282

Анонимен

преди 13 години

В България мизерстват тези, които чакат държавата да направи нещо за тях. Тези, които са си взели живота в собствените ръце са си добре. Може да не са станали богати, но поне не мизерстват. Голяма част от народа все още чака държавата да му намери работа и да му нахрани семейството. Все някое правителство им е виновно.

281

300

преди 13 години

*** и ограничено *** получава 3000 Евро някъде в ЕС.А *** си ти.

280

do 300

преди 13 години

Индианец Китай не е в Европа и не плащат милиарди на година на ЕС.Защо *** де не се сравняваш с евопейскиете държави ами с китай?Защото тъпо и ограничено ***,след малко ще започнеш да ни говориш и за старейшини

279

Анонимен

преди 13 години

"Герберите ни прилагат диета "лечебен глад" за късолетие"Прав си, герберите са виновни. По времето на тройната коалиция бяхме много богати. Всички вземахме високи заплати и карахме скъпи коли, но от както дойде Дянков и хората масово обедняха. Настана голяма мизерия. Дано Първанов спечели изборите и да ни оправи.

278

25

преди 13 години

нищо ново, то си е така от 20 години, но най ми е жал за възрастните хора, които са бачкали като луди по комунизма, сега взимат по 120 лева пенсия, това е ужасно!

277

,,Lari,,

преди 13 години

mizerijata, nastapva s neudarjim ritam.zastoto vsi4ki firmi osigurjavat malkoto raboteshti na minimalnata rabotna zaplata ot 240 leva.zakona,koito sa glasuvali ,,upravljavashtite,, im pozvoljava.oshte poveshe glad.az sym edin ot tjah.

276

Анонимен

преди 13 години

"Елате да видите в чехия дали народа мизерува!!Докато не падне комунизма в България,народа ще мизерува"А ти ела в някой от софииските молове да видиш каква мизерия е! Отиди и до Слънчев Бряг - там също е голяма мизерия. :)))

275

ВОЛЕН

преди 13 години

ВОЛЕН,БОЛЕН ,НИЩОЖЕН И Т .Н. БЪЛГАРИНА БЕЗ ПРАВО ДА ЖИВЕЕ,КОСТАТАЦИЯ И ТОЛКОЗ.ВЗЕМЕТЕ ЗА ПРИМЕР ЕДНА ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,ЧЕ ВЪПРЕКИ КРИЗАТА ВЕЧЕ *** СА НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ПО-НАПРЕД ОТ НАС.НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО ТЪРПИМ ,ТО НЕ БЯХА ЧЕРВЕНИ,СИНИ,ЗЕЛЕНИ,ЖЪЛТИ,А СЕГА ГЕРБЕРИ НИ КРАСЯТ ДУШИТЕ НИ.ДАНО ГОСПОД Е С НАС!НО НИЕ НЕ СИ ЛИ ПОМОГНЕМ НЯМА ДА ПРЕБЪДЕМ.

274

Анонимен

преди 13 години

150 лева са 100$. В комунистически Китай плащат заплати по 50-60$. Благодарете на Бога, че имате хляб и покрив над главата.

273

младен

преди 13 години

Герберите ни прилагат диета "лечебен глад" за късолетие

272

gogo

преди 13 години

От 65 години България се управлява от БКП.Всички лидери без изключение са бив6и членове на БКП или от комунистически семейства.България е еднопартийна,няма опозиция.Докато не падне комунизма както в чехия,пол6а т.н.в БГ хората ще мизеруват

271

тъп

преди 13 години

Как да падне комунизма в България, след като същите тея хора, които живеят на 150 лева на месеца са най-големите привърженици на БСП и ДПС. Комунизма в България вече 20 години се крепи от ***, турци и пенсионери. Дават им по някое кебапче на изборите, увеличават им мизерните пенсии с 10-15% и те са доволни. Да живее другаря Първанов! Да живее Доган! Преди Костов им беше виновен, сега Дянков.

270

99

преди 13 години

Оставка на превителството,президента и всички партии и партийки основани на комунизма!Няма да допуснем народа ни гладува при положение че плащаме милиарди на ЕС

269

gogo

преди 13 години

Елате да видите в чехия дали народа мизерува!!Докато не падне комунизма в България,народа ще мизерува

268

P.djuf

преди 13 години

До 286.Мерси, .По речника ти отдалече си личи, че си гербаджия.хайде сега покажи, че можеш и да псуваш.

267

Анонимен

преди 13 години

"Индианец много от африканските държави по добре от нас"Добре, съгласен съм с тебе. Убеди ме. Избери си една от тези държави и заминавай за там! Аз оставам тук да мизерствам, но на тебе ти пожелавам успех в Африка.

266

Анонимен

преди 13 години

Това не значи, че сме почнали да мрем по-рано, а че други са почнали да живеят по-дълго. И това ли не може да загреете с комунистическите си тикви?

265

99

преди 13 години

Хората които приемат факта че народа ни гладува да отидат ама при най добрия psy,***,политически комунистически герберски сини ***

264

Анонимен

преди 13 години

"Трябва да се вземат мерки за хората които искат и могат да имат бъдеще в българия. държавата трбва да се погрижи за младите зашото демографския срив е жесток"Младите трябва да се научат сами да се грижат за себе си, а не да чакат държавата да се грижи за тях. Живееме бедно, защото все чакаме държавата да ни нахрани, държавата да ни намери работа, държавата да ни смени памперсите. Демографският срив е жесток, защото младите българки предпочитат да седят по кафетата вместо да раждат деца.

263

Златко

преди 13 години

През 1989та не бяхме африканска държава.Но след 20 години"димукрация" и ***- станахме.По данни наООН през 1974та бяхме на 15-то място в света по средна продължителност на живота-основен критерий за качеството на живот.Сега сме някъде след 80то.