469

nqkoi si

преди 13 години

Я отговори как ще ги накараш да живеят като нас ?!?!?! Ти виждаш ли по-надалеч от носа си ?! А случайно да знаеш, че *** не само в БГ са такива, а и в доста по-цивилизовани страни от нашата ?! Е що и там са такива и нямат промяна ?! И аз си мислех преди, че могат дфа се променят, но повярвай ми, това са примитивни създания, липсващата част между *** и човека и няма как да ги накараш да станат цивилизовани. По-вероятно е да научиш орангутан на висша математика ;)

468

Kiril

преди 13 години

NE ISKAM PARITE OT DANACITE NA MOETO SEMEISTVO~5000 LV DA OTIVAT ZA IZDRAJKA NA TAIA SGAN,SPRETE DA GI HRANITE OT MOITE DANACI ! NIE SASHTO IMAME PRAVA ! AMAN OT PARTII NA PRAVATA-PRAVA NA TURCI,PRAVA NA ROMI,A NASHITE PRAVA?

467

Анонимен

преди 13 години

ЗНаете ли как в Турция се отнасят към ***? Нека и нашите *** управници направят като тях.Нямат право да се заселват дори в селата,камо ли да правят компактни гета. Когато има сезонна работа ги допускат до края на селото да опънат шатри до свършване на работата и нито ден повече.Няма раздаване на държавни пари,оскубани от работещите и раздавани на маргиналите,няма професия правене на бебета за пари.Затова се държат прилично и не издевателстват ,не безчинстват.

466

Калин

преди 13 години

Поредна жертва на престъпно милиционерско бездействие!какво ме топли новият химн на милицията!ДАЖЕ И ЛИНЕЙКА НЕ СА ПОВИКАЛИ, ОСТАВИЛИ СА ГО ДА УМРЕ!Да живеят вождовете и новият им химн за хората .. смърт!

465

интегрирания ром

преди 13 години

Правете разлика между *** живеещи в коптори и държащи се като животни и другите с професия,работещи,имащи по едно две деца ...завършващи поне средно образование.

464

Веската Маринович

преди 13 години

Вашата полиция ви пази! Спете спокойно деца.

463

Михаил

преди 13 години

За умишлено убийство-доживотен затвор при строг режим,без право на помилване!

462

Анонимен

преди 13 години

*** се управя само по един начин с бой.*** държава ще станем само след 30г и не ,че сега не сме.*** трябва да живее в гето както черните в Америка преди 50г. Ние сега сме ночно на тяхното ниво от петдесетте.

461

Анонимен

преди 13 години

Лека му пръст иначе не си знаеше мястото.Рано или късно е знаел какво ще се случи.

460

Анонимен

преди 13 години

*** проблем е много подобен на проблема с бездомните кучета, само дето кучетата не могат да гласуват

459

коко

преди 13 години

Ало ,министрите,докога??? Защо мълчите сега като п-ки,а проглушихте света за всеки хванат кокошкар?За какво ни е полиция ,която я е страх от *** и само гледа сеир?Или чакате на някого да му избият балансите и да започне да раздава правосъдие?Даже и овчето безразличие на българина си има граници.

458

Атака

преди 13 години

Къде са Атака, ВМРО, и други псевдо националисти. Да съберат 200- 300 яки момчета с БУХАЛКИ И НОЖОВЕ и да нападат през нощта. САМО така ще се оправят нещата. Българинът ИНЧЕЗВА !!!

457

тц, тц, тц

преди 13 години

577, 578 и 579, не можа ли да го напишеш в един коментар бе, ***? Не те приеха за полицай ли? Я бегай стискай пъпки и стига си се пънал тука! Като си толкова смел *** кажи в очите на хората каквото имаш да казваш, много си велик с клавиатурата, а?

456

пепи

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен. *** не са в състояние да се интегрират не само в България но по принцип. Но в БГ нещата са най-зле защото правителствата през последните 20г., а и настоящето, не са способни да наложат ефективен контрол за каквото и да било. Но на въпроса за ***, те трябва да бъдат сегрегирани в гета извън населени места, а тези които търсят развитие (учат, работят, плащат си сметките) да заповядат, никой не ги спира. Но на готово на тая ***, нищо.

455

Атила

преди 13 години

Къде са фашистите, къде са левите, нали има много хулигани в България. Айде, като ги има да се събират и да влизат в махлата и да почват да палят и да колят.

454

Анонимен

преди 13 години

Кво очаквате???????????? ,,Наща полиция" най я бива на бабаитлък пред пенсионери,студенти, на митинги!!!!!!!!!!!!!!!!!

453

Анонимен

преди 13 години

ХИМНА НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ Е ИДЕАЛЕН ЗА СЛУЧАЯ.........ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР............... АЛО АТАКИСТИТЕ СЕГА СТЕ В КОАЛИЦИЯ??????????????

452

Държава -парадокс

преди 13 години

Представете си тези които работим ,за да издържаме с осигуровките и данъците онези ,които ни убиват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

451

voodoo

преди 13 години

какъв референдум имаше такъв наречен избори там казахме кой ще ни управлява.само след 10 г. когато тази зган *** стане мнозинство в БГ ще има истински референдум на който те ще искат да се плодят като *** да не работят,българите да им поемат разходите.да крадът за удоволствие. да убиват като няма какво да правят.да изнасилват.а единственното право което ние българити ще имаме е да мълчим както сега и да ни тъпчат.както турците се отнасят с кюрдите така и ние с ***.война.

450

Лайкучка

преди 13 години

Много ми хареса това с резерватите... Там да си орат и сеят и да се крадат един - друг... Толкова пустеещи земи, толкова безлюдни села има. Който има хъс да се очовечи - ще излиза навън. Ама тая *** не се трае вече.