293

Тодор

преди 14 години

Хубаво е, че само столичани се "възхищават" на тези ***. Тези моменти още по силно ме карат да искам да не мърдам от Варна.

292

не разбирам

преди 14 години

Защо има цензура на думата *** , а на гей няма.*** е от векове в БГ говора,а гей е отскоро. И как е правилно да се пише *** или ***.

291

Язе

преди 14 години

Епа, чел съм само Божидаровата история. А Ботев къде е бил тогава?Немам претенций за познания в историята ама...

290

вай-вай

преди 14 години

Какви права търсят тези ***.....си,че и сега закона не ги спира да си бъркат в гъзовете.

289

Язе

преди 14 години

По-добре и гей-ове и нормални да се присъединят към групата "Да спасим chitanka.info"

288

Анонимен

преди 14 години

е кво се чудиш толкова, случайно да си учил история ??? ама не тази написана от смешника Бождира Димитров, а истинска - от БРИТАНИКА, ГИНУЪЛ, МЕРИСЧЪН ???

287

AZ

преди 14 години

Абе не требва да парадират с това , че са гейове.Аз тръгнал ли съм да парадирам с това , че съм нормален човек , хетеросексуален ??? Нямям против да са си ***, *** и т н . защо трябва да ми вървят по улиците и да ми натякват?!?!?!Всъщност във Фейсбук има страница "Да си направим парад на нормалните хетеросексуални хора."Нека се събереме повече и да им попарадираме ние , за това че сме нормални !Нали е така ? Ако кажат нещо лошо - тогава това е дискриминация!

286

Баланс

преди 14 години

Еднакво са ми неприятни хомофобите и натрапчивитехомосексуалисти. Никой не ги преследва, но те сеподдържат помежду си - айде моля ви се! Измислят си дискриминация, за да могат да се само-разпознават по-лесно.

285

Язе

преди 14 години

Левски... Радецки... ?!?!?!?!?!?!?

284

Анонимен

преди 14 години

Аз съм чел стихотворение от него, посветено на гейовете.

283

Анонимен

преди 14 години

Правил е парад на кораба Радецки - с преболичане.

282

Gay Pride

преди 14 години

Каква истина? Само се бъзикам грубо. Много ясно, че Левски не е гей. Моля ви се.. и пича, дето бил чел за това в Холандия - писано е от провокатори като мен. Левски не е гей.Чели ли сте негови стихове?

281

Анонимен

преди 14 години

С тази разлика, че Левски е обединявал българите, не е правил паради ;)

280

памет

преди 14 години

ти вярваш ли, че гей е способен да изтърпи мъките на Левски? Гонен от заптии, предаван от тарикати, мръзнещ по виелици, спящ по гори и студени стаи на ханове и ззимници? Кой от тия гейове би извървял тоя път, когато всеки миг могат да те застрелят? Е, както си искаш? гавриш се с мъчениците на народа ни, но явно не цениш тяхната саможертва? Ами боготвори гейовете, тогава! Те явно са достойни за възхищение? казано е, в древните писания: "И ще дойдат от Изток и Запад фалшиви богове". Сбъдна се.

279

Анонимен

преди 14 години

Ех, добре, че има такива събития, за да могат българите да си избиват комплексите. Иначе започваме да се избиваме помежду си, така ще е по-лесно - да избиваме гейовете...

278

Анонимен

преди 14 години

Да и аз съм чел по темата, но в Холандия. Естествено, че тук никой няма да си позволи да го напише, имайки предвид ограничеността и тесногръдието на българите.

277

112

преди 14 години

до: проф.Гечев"Темата е много болна, затова ще си позволя да напиша нещо.Ясно е, че такива хора не обслужват нормалните репродуктивни нужди на човечеството. Това дава основание категорично да се определи, че става дума за АНОМАЛИЯ. В резултат на този извод, обаче, практикуващите този начин на живот неизбежно се отделят и ограничават от масата и опитите да се вмени "равенство" са граничещи с идиотизъм действия. "Браво, Професоре, много кратко и точно казано!

276

Анонимен

преди 14 години

Да, това е истина, колкото и да ти слагат минуси. Явно не им харесва, но това не променя факта. Това показва единствено, че и хомосексуалистите са хора като всички остнали.

275

WisePedel

преди 14 години

Педелвайските организации усвояват едни пари, май.Парад - за какво парадират? Че природата е решила дане могат да се размножават? Да се мушкат както искати където искат, но натрапването на недъга си е жалко и достойно за съжаление. Хората ги мразятзаради непохватното и натрапчиво поведение и най-вече заради подмолността. На кой му пукаиначе какво правят в леглото?

274

fiuu

преди 14 години

az im znam shemata kva e , i za tova me otvrashtavt oshte poveche , tova sa njakvi fondove glavno holandski i tija nashte hubostnici tuka za da gepjat parata pravat tija neshta. abe gdbop da im pusnat i tova e