654

Нина

преди 14 години

Ти пък каква си, аз съм студентка по политология и съм запозната с много повече показатели от теб. Какъв режим е имало в периода 45-89г. Режимът е дошъл в началото на 90-те, когато твоите любими мекерета от САЩ са дошли да ни съсипват. А искаш ли да ти разкажа за ликвидационните съвети на Филип димитров и за това как са били изклани племенни животни и Българи бе оставена без животновъдство. Имам цяла тлъста лекция само за това.

653

Кака Пенка

преди 14 години

Да здравствует болгаро-русской дружбы! Не ЦРУ в Болгарии!!!! КПСС - БКП ! Вечна дружба! Да здраствует партия Ленина!

652

Гробар

преди 14 години

Удивяваш ме с ниската си интелигентност. Бургазлии не са всички българи, а и нефтопровода не минава единствено през Бурагс. Енергийната система на България, не е само на бургазлии. И националните ни интереси не се определят от интересите на бургазлии. Иначе бургазлии са си готини хора, нищо че и те могат да бъдат купени или заблудени да защитават частни интереси, които не разбират. Колкото повече мълчиш, толкова по - красива страна е България ...

651

Нина

преди 14 години

Да, човекът може да не е половинчат като Ленка и да не разбира български, затова му отговорих на руски, не че не уважавам българския!

650

Нина

преди 14 години

Да здравствует болгаро-русской дружбы! Не ЦРУ в Болгарии!!!!

649

r.umen.

преди 14 години

" Мислете като българи! Вас какво ви интересува Путин? Мен ме интересува реакцията на българите, а не на Путин. Питайте бургазлии дали са доволни."Един истински български политик трябва да мисли точно по този начин !Трябва да следваме националните си интереси, а това може да стане тогава и само тогава, когато се чува и уважава мнението на народа !

648

Икономист

преди 14 години

Пене, отминаваш с гордо пренебрежение сравнението от "анонимен" 743, но режима на тока ни предстои,на море естественно,че няма да ходиш, разстройството ще си го лекуваш в къщи,а в чужбина сега като "те пуснат" след 5 дни те връщат с чартър за тяхна сметка, защото си отищла да работиш това което си научила в........американския колидж във "Факултето"

647

Гробар

преди 14 години

Да не се прехласваме, все пак. Въпреки, че казва "истината", това не означава, че ние следва да пишем на руски или че подбудите на Русия са "безкористни".

646

Анонимен

преди 14 години

До Странджата:"По принцип си изказвам еднократно мнението" ...Аааа като дърта партизанка - гърмиш от землянката и бягаш..." В живота ти вероятно е вече прекалено късно да се покажеш като нормален човек, но поне във форумите където никой не те познава, би могъл да претендираш, че има нещо човешко в теб. Нищо против разбира се, всеки може да прави каквото си иска ... но поне ника да си беше сменил, че от някой нарекъл се СТРАНДЖАТА такава денонощна помия да се лее, направо е нередно!

645

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Този сърп така яко ви е набит в задниците с ***, че няма измъкване...Гроздовата и тараторът не ми пречат да различавам "технологиите" от "идеологиите"...И все пак знаеш, че ордените се показват само по манифестациите, а те май ти липсват...

644

Нина

преди 14 години

Привет! Наши политики нас продал в США! Мы хотим, чтобы русский энергетических проектов! Но мы болгары никто не спрашивает нас за наши просмотров:(((

643

Кака Пенка

преди 14 години

Ами щом "Тримата от запаса" и Парцалев ти е критерий за просветеност и интелект,мога само да ти изкажа съболезнования ....

642

Гробар

преди 14 години

100% истина, нищо че е написна на руски.

641

Нина

преди 14 години

*** български филми....Непросветеността няма граници-най-великите филми бяха направени тогава- Войната на таралежите, Време разделно, Капитан петко войвода, Пътят към София, Вашку Да гама от село Рупча, Тримат от запаса, и т.н. тогава сме имали най-силните актьори- Парцалев, Невена коканова /призната световно за най-добрата и чаровна актриса/. Боже, каква непросветеност..сега гледай Биг брадър и Стъклен дом-отговарят на интеректа ти.

640

Константин Тюменцев

преди 14 години

Будет в Болгарии Атомная станция или нет - вопрос экономической безопасности. Если не будет, то РБ обречена на энергетическую зависимость от соседних стран. Как говорится - ВОПРОС ГОСУДАРСТВЕННОЙ МУДРОСТИ.То же самое и в отношении нефтепровода!

639

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Боже, боже, имало още динозаври на земята, които да ми рекламират комунизма- тотално срутил се като пясъчна кула...Абе Нина оня смахнатия Чик Чи Рик приема поданици - какво чакаш бегай!

638

Кака Пенка

преди 14 години

Едно е да си гледал показатели, друго е да си живяла.Вярно по показатели бяхме на челно място, петилетката за 3 години изпълнявахме, но магазините бяха празни, имаше режим на тока, а на почивка като ходех не ми се иска да си спомням мизерията, изгнили бараки с обща задръстена тоалетна, вода няма, децата хващаха диария още първия ден.В чужбина изобщо не пускаха, а за кола можеш само да си мечтаеш ако имаш 10 годишна вноска и пак няма гаранция.Просто разликата между тогава и сега е огромна.

637

анонимен

преди 14 години

до кака Пенка че сега Пене, какво му е по различното:*** американски филми и още по-*** български,борд и надценена валута.Пълни магазини, но хората нямат пари,емигранти бягащи от всичко,разбрицани голфове и опели,лозунги от политически партии и митинги на електорат,последно място по стандарт в Европа .....и ,за това ли ручахте жабетата.P.S. Забравих- опашки във всички държавни институции и чиновническо своеволие.Айде бъди зрава!

636

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

..."По принцип си изказвам еднократно мнението" ...Аааа като дърта партизанка - гърмиш от землянката и бягаш...

635

Гробар

преди 14 години

Извода е относително ***. Действителността е такава, каквато е ... Вместо да се боричкаме помежду си, по - добре е да помислим за причината. Ние избрахме тези управници, а те правят това, което ние им позволяваме. Не отговаря на нашите интереси, ами да им го кажем, нищо че днес един от тях има рожден ден или по - скоро, точно заради това ... Честит рожден ден г-н Борисов, но аз определено Ви упрквам в лобизъм и родоотстъпничество. Точно днес искам да Ви го кажа, ако правите лична равносметка .