158

Анонимен

преди 13 години

Koi koi ubiva? Za6to obvinqva6 zakonite, sled kato roditelite sa tezi, koito pozvolqvat tova da se slu4va? Za6to za vsi4ko obvinqvate durjavata, v tozi slu4aj durjavata ne e vinovna nito zakona. Vinata e edinstveno i izcqlo na roditelite. Za6to edin pyt ne suob6tiha dete da se ubie s nqkakva smotana kola? Za6to bednite roditeli, koito nqmat pari da kupqt koli i motori na decata si zada se pravqt te na guzari pred p*tkite, vyzpitawat decata si.

157

Анонимен

преди 13 години

Бате, мини-купъра не нито бърза, нито скъпа кола... Но *** могат и с *** на колела да се убият!!

156

getbusywiththefizzy

преди 13 години

fizzy е поредната глезла която си няма представа от живота, работила от 15 друг път.Тогава не беше много легално => ниски доходи. Университета мама и тати и са го платили, приятелите които са я минали са и плащали ежедневните разходи. Ако се е добрала до някаква по-добре платена работа с връзки (или друго) в момента трябва колата да е на изплащане все още. Куца ти логиката и математиката като цяло мила. Дай ми пример с каква заплата и за колко време човек в България ще си купи такава кола сам.

155

zzz

преди 13 години

ами като си некадърен кой ти е виновен пък на тебе та само злобееш, не е само тя да може да си го позволи има и други такива

154

tan4etonet

преди 13 години

А сега искат и от 16 - годишни да им дават книжки за мотори !!! Според мен,пълнолетие трябва да се смята от 21 години,а книжки за мотори и коли - след тази възраст !!!! Иначе с тези закони убиват по"тънката лайсна"поколението ни и децата ни !!! Ако има подписка формулирана по този начин в сайта за петиции,бих я подписала на 100 процента !!!

153

:(

преди 13 години

Толкова е тъжно! Толкова е нелепо! Да умреш на 18 по такъв начин...Мили млади хора, бъдете внимателни! Скоростта увлича, но е предпоставка за най-лошото да се случи! А то идва за секунди! Бъдете внимателни и спазвайте правилата ако Ви се живее!!! Никой не е безсъртен - осазнайте това, нищо че сте по на 18 и ви се струва, че нищо никога не може да се случи точно на Вас!

152

КуРеЦ

преди 13 години

Ти какво работиш че си купи Мини Купър ? Кажи и ние да почваме ( само че аз дупето си не го давам ... ) ! Аз съм мениджър в мобилен оператор и още не мога да си позволя такъв лукс ?!?!?!?! направо да те питам *** ли си ???

151

гъзария

преди 13 години

За да избягат от остров Крит и цар Минос, гениалният майстор Дедал изработил за себе си и сина си криле от пера, залепени с восък. Дедал предупредил Икар да не лети твърде високо, но той не го послушал издигнал се твърде близо до слънцето и горещината разтопила восъка. Икар паднал в морето и се удавил близо до остров Самос. Тази част на морето е наречена в негова чест Икарийско море. Мъртвото му тяло изхвърлено на брега, било погребано от Херакъл на малкия остров Долиха, също наречен Икария на името на Икар.

150

Анонимен

преди 13 години

Ти не си никакъв родител , щом се кефиш, че едно 18 г. дете е загинало на пътя.На тая възраст, колко са разумните и отговорните младежи, а ...Ако имаше едца друго щеше да мислиш.Аиде вземи си смени ника.

149

мамин сладък

преди 13 години

Не можем да кажем, че родителите са виновни, тъй като не ги познаваме. Факт е, че има много неадекватни, които идея си нямат от възпитание на деца и не си правят труда дори да ги опознаят малко. Пресен пример - родителите на Юри Галев (изпечен мафиот, доказан рекетьор и вероятен убиец), които твърдяха по БТВ, че синчето им е света вода ненапита и само от време на време се случвало да пребие някой. И си вярват..

148

хахах

преди 13 години

Точно тфа си мислех да напиша и като дадох рефреш и видях, че е написано се нацепих от смях :)))

147

do fizzy

преди 13 години

Започваш да изпадаш в някакъв частен случай, ако искаш направи си секта и канонизирай в нея " скромното добро момче с Купъра" и баща му който му угажда предвид възрастта му и опита му като шофьор :D

146

do RIP X

преди 13 години

ei kelemence parvo se nau4i da pishesh zashtoto si negramotno imash bezbroi pravopisni greshki no mnogo iasno nali si bogat tate li ti kupi diplomata

145

fizzy

преди 13 години

лелеее каква злоба. Затова сте на това дередже. Цял живот на заплата 400 лв и само оплаквания. Не че те интересува ама аз работя от 15 годишна - първоначално само лятото, после почасово - преди или след училище, а след като завърших работя на пълен работен ден. Но това не е по силите на всеки, половината ми колеги в университета не работят защото не можели да смогват с ученето. Еми аз ли съм им виновна че аз мога?

144

селянина с колелото

преди 13 години

Разбира се че са виновни родителите му, защото вместо да го пратят да учи, му подаряват коли. Аз и милионер да съм, няма да купя не децата си коли, а наследство чак, като умра.

143

fizzy

преди 13 години

то е ясно че ще съм виновна, аз питах родителите какво са виновни??? Мой съученик скоро се размаза с кола 1994г. нито скъпа нито бърза, а майка му поне по 10 пъти на ден му казва карай внимателно. Направи си извода сам.

142

Червената помия

преди 13 години

Предполагам ,че въпросното загинало келешче с бърза и скъпа кола, подарена му може би за абитуриентския бал е твой близък.Моите съболезнования.Но ако тоя същия Конар Маклауд, мислещ се за безсмъртен, беше прелетял през града със 100 километра, беше премазал половин детска градина ,пресичаща улицата на път към някой парк, така ли ти щеше да псуваш всички, които го критикуват после?И кой е виновен сега?Може би шофьора на сканията, за това, че е спрял а не е карал и той със 100?

141

goriko

преди 13 години

КАКВА ПРЕЛЕСТ!!!!ПО-МАЛКО ***.

140

fizzy

преди 13 години

хората са отдавна са казали - акъл и цикъл не ти ли дойдат на време изобщо не ги чакай! Така че дали на 18 или на 22 все тая...

139

Анонимен

преди 13 години

Свирките, мила, не се броят за работа.