9

четец

преди 13 години

дай нещо друго същия коментар го има и в темата със зъболекара или си с едно мнение по два различни въпроса иначе си прав подкрепям те

8

Pffff

преди 13 години

Яне Янев на хероин ! :))

7

Анонимен

преди 13 години

А за Фидоска требва децимал, тя обикновенния кантар го троши и нема да стане просто работата.

6

Nobody

преди 13 години

Следващата стъпка е на всеки стол по един датчик за натиск от депутатски *** за от 50 кила нагоре и тогава се пуска пултът....Изобщо, тея само в урни и поименно требва да гласуват, мамицата им...

5

321

преди 13 години

Qnev ne iskal da spodeli koi gerber mu go e kazal tova i zashto ? Sys svoeto mylchanie i toi e chast ot tazi konspiracia.

4

страдащ

преди 13 години

точно така си е , номер едно ... точно и ясно ! страдаме заради тези , за които думата срам вече няма стойност ...

3

Анонимен

преди 13 години

Янев да си сбира багажа. А и неговият авер също. За гласуване с чужда карта това трябва да е наказанието.

2

Един Луд

преди 13 години

"РЗС определи случая като скандален. Депутатите попитаха колко от законите в 41-вото НС са приети в нарушения на правилника"Поне 500 пъти по-малко от времето преди въвеждането на системата!

1

чворко 1

преди 13 години

и се друсат и се друсат.а сега обадените!!! вие не можахте ли да разберете червени чичковци и лелки рожби на комунистическия режим ,темерути тесногръди .не разбрахте ли че случващото се в момента е плод на вашето темерутство и селяндурщина,безбожие, материалщина и безхаберие.когато и последния с набор 1970 не ритне камбаната тази измъчена държава няма да се оправи.а дотогава ще се *** с вас полуграмотни пожарникари,самозвани царе и деца на ***.защото вие сте едни пилци с *** ануси.вие напълно си заслужавате съдбата,въпроса е че ние младите страдаме заради вас без да сме виновни.защото тази държава е образ и подобие на вашата олигофренщина ,не на нашата.