89

Анонимен

преди 13 години

Комунизмът е престъпление срещу човечеството и всеки които го пропагандира са съучастник в престъпление.

88

до 81

преди 13 години

Ей всезнайко ,защо тогава американците в момента строят 40 атомни централи тогава.сигурно не са чували за чудесиите които предлагаш.

87

Анонимен

преди 13 години

От 20 декември 1944 до 29 април 1945 г. е проведен незаконният Народен съд. Народните обвинители се назначават от Министерския съвет, а народните съдии се избират от областните комитети на Отечествения фронт, доминирани от комунистите, без да се изисква задължително юридическо образование или квалификация. Присъдите също се определят от централното и местните ръководства на компартията. Произнесени са 9 155 присъди, от които 2 730 смъртни и 1 305 доживотен затвор.

86

Анонимен

преди 13 години

С нетърпение чакам всеки да си има индивидуален неизчерпаем източник на енергия.Колкото и да ги крият технологиите все отнякъде ще изтече информацията.А барнат ли я китайците ще залеят света .Тогава изобщо не ме интересува кой е навласт.Политиците как ще ръководят като няма монопол над енергията да му мислят.Всеки да може да си прави ток,топла вода,парно,това е бъдещето.няма да пълниме джобове на монополисти!Писна ни от цените им!

85

&&&

преди 13 години

На запад никога няма да чуете от новото правителство да обвинява постоянно старото.ГЕРБ за *** ли ни вземат или те са ***.Като не могат да се справят да поемат те част от увеличението защото българина не може да си позволи 25%,това е убийствено

84

Анонимен

преди 13 години

След навлизането на съветските войски по заповед на Георги Димитров от Москва и на местното ръководство на българската компартия без съд и присъда са избити над 30 000 души полицаи, кметове, учители, чиновници, индустриалци, едри и дребни собственици, магистрати, лекари, офицери, духовници, журналисти, учени.

83

анонимен

преди 13 години

до 75 Алооо, газът от бобът, Изобщо не ме интересуватглупостите ти за комунисти,фашисти,демократи,социалисти,ДСбари,ченгесари - ходи си ги дискутирай в клуба по интереси на залязващото СДС!Аз съм млад човек име интересува,как ще издържам семейството се,как ще се оправям с данъци,доктори, какво ще ям и други такива простотии.А тия тъпотии:комунисти/антикомунисти си ги навий на фуния и си ги заври в...землянките и мандрите!

82

@@@@@

преди 13 години

Отказвам се от газът,,,,минавам на въглища и дърва.Дано и те не поскъпнат с 30%- ако и за тях няма таен договор на Р.Овч.

81

norm

преди 13 години

*** комунисти,още ли не сте разбрали,че държавата няма пари и Белене ще се строи само,ако се намери външен инвеститор.А външния инвеститор няма да се интересува нито от геополитика,нито от "вечната дружба",нито от вашите желания,единственото което ще го интересува е ефективността на проекта.Обратното е финансово заробванена поколения българи.А ако повечето софианци решат да се отопляват на ток,има го достатъчно,мрежата няма да издържи,не липсата на Белене.

80

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД: С цената на всякакви неустойки трябва веднъж за винаги да се пререже пъпната ни връв с Русия - същият рекет, като с газа ще има и с ядреното гориво за АЕЦ-а - ето виждате как Украйна не издържа на огромния натиск и като посрана се върна в стадото, но как ще стане това след като бившагент и настоящ руски шпионин ни е президент?...

79

Анонимен

преди 13 години

аматьори

78

Анонимен

преди 13 години

Стига с тоя атом !Това си е отживелица.Водорода е наред за експлоатация.Кьорав ли си за това което сториха БП?Чак Обама от кръглия кабинет изнесе реч.Все едно идват извънземните.Бъдещето е на соларните,вятърните и водородните технологии.Докога ще ни набутват неизкупената стара стока?Едно време когато имаше вече джи ес ем ни набутаха мобифоните.Години минаха докато се развие джи ес ема.Сега пак старите неща ни набутват разни лобисти заради тлъсти комисьонни.Стига!Стоп!Искаме новото!

77

IND

преди 13 години

"Той не пропусна възможността да отбележи, че поскъпването на газа се дължи на промяната на клаузите от договора с Газпром, договорени в края на 2006 г. по времето, когато министър на икономиката и енергетиката бе Румен Овчаров."Тия комунисти такива скрити мини са заложили не е истина - накрая глупавия народ ще им се върже, ще свалят сегашното правителствео и пак отиваме в трета глуха....

76

Анонимен

преди 13 години

Такааа.Сега да видим какво ще стане ако повечето софиянци решат да се отопляват на ток защото ще е по-евтино.Ще ни трябва ли АЕЦ Белене или ще стоите на студено

75

мнение

преди 13 години

Георги Първанов, Иван Костов(/с продажбата на "Нефтохим" на "ЛУКойл") и Симеон Сакскобургготски познават сюжетната линия. Тя протича от мандат в мандат. Борисов е на път да си направи енергийно харакири.В интерес на България е кабинетът да осъзнае, че "Белене" не е просто АЕЦ, а геополитическа валута. Отмятането от проекта би било избор на политическа нестабилност, технологичен застой и въглеродна икономика в зората на екомобилите и зелената революция.

74

Анонимен

преди 13 години

Колкото кажат толкова ще плащаме.Ние сме няква територийка там и не сме голям потребител така че ще ни скубят яко.Няма значение кой е на власт.Щом едно нещо се търси цената му расте.Но питам аз глупав ли беше Тодор Живков навремето та нямаше газ за обикновенните хора ,а имаше централно парно?Когато работеха всички и труда беше задължителен топлофикацията вършеше работа.Но днес поскъпва защото абонатите намаляват.

73

Анонимен

преди 13 години

Ужас.

72

газът

преди 13 години

Комунизмът изби над 120 000 000 души, съсипа съдбите на семействата им, остави рани в морала ни, които и до ден днешен не можем да излекуваме.

71

Анонимен

преди 13 години

Русия да не се бута в "А" група. В момента политиците от тази страна се държат като треторазрядни рекетьори.

70

Анонимен

преди 13 години

Така става обикновено, който се кани да седи на два стола, в крайна сметка сяда на пода. Май и Бойковота ще излезе такава. Не може да се чудиш накъде де се подложиш - тука има, тука нема - ха на мене, ха на тебе. Човек трябва да е последователен в решинията и политиката си, принципен както се казва. Не може да управялваш държава, като на ден по 3 пъти си променяш диаметрално мнението. Защото държавата не е кварталната пожарна или мутренската фирма ИПОН. Нещо доста по-сложно е и дори телефонът с лъкавите копчета, на който се радва като малко дете не помага.