31

Анонимен

преди 14 години

Стига с тия "срещи с избиратели". Това от край време е плоско извинение за лични пътувания за сметка на данъкоплатеца. Аз как пътувам до работното си място и из страната с личния си автомобил и за собствена сметка?

30

Анонимен

преди 14 години

Изобщо не им трябват коли на тези *** ! По една карта за транспорта и да се блъскат с избирателите си. За прованса ще си ходят с влак, да видят хубаво ли е да е лошо !

29

АЗЪ

преди 14 години

НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ,НАРОДЕ!!!МЕРЦЕДЕСА Е ЕДИН НА 10.ЗНАЧИ ЕДИН СЕ ВОЗИ,ДРУГИТЕ БУТАТ,ШО НЕМА ПАРИ ЗА БЕНЗИН.ПОСЛЕ СЕ СМЕНЯТ СПОРЕД ГЛАСОВЕТЕ СПЕЧЕЛЕНИ НА ИЗБОРИТЕ.ИНТЕРЕСНО,ПРИ ТАЗИ СХЕМА,КОГА СИДЕРОВ ЩЕ ГО БУТАТ.А И ТОЙ ДАЛИ ЩЕ ДАДЕ ДА ГО БУТАТ ОТЗАД.МОЖЕ ПЪК ДА НЕ ДАДЕ.

28

смотанйака

преди 14 години

браво бе...аз със моята кола минавам не повече от 10 000 км на година, измислиха хиляди простотии та да немога да я карам...а те нашите нещастници по 2500 на месец...съгласен съм с моята кола да ги карам...ама дали ще издържат на москвич, НЕЗНАММММ...даже безплатно ша ги возя....та те такава кола не са имали ....

27

Анонимен

преди 14 години

Което отпускат за народа, който ги е назначил там, това да има и за тях.

26

АЗЪ

преди 14 години

ПО 10 АМА В МАГАРЦЕДЕС!ТАКА ЩЕ СА ПО БЛИЗКО ДО МАНТАЛИТЕТА СИ.И В ПОСОКА ФИЛИПОВЦИ ИЛИ СТОЛИПИНОВО-МОЖЕ И ЕДНОПОСОЧНО.ЛИЧНО СЪМ ГОТОВ ДА ИМ ПЛАТЯ ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ.;))

25

PR

преди 14 години

Да още малко и на маршрутки ще се возят....

24

алф

преди 14 години

горките депутати отде им доиде тоя боико на главата.но няма страшно ще доидат избори и овчия народ пак ще ги избере станишев и доган ,няма страшно ще има пак мерцедеси.

23

От далече

преди 14 години

И този вестник стана като нюз.бг - неграмотни материали, пълни с граматични и правописни грешки, още по-неграмотни коментари, обиди, цинизми...Това е "маТриала". Умните и способните отдавна са избягали, защото в тази държава има само менте-алкохол, пушене навсякъде, бездомни кучета, крадливи министри, депутати, съдии и полицаи, корумпирани служители, *** народ, който на избори ходи за риба и после реве, че го управлявали разбойници.Е, само с красива природа не се живее!

22

невиждамяснокартинка

преди 14 години

Мишън Импосибъл!!!!!!

21

Gaskoing

преди 14 години

могат и да са на колелета! и 1 мерцедес не заслужават! когато има и за нас и за тях ще има!

20

anti

преди 14 години

^te si vzemete na .... kradlivi glisti ,te i sega6nite sa finansirani ot sa6toto miasto

19

aide

преди 14 години

i tova im e mnogo. Onia den gledah interview s minister-presindenta na Nidersachsen, koito e nai-veroiatniat badesht president na Germany. Chovekat si patuvashe s vlak ot Berlin za Hanover. Znachi nemskite politici mogat da polzvat vlakove, a nashite iskat mercedesi

18

Vini

преди 14 години

Аз не съм съгласен да плащам предизборните пътешествия на нашите депотати.Искаш да ходиш да си приказваш предизборните си лъжи си плащаш от заплатата тя затова ти я даваме по голяма от колкото заслужаваш.Заплатата от нашия джоб разходките пак от нашия джоб и искаме тези хора да милеят за по бедните си събратя .Аз като ходя на работа никой не ми плаща пътните и дневните разходи така че господа депотати вземете се в ръце да не ви наритаме много ви става.

17

Анонимен

преди 14 години

Онзи ден чета че таксиджията бил мързелив ,прос ,от него нищо не ставало и още какви ли нее ---- не е вярно за едно документче таксиджията обикаля като народен представител навърта 2500 килиметра от кабинетче в кабинетче и му се дава нагледен урок по бюрокрация и то наи-висш пилотаж от изкусни залежали по бюрата Даяджии , ама и в общината ходи и в данъчни се реди и документи вади е таксиджията и народа няма ли да са по-добре ако нещата са малко по простички и с по малко чиновници....

16

анонимен

преди 14 години

И ако "Мерцедеса" е катафалка ще е супер.Даже ще им е широко!

15

колеги, това не е де

преди 14 години

Колеги, това не е депутат, а Красимир Стоянов, който е главен секретар в президенството.

14

Анонимен

преди 14 години

"......тоест по шофьор и половина на возило...."Вземете ме за половин шофьор. Тежа само един х......

13

Тъй, тъй ...

преди 14 години

10 депутати наблъскани в един мерцедес.И мерцедесът на дъното на един язовир.Безценно! И едно добро начало .... :)

12

ттт

преди 14 години

БСП"Няма страшно. Като дойдем на власт, ще си купим хем чисто нови, хем ще се пада по една новичка лимузина на депутат. И разбира се, първото което ще премахнем е този глупав лимит в километри. "Няма да дочакаш това време.