223

Анонимен

преди 14 години

Yesssssssssss !!!

222

tulski

преди 14 години

А бе викате туй-онуй, ама като ударите по две ракии и не могат да ви свалят от масите по кръчмите. Поп - Фолк слуша 95 % от населението. Това е музиката на народа. И концерта си е бил точно на място - в центъра на държавата. То само на стадиони не е интересно, трябва да има разнообразие.

221

Говедарин

преди 14 години

Кво ги коментираме изобщо тея сливи ***, и чалгарите му прости?Одат пред Ал. Невски щот на аванта могат да си покажат селянията на пъпа на София...Истинското шоу беше на AC/DC и ще продължи на SONISPHERE FESTIVAL...:))))))))

220

Анонимен

преди 14 години

Ами защото са се дали парички, за това се е дало и разрешението.

219

МАРИЯ

преди 14 години

А ЗАЩО СЕ ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОЯ ФАРС ПРЕД ЦЪРКВАТА ИЗОБЩО?? ПОКАЗА ЯСНО ПРОСТАЩИНАТА НА БЪЛГАРИНА! ПРЕД ЦЪРКВАТА ФОЛКАДЖЙЙКИТЕ МИЛИОНЕРКИ! БРАВО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БЕЗУМНИЯ МОЗЪК НА БЪЛГАРИНА ИЗПИТ ВЪВ ВРЕМЕТО!ФАНДЪКОВА КАК ГО ДОПУСНА? ДА ТЕ НАКАЖАТ!

218

Анонимен

преди 14 години

А Данчето Пъдпъдъкова позаголила ли е кълка на концерта ?

217

Анонимен

преди 14 години

... и в чалгата шафрантиите са по-разголени и имат повече силикон

216

DR-KAMIKAZE

преди 14 години

Нали знаете по какво се различава чалгата от порното . Порно филмите имат по-хубава музика !

215

КОпач

преди 14 години

до y2jНаистина не мисля, че "Ал. Невски" е най-доброто място за изложение на начинаещи порно актриси и вече утвърдили се ***.Има доста по-подходящи места за организирането на подобни порно фестове за любителите на аграрния секс и палави чалга хомо-бандити..

214

Анонимен

преди 14 години

Феновете на чалгата са по-необразованите и прости слоеве на населението - мутри, милиционери, селяни. Или ако трябва да синтезирам - припокриват се 1:1 с електората на партия ГЕРБ. Никой нормален човек не слуша чалга. Тя е вредна за здравето и води до умствени увреждания. Но който няма какво да загуби, си я слуша.

213

Анонимен

преди 14 години

А, Фандъкова сега поприщяла от джангъра, а като прибираше мангизите на Митьо Пайниьиръ не пищя. Както се казва: "Га ги яде кифтета, ни рива, сега ривиьешь ..."

212

Candy

преди 14 години

Тоя па! Хем с градски претенции, хем бесен селски бек фен на лютата чалгия... Ти на мене ли ми държиш сметка, аз к'ва мъзука слушам? Ходи да си маеш там гюбеците, щото май това ще се окаже най- големия ти талант.

211

Анонимен

преди 14 години

Така е - Бойко е лют фен на дивата *** Ивана. Дори не пропуска случай да я мъкне със себе си дори на светски събития. За мен това е повече от срамно.

210

Яху

преди 14 години

Ох,милите граждани от кое село се не знае.Тръгнали да палчат а вие каква музика слушате бе.......

209

Анонимен

преди 14 години

Ами как няма да го разреши, като основния електорат на ГЕРБ са именно малограмотните чалгари. Все пак трябва да се угажда от време на време и на електората. Дори, когато това е свързано с поругаване на национални светини, като Храм-паметника "Александър Невски".

208

y2j

преди 14 години

Защото изпълнява условието ти.

207

Mimz

преди 14 години

фандъкова изключително много ми падна в очите щом е разрешила "концерта" на тия селски *** да се проведе пред храма. Следващия път сериозно ще си помисля дали ще гласувам за някой от ГЕРБ. Наистина голям гаф за шепа жълти стотинки, които някой в общината е прибрал...

206

Анонимен

преди 14 години

А бе то това хубаво, но не зная пионката Фандъкова как ще се разбере с Цар Бобо, който като всички мутрета е върл фен на чалгата. Може да се стигне дори и до мъмрене.

205

mimi

преди 14 години

Най - накрая!!! Закъсня Фандъкова, но по-добре късно отколкото никога. Вчера като прехвърлях програмите, направо застинах пред екрана - гледката бе потресаваща: храма отзад, отпред танцуваха почти голи момичета. Как може общината да разреши такъв концерт и то пред храма, а после олеле малеле....

204

Анонимен

преди 14 години

Един немец си пуснал ПЛАНЕТА и казал: "Я колко оригинално - да накараш пр.сти.утките да пеят". Човекът помислил, че това е порно канал. И според мене не е особено далеч от истината.