46

Даола

преди 14 години

Тези тунеядци да плащат разходите си за храна и наеми в пълен размер.Толкова ли е трудно да се наложат нормални правила за тях. Още повече, че с нищо досега не са доказали,че заслужават уважение.

45

До народа

преди 14 години

Като дойдат избори ходете пак да гласувате.

44

Ф.С.В

преди 14 години

Ако се направи един експеримент ..240 депутати да се притеглят в началото на мандата .то след 4 г в края на мандата ще са натдали 10 тона ( 40 -45 кг на човек)то тогава ако сложим средно тегло 100 кг за нормален човек ,,значи депутатите са се увеличили с 100 човека )))))))))))))))

43

Анонимен

преди 14 години

Както в цялата страна вървят съкращения така и там трябва да има. 240 депутата са страшно много за намаляваща България. Същия успех ще има и с 120 броя, но поне по-малко гърла ще храним-

42

Анонимен

преди 14 години

Братле,от коя заплата,тази която народа ти дава,за да четеш вестник в парламента ли?Малко ви отдържат!Направете поне малко усилие за да си заслужите поне кюфтетата

41

Анонимен

преди 14 години

Не всеки може да падне толкова ниско бе брат,че да стане дупедав,опа депутат.Те толкова ниско са паднали,че тази професия у нас е срамна и унизителна,професия на снишкващи се мишоци със селски манталитет.Толкова са зле,че си взимат от стола храна и за вкъщи а и за роднини..,това е унизително.Само един *** може да падне така ниско и да се излага.

40

Анонимен

преди 14 години

Ами що само Фидосова бе?Цецка да не би да не *** кюфтаци!Я какъв *** е отпрала !Ми те сите депутатчета са такива.

39

знаещ чиновник

преди 14 години

за да може храната в стола да бъде по-евтина за разни журналисти, всеки месец на служителите и депутатите им удържат от заплатата известна сума. а после неподготвените журналисти се чудят защо цената на кюфтетата е такава и ядат почти безплатно. аз съм съгласен да плащам повече, но да не ми взимат от заплатата, за да храня други!

38

Ф.С.В

преди 14 години

Добре че имам плазма ,иначе ще виждам Фидосова само наполовина на екрана ...когато продават телевизори под 32 инча е желателно на клиентите да се обяснява че грешката не е в техният телевизор

37

gf

преди 14 години

Чумата да ги изяде !

36

Стефко 88

преди 14 години

Не може брат, немам роднини от полит бюро

35

Анонимен

преди 14 години

Ми то като влезе Фидосова в стола и си е..... мамата. Пак добре че са надскочили само с 15%.

34

А

преди 14 години

АМА КАКВИ КЮФТЕТА ОРИГИНАЛ СА НЕ КАТО НАШИТЕ А БУКЛУЦИ / *** СИ БЪЛГАРИНО АМА МНОГО/

33

Ф.С.В

преди 14 години

Aми само Фидосова изяжда половин тон дневно ,,имаше и една от Атака ,варненка ..тя за една година стана към 200 кг ,,третата дебелана Капон.също много папа

32

ОНЗИ

преди 14 години

СТИГА СТЕ ГЛЕДАЛИ В 4УЖДИТЕ ПАНИЦИ БЕ СЕРСЕМИ,ДА СТЕ СТАНАЛИ И ВИЕ ДЕПУТАТИ,ДА ЯДЕТЕ И ВИЕ КИФТЕТА

31

Стефко 88

преди 14 години

Аз сутринта хапнах две блажни банички с извара за 1.80 двете ха ха хакефя се ! Сами си го правим да е така докато избираме децата на комунистите ще си ги търпиме и угояваме . Да им е сладко , народа черпи!

30

alankulu

преди 14 години

da hapnat druvceta vsichkite 240 hrantutnika

29

Х

преди 14 години

Дано им преседне ...

28

Чайника

преди 14 години

Толкова съм съгласен с теб че чак не ти и минава през акъла. А какви опашки стават около бюфета като дойде време за обяд... За това писах че не съм съгласен да им плащам заплатите и храната! Да не дава Господ да се случи нещо с някой близък човек(здравословен проблем) и да има нужда от скъпа операция ставаме като просяци. На никой не му пука че цалата ти рода е вкарвала здравни осигуровки. "Здраве да е! Ще ядем кюфтета!"

27

Анонимен

преди 14 години

jadat i s...rat i otgore i otdole donikade njama da stigneme