се разбере преди да коментираме.ОК?

73

Владимир

преди 13 години

Той ти каза че не е Канадец,излишно го иронизираш,intiendes?

72

Ispaneca

преди 13 години

Канадец...ти да живееш 23 години с човек,който говори друг език,който има е израстнал в друга среда,който има език различен от твоя,както и интереси които е придобил (повтарям) придобил...тогава можеш да коментираш изказванията и писането ми.Казах че съм посещавал България,и то доста пъти.Дори исках да отидем да живеем там,но просто България не става за живеене...без да се обиждаш "Канадецо" :)

71

Радослав

преди 13 години

и аз си мисля същото,идват тук,взимат паспорти и насън си повтарят,,Аз съм Испанец,, докато наистина си повярват.Това не е само с Българите но е факт.Има ли ги и при вас такива?

70

Канадец

преди 13 години

Ispanec, ти си толкова испанец, колкото аз съм канадец.Съжалявам, но езика те издава :))

69

Бонго

преди 13 години

Имам предложение към испанците - вместо да се забранява, по-добре да пуснат луксозен салам "Корида" направен от загиналите бикове. Така няма да са умрели напразно, а тореадорът ще се разглежда като касапин с изискани маниери. Спокойно могат да искат и доста добра цена за подобен деликатес. Даже ще се наложи да се откриват нови места за кориди ако се наложи увеличаване на производството.

68

Амиго

преди 13 години

Приятелю,не се засягай,тук може да прочетеш всичко,но със сигурност 90% от злобните коментари са просто резултат от натоварения ден.Аз работя в твоята страна,и знам че не сме много различни с вас,но разликите които имаме,говорят лошо за нас.Бъди здрав и не се засягай,и аз тук в Испания чувам кофти думи,и срещам лощо отношение от отделни Испанци,но правя разграничение.Поздрав.

67

sp

преди 13 години

amiguito ispanec,Li4no ne sam protiv España,vale.Kato sam otrazil niakoi negativni fakti ne ozna4ava 4e sam vrag na koiato i da e strana.Vseki si ima svoi minusi-- i pliusove++.Bil sam na kanarite /Santa cruz deTenerife/i znam kakvo e.Haresah go.Me gusta.A komentarite na opredeleni sa takiva,za6toto imenno mantaliteta e taka,asi que nada mas.

66

Ispanec

преди 13 години

Ами научил съм се,а и все пак пиша в български сайт.Затова пиша на вашата азбука,за да разбирате :)