553

Анонимен

преди 13 години

ти против садистичните действия спрямо животни ли си?

552

Разумен

преди 13 години

Покрай хората мислещи като теб обаче, има и огромна тълпа *** настояващи да не се закачат дори уличние кучета. Всъщност, както ВСЕКИ може да види в групата в Фейсбук, има много хора които открито настояват за линч и саморазправа със всеки заподозрян в каквото и да е насилие над животно, кълнящи как всеки пострадал от куче човек е "задължително зъл" и дори настояващи да не се продават месни продукти ?Защото малко от вас обичат животните, повечето просто си търсят какво и как да мразят.

551

коки

преди 13 години

Има петиция срещу кучетата в нета намерете я прочетете я и я подпишете, ако я смятате за нормална, аз я подписах.

550

разгонен

преди 13 години

къде е ***?

549

Анонимен

преди 13 години

Именно! Искайте ефективност.

548

Разумен

преди 13 години

О, одобрявам че неса го одобрили, защото закона беше наивен и оставяше безкрайно много вратички за свободно тълкувание. А ти имаш ли какво умно да кажеш или само искаш да похейтиш ? :)

547

Мен

преди 13 години

Сега средства се отпускат точно за това. Но те потъват, а улиците се пълнят с кучета. Закона го има, средствата ги има, но някой ги ***. Ми вдигнете се. Искайте ефективност. Нали ви пречат. В Бургас за 3 месеца виях 1 бездомно куче. Явно може да има и успех.

546

Анонимен

преди 13 години

Сега има доброволни фондации, които се издържат сами. Търсят стопани за тези животни и вече са намерили за не едно. Не учете децата си на насилие, това е като да храниш куче със сурово месо.

545

Разумен

преди 13 години

И около моя блок има *** дето Екоравновесие явно ги кастрира само на документи. Защото всички тези измислени организации съществуват само и единствено за да цицат пари ! Ако решат проблема, те вече няма да са нужни и няма да могат да крадат ! И разчитат на фанатизирани и будаляви хора които да им наливат масло в огъня !

544

George

преди 13 години

Ти май само тъпотии пишеш. След като си против насилието над животни, значи не одобряваш, че не са приели закона? Кво си противоречиш постоянно и се правиш на много умен

543

коки до мен

преди 13 години

След живота в България, хич не ми се вярва, че едно куче ще ме спаси, по ми се вижда вероатни да ме захапе за гърлото след като ме открие под руините и покровителят му да ми казва, че то кучето му не хапе.

542

Анонимен

преди 13 години

Значи ще говоря с теб:-) Всъщност истинските животнолюби сме за евтаназията, защото тези животни се мъчат, живеейки на улицата. Ако някой казва, че се справят там - да излезе той да поживее без прари и мразен от хората навън. Но е важно всички остро да осъдим разни садо-мазо прояви, те са плод на извратен разум. Нали сме в Европа - да приемем закони като техните - приют (две седмици в приюта, ако има пари за това) - снимки в нета на кучетата, ако някой иска да си избере - евтаназия.

541

Мен

преди 13 години

Не мога да проумея защо си хабите времето? Вие дори не вдявате смисъла в закона. Киминализиране на жестоко насилие над животни. Чели ли сте проекта? Не. Ми дъвчете се. После седнете и обяснете на детето си, че е напълно нормално да убие котка с камъни. И се молете един ден да не му запречите и вие. На това ли учите децата си?

540

Коки до Разумен

преди 13 години

Съгласен с теб с две ръце!!

539

дряновка

преди 13 години

докато има чужди фондации които перат пари чрез уж приюти и съсловни кучелюбиви Български организации ще е така,ще се защитават на нож ,щото пари се дават за кастрации,обезпаразитяване и изхранване на тази куча *** ама ефект познай защо няма!?Парите отиват в джобовете на най-ревностните защитници!В Дряново има една *** Роска ,която е с маркировка за кастрация ,ама милата два пъти в годината се ***!Още една градска легенда!

538

Мен

преди 13 години

Ти как си се научил? Животно е всеки жив организъм с нерва система..... Щом насилието над животни не е престъпление, трябва да се замислим и над фактка, че и човека е животно. Всяко едно обучено животно е научено да различава лошо от добро. Много кучета издирват хора в беда. Тях как са ги научили. нали се сещаш, че ако те затрупа лавина само песа на ПСС ще те намери.

537

Разумен

преди 13 години

Не съм проявявал садистични наклонности към нищо. Като се замисля, не съм си драскал и името в кората на дърво като дете, че да има за какво да се хване човек. И както казах много пъти, против насилието над животни съм, но още повече съм против насилието над хора и против фанатизма и екстремизма на почти фашистките "природни" организации :)

536

Анонимен

преди 13 години

Ти лично проявявал ли си садистични наклонности към животни?Всеки нормален човек е против това да се заливат с киселина, палят живи и т н същества...

535

До Разумен

преди 13 години

Съгласен, само да те допълня и стига са лапали пари от 4 - ри лапи, стига вече.

534

Разумен

преди 13 години

Майко, тия кучелюбци зли като оси :) Май не ги охлади достатъчно отказа. Предлагам да се започне подписка против тях - с неправомерните си и неоправдани действия, те пречат на законово обосновани и нужни мерки като отстрелване на мечките стръвници в Смолянско и регулирането на популацията от улични кучета !!!