21

MURDOC

преди 14 години

С такъв премиер всеки ход е предвидим , а уж е бил полицай . Само за да схванете ходовете на Бойко си помислете обратното на това което е казал че ще направи .

20

Анонимен

преди 14 години

И с ЕРП-тата беше така.... Хули ги, плю ги, гони ги..... Те си останаха !!!! Че и цената на тока щи вдигнат и няма да им мигне окото !!!! Смехурко плаши гаргите...добре де,кажете ми, как да вярваш на такъв премиер, дори и да искаш ?

19

.

преди 14 години

Как позна,че съм Къци ? хахахах, ФЕНОВЕ МОИ ,ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ,ЧЕ НА ЕКРАНА ИЛИ НЕ ,НЯМА НИКОГА ДА СПРА ДА ВИ ЗАБАВЛЯВАМ !!! БЪЛГАРИЯ ОБИЧАМ ВИ !!!!

18

Анонимен

преди 14 години

Предвижданите от 1 юли скокове на цените на природен газ с 20-22 на сто, на топлоенергията - с около 20 на сто и на електроенергията - средно с около 2 на сто, ще бъдат непосилни за голяма част от бизнеса и населението. БЕДНОТИЯ, НЕМОТИЯ и Белчо и Сивушка.

17

Анонимен

преди 14 години

Къци ,ти ли си ?????? или гошо тапира ???

16

. : Виц

преди 14 години

Отива нашия при тренера и му вика : "Аве тренер кво да подавам на Иван,не видя ли че вкарах гол ???"Тренера : " Остави ,той Иван се удави вече ! " хахах,дано ви е харесал,който го знае,сори че се повтарям хахах ,дано сте се посмели малко,че положението в страната е плачевно :)

15

. : ВИЦ

преди 14 години

Оставете глупостите,слушайте един виц : Българския национален Отбор по Водна Топка играе среща срещу друг отбор.Един от нашите взема топката и тръгва в атака.Тренера ни отстрани на басейна почва да вика"Подай на Иван!" Нашия пич плува плува,минава един от чуждите,тренера пак"Аве подай на Иван ве! " Ншия пак не подава,продължава да плува минава още един,тренера"Подай на Иван ве!" Нашия пак не подава,преминава всички от чуждия отбор и вкарва гол .

14

1111

преди 14 години

Има нещо което крият,не е възможно за един път да отпаднат големи международни проекти.Българина има право знае дали е европейски натиск или просто Бойко се е провалил в международни отношения,което е нормално защото Бойко нама опит,а точно сега не е времето да ги учи.Дянков има опит със запада,Бойко да му отстъпи поста или да го слуша

13

Анонимен

преди 14 години

Не ставаш за премиер, Баце.

12

Анонимен

преди 14 години

Цирк дьо Солей ....Циркът на краля Слънце !!! Меркел колко ли се проклина,че подкрепи Борисов за изборите,пък и след това?! На куц кон заложи мацето,нямаше избор!!!

11

СРС

преди 14 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ХМММ КАТО ГОВОРИМ ЗА ОЦЕНКИ СЕ СЕЩАМ ЗА ДОЦЕНТ ДИМИТЪР БЕЛЕВ. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ОНЗИ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ТЪРГОВИЯ ОТ УНСС, КОЙТО НАРОЧНО КЪСА СТУДЕНТИТЕ СИ НА ИЗПИТ, ЗА ДА МУ ДАВАТ ПАРИ. КАК ТАКА ЛИЦЕТО ПЕТЪР МАЛИНОВ ОТ МОНТАНА, КОЙТО ДО СЕГА Е ПЛАТИЛ 7-8 ИЗПИТА, ИМАШЕ ДВОЙКА, А ПЕТ ДЕНА ПО-КЪСНО ЧЕТВОРКА. КОЛКО СТРУВА ЧЕТВОРКАТА ДОЦЕНТЕ? РЕКТОРА НА УНСС ЗАПОЗНАТ ЛИ Е С ВАШАТА ПРАКТИКА? А ДАНС?

10

Анонимен

преди 14 години

Шепа пенсионери в Поморие да решават съдбата на поколения българи...и една екооценка с предизвестен край...държава на манипулациите. Явно комисионите на САЩ и ЦРУ са огромни, не непразно Цветелина купува банката на Петя , СЕГА!

9

.

преди 14 години

И въпреки всички глупости на ГЕРБ,не съм си променил мнението за БСП-арите и ДПС-арите а именно ,че са за затвора.А за Белене и Бургас-алекс. вчера като гледах новините едните казват едно(ГЕРБ,че не си струва), БСП,че си струва.Ние обикновените българи на кого да вярваме?Представа си нямаме от енергетика или колко струват проектите и дали ще са рентабилни.така,че при всички случаи сме прецакани.... :) пр ден на всички и утре късмет при 6/49 хахах,печелившите да почерпят :)

8

Анонимен

преди 14 години

ЦИРК....много голям ЦИРК !!!!! Простотия до шия !!! Много се кефя, как му замитат гафовете под килима.....Общ дебат,нищо не е решено още - бла, бла, бла...Борисов не е ли премиер бе,нали той решава..ха ха ха...Неговите хора го правят на лукова глава...смях !!!!

7

до 2

преди 14 години

Ивайло "свинаря" е бил къде,къде по-добър владетел!

6

7777

преди 14 години

.Занимава се крадци и престъпници и само това той знае да прави добре,но с отпадане на големите проекти Белене,газопровода,Бургас-Адрианополис скоро в БГ няма да има какво да се яде камо да се краде.В междунаодни отношения е нула и той трябва да си отстъпи поста на Дянков които е работил с запада и им познава игрите

5

.

преди 14 години

И най-*** е,че тази случка,както и например срещата на Борисов с мисля президента или премиера на Израел,дето му казал да намаля ДДС-то постепенно,и премиера веднага след срещата почва да разправя затова и как ще намаляме ДДС,ме карат да си мисля,че Борисов е едно дете ,което като се види с другарчета и те му кажат нещо,то веднага почва да мисли по същия начин.Не знам обслужване на интереси ли е това или просто невежество,но ще убие за пореден път надеждите на изтормозения българин

4

Анонимен

преди 14 години

Този проект няма бъдеще

3

.

преди 14 години

Нищо лично към Борисов,но този човек или се прави на мн невеж или наистина е.Това е втория му гаф от такъв тип.Как може да говориш нещо без да си осведомил министрите си,нали след 5 минути веднага репортерите ще ги питат.Така беше с Кандидатурата на Цветанов за Президент хахах,мн ме радва Борисов с тези неща хаха,но и същевременно ми се реве,защото той можеше да оправи БГ,но уви,вече надеждите клонят към 0.......

2

Анонимен

преди 14 години

Айде сега, всички да замазват гафа на самозванеца-премиер. Той е като Ивайло свинаря , като не знае какво да прави и рушенето е правене.