143

Патриотични игри

преди 13 години

Сега таксиджиите трябва да излязат на протест и да блокират София защото има убит техен колега. Досега винаги когато пострада "колега" са излизали и са протестирали срещу "беззаконието" в държавата. Това също е случай на "беззаконие" и е редно да протестират, че държавата не е опазила колегата от колегата :-)))))

142

Анонимен

преди 13 години

Убивайте се, бакшиши мазни!

141

YAKUDZATA

преди 13 години

Е ми Nikolla олепвай към северна корея и това е.Там умните като теб ги ценят много.

140

Анонимен

преди 13 години

Грешиш, държава има. Нас ни няма.

139

Гери

преди 13 години

В затвора,убиеца ще имавъзможност да осъзнае,че заради една глупост е отнел човешки живот и е провалил своя! Боже, колко още ще трябва да оглупяваме!?

138

Анонимен

преди 13 години

немаааа дръжавааа

137

БайГаню

преди 13 години

Убийство по непредпазливост от 5 до 15 години. Признаване и споразумение по кратката процедура - наказанието се намаля с 1/3 от минимума - след 3 години този отново ще си държи лопатата в ръцете, та може и отново да подкара такси.

136

до 114

преди 13 години

Миналата зима Емел Етем нареди на всички превозвачи зимата да обурудват такситата си с лопати и торбички с сол и пясък --- сега ясно ли е -- всеки които вземе власта в Бг оправя първо такситата те за това са на този хал -- в момента такситата са социален отдушник който остане без работа може да се хване в такс. фирма да кара под наем зор ще види ама поне държавата няма да го мисли.ей това им е идеята и за това е такова качеството,,,,анадън му ,,иначе ствоя кола си 20 000 назад,,,

135

Nikolla

преди 13 години

"ще се сетите че комунизма е строя ! Ред, респект, уважение към умните хора. "Боже,Божееее Ела си прибери вересиите...

134

Анонимен

преди 13 години

еее стига бе тва е до нас точно

133

KOCTOB

преди 13 години

а какво прави бакшиша с лопатка в кулата или ги предоставят от фирмата за този район ?

132

YAKUDZATA

преди 13 години

Сигурен съм че убиеца е бил *** таксиджия от кв."Дружба"минете през този квартал и ще видите край всеки *** куптор ново такси,а да сте виждали *** в учебна кола?Не е виновно само това управление а много напред.

131

Анонимен

преди 13 години

доживот

130

АЗЪ

преди 13 години

САКЪН!!!Мътвец от гроба да връщаме!Ще се сетиш и за Георги Димитров,ама на него му взривиха къщичката.А в Русия се стрелят с "несмъртоносно" оръжие,както там му казват.

129

american boy

преди 13 години

Друго просто няма какво да се каже!

128

трайчо

преди 13 години

какво толкова казах, че боя със сечива за селското стопанство е характерен за ***, е верно каза ***, *** то едно и също. И че казах, че българин не би убил по този начин, а по друг...

127

4-та част

преди 13 години

Та гол фир. наемат всякакви само и само да има кои да им работи , да ама умен човек няма да работи без осигуровки защото още е така сега пък се мъчат да се ос и, на 4-часа или плащат на ДЗЛ--няма да обяснявам какво е това и пак избягват осигуровките та мизерията е голяма когато работиш под наем ,но в момента е така ,а и скоро няма да се оправи при тези закони за такситата който оплескаха и развалиха занаята, а и допълнителната бедност на хората ептен хвърли такситата в зоната на здрача ...

126

...

преди 13 години

100 години Русия. Kакво очаквате?

125

34534

преди 13 години

Нека да продължават да носят всякакви хладни оръжия под седалките тия ***!!!

124

Анонимен

преди 13 години

Демократичният капитализъм направи хората през дългият ни преход вълци.