158

дфг

преди 13 години

Ох милата да я съжелиш, каква жертва е направила жената отказала резиденция и се пъхнала в апартамент ''само'' от 180кв.м. тцтцтц

157

126

преди 13 години

Цецко, нейната паничка се пълни като взема от моята и твоята!Колкото повече грабят за нейната, толкова по малко остава в нашите.Проумей го най-после.

156

МУН4О

преди 13 години

ти си проста комунистка,завистлива,и незадоволена,умирай от злоба,радвам се за теб...

155

123

преди 13 години

До 169 Комунистите не ги е яд, държавата им плаща наема на апартаменти до НДК, при условие, че има държавата жилища за които няма да се плаща наем. Явно нещо с главата не си добре и не можеш да мислиш. А това какви били предните и тези защо да не били като тях.... е тъпо. Все пак комунистите от ГЕРБ са на власт заради новият морал който щяха да приложат, но вече на всички им е ясно, че са един дол дренки всичките... Дайте им власт и им гледайте сеира що за хора са.

154

Работодател

преди 13 години

Депутатите трябва да са 100. Не им трябват коли, а по 200 лева за транспорт месечно. Заплатите им не трябва да са по-големи от 2000 лева и трябва да бъдат глобяване по 500 за всяко отсъствие от работа. За имунитет и дума не трябва да става !Изобщо, трябва да разберат, че са едни държавни чиновници и нищо повече.

153

Наблюдател-пенсионер

преди 13 години

Явно Цецка се ползва със същите екстри като посланиците в странство - алиментация до болка. Но защо да се чудя - да дойдеш от плевенско село с 200 жители и да попаднеш в 2 милионен град, си е нещо както да попаднеш от София в Мексико Сити. А при заплатка от мижавите 4,5 бона на месеце почти обидно да си плащаш наема от по хилядарка. Пей сърце! Цецке, любим те страстно! Ела и ме вземи!

152

Пак Вежди

преди 13 години

Културния под мен да си отбележи, че е..ът се пише е..ат.....

151

Изработен

преди 13 години

Плюем си тука, а Цеца и подобните ни работят нон-стоп ! Фалират фирми, безработицата расте, Цеца в нов апартамент - просто перфектно !

150

Вежди Рашидов

преди 13 години

Комунистите да ни ядат куровете. Когато дойдат пак на власт, тогава да си ползват привилегиите на властта :) Дотогава да си траят, да седят отстрани, да се облизват и да умират от завист по изпуснатия кокъл. :)))) .....====================================================Вижте само каква култура прозира зад тези проникновенни слова! Е, ако кажете сега, че не съм успял министър!

149

Защо?

преди 13 години

Това жилище струва около 1500 евро на месец. С тези пари дом за сираци кара цял месец !От друга страна депутатската заплата не е малка, а и подкупите са сериозни. Защо държавата трябва да плаща и наема на тези *** !

148

Zetor

преди 13 години

Още може, Цецке!Едно време българите плащали на турците "дишхак"-дето си хабели зъбите да ни ядат печените пилета и баниците.Пропуснала си да ТИ ПЛАЩАМЕ И ЗАДЕТО СИ ХАБИШ ЗЪБИТЕ ДА ЯДЕШ.

147

no future

преди 13 години

а и готина тойота има...от далеч се вижда...няма начин да не я забележи човек като минава по Цар Асен :)))

146

...

преди 13 години

zanimavate ni s gluposti

145

МИми

преди 13 години

Специално до ***,явно *** *** ,който подкрепя селянката,дошла да живее на гърба на народа.Мунчоооо,и на теб ше ти хареса някой да ти плаща всичко ,нали,на мен също.Но въпроса не е в апартамента,смотаняко,а в принципите ,долен ***

144

яааа

преди 13 години

до 129А камери няма ли? Дано няма, не ми се гледа просто голо.

143

Анонимен

преди 13 години

После се чудят защо българите крият данъци?!?!?!

142

123

преди 13 години

"Шефката на парламента отказа да живее в предвидената за шефа на НС резиденция в Бояна и досега беше на свободен наем близо до НДК. За жилището й парламентът плащаше 750 лв. на месец, а сметките й се поемаха от НСО."Абе тези не са ли малко нагли ??? Въпреки, че има държавни апартаменти тази си позволява да вкарва държавата в разходи по нейната квартира, защото така и харесва.

141

Данък

преди 13 години

Цецке, не се излагай с тези 180 кв., вземи нещо по-голямо. Българите сме балъци и ще плащаме колкото кажеш !!!

140

Анонимен

преди 13 години

По-добре такава, отколкото някоя кльощава. Да няма какво да фанеш. Па те кльощавите винаги са и по-претенциозни. Сигур щеше да иска 500м2 жилищна площ. Откъде в тая бедна държава.

139

P.djuf

преди 13 години

На кой това работодателя му освен заплатата му плаща и наема, че и тока?