119

думи думи...

преди 14 години

Аз за ГЕРБ като формация, явление, партия или проект, защото на мен на "проект" ми прилича не говоря. Не говоря и за избраното лице и формат. Но според публиката и артистите.Говорих за Дянков. Не е такъв *** за какъвто го представят. Смятам, че са му ясни основните инструменти и кога да посяга към тях.

118

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов раздели българския народ и насади омраза и ненавист между различните му групи и съсловия. Това дори комунистите не успяха да направят. Успя да нанъска млади срещу стари, лекари срещу пациенти, *** срещу интелектуалци. Но и това не му помогна. ГЕРБ - колосът на глинени крака се срива. Надуто от комунистическо-догановските медии балонче се пука, което всъщност е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

117

7777

преди 14 години

да бе и НАТО хвана Серго за гушата да ги купи от ФР!!??Европейските богати държави натискат по малките да им купуват ***,и Серго нали е *** се хвана.Как моя Бойко да иде в Париж и да откаже кyрвета!!??

116

присмехулник

преди 14 години

106Да, има световна криза...никой не я отрича. Когато обаче си в криза "правиш мостове" тс. събираш приятели. Боце и Дянков се изпокараха с каквото можеше да се скарат. Учените *** и феодални старци, президента милиардер, на бизнеса не връща ДДС с месеци закъснения, лекарите ще ги уволнява, ще закрива БАН, ежи се на опозицията...само Сидеров читав:))) Отгоре на това няма и идея какво да прави с приходите и как да спре ръстта на разходите...Швейцария ще фалира с такъв финансист...Шебек...

115

одитор

преди 14 години

Значи за теб ГЕРБ са велики реформатори изправени в най-неудобния момент в ъгъла от световната криза?Е да ама не.С колко лъжи спечелиха изборите?С колко питам?Защо им беше да лъжат толкова.Можеха да кажат така и така криза е ще бъде трудно не обещаваме чудеса,но ще има прозрачно управление.Да ама не то не бяха намаляване на данъци на осигурителни тежести и кво ли не,а всъчност ква стана?Първо беше виновен Станишев,сега кризата,а утре?

114

Анонимен

преди 14 години

Eвропа го знае, но лошото е, че в България все още има облъчени мозъци, които вярват че ББ се е родил миналата година и не е бил нито член на БКП, нито масажист на ушите на Тодор Живков, нито мутра. А истината е че е бил и трите. И това не е измислица, а исторически факт. Но медиите не пишат по въпроса, защото им е забранено.

113

Анонимен

преди 14 години

Хеликоптерите са изискване на НАТО. Имаме подписан договор и трябва да го изпълним. Не обвинявайте пак и отново за всичко комунистите. Стига вече цирк. Публиката й омръзна.

112

Анонимен

преди 14 години

оно и я гласувах за бате бойко ама се бех много напил

111

Nyakoy si

преди 14 години

102 " Нали не допускаш,че бих тръгнал да обяснявам точно на теб кой съм,къв съм и.н.Защото в противен случай си за психиатър."Ne e nebhodimo,horata go razbfraha yasno." .Дано гледаш Листопад,там истината за хората без пари е казана в прав текст."Noment !

110

думи думи...

преди 14 години

Това че сравняваш два тотално различни ситуации. Едно е да плуваш по течението и да дадеш резултат 10 сек, а друго е да искаш този, които плува срещу течението да даде същия резултат.

109

Анонимен

преди 14 години

Стига си пействал този глупав пост, че в Испания и Гърция било по-зле от България. Ако беше така, нямаше половин България да работи именно там и да се радва на трохите, които ни подхвърлят, при това за работа, която дори и един беден грък или испанец не би работил. Стига демагогия. Правителствтото на ГЕРБ е пълен провал. Хубавото е, че все повече хора изтрезняват и виждат истината.

108

Анонимен

преди 14 години

za6to ne my se odypi6?

107

да

преди 14 години

Освен,че си жалък ами си и болен.Такива като тебе наливат вода в мелницата на Атака.

106

Анонимен

преди 14 години

Бойко си позволи да се разпорежда с чуждестранните инвеститори и да ги заплашва, че еднолично ще им прекрати договорите и ще ги изгони/смени с нови. Това е огромен гаф. Недопустим. Дори Тодор Живков не си го е позволявал.

105

Nyakoy si

преди 14 години

102 " Нали не допускаш,че бих тръгнал да обяснявам точно на теб кой съм,къв съм и.н.Защото в противен случай си за психиатър." Ne e nebhodimo,horata go razbfraha yasno. " .Дано гледаш Листопад,там истината за хората без пари е казана в прав текст." Noment !

104

одитор

преди 14 години

Какво искаш да ми кажеш в крайна сметка.Кризата не оправдава ГЕРБ за малоумната им политика.

103

&&&

преди 14 години

И кой е казал че БГ има пробеми!!Неграмотни хора!!Казаха че идват на проверка а не казват че ни спират парите защото 3 коалиция краде народа .Има голяма разлика между двете ама нали не можете да четете

102

присмехулник

преди 14 години

90 Да ама още не са платени хеликоптерите, не са разплатени договорите. Нещо повече стопират се и сегашни плащания при това с преведени пари от ЕС по програми. Ето съпругата ми учавства в проект за обучение на учители по философия и психология. Проекта е приключил почти, парите са преведени от месеци и Дянков не ги разплаща. Да, но има и чужди лектори и те вдигнаха глас...Вдруги проекти също е така...ДДС не връщат...Е Европа ще си пази парите и за едно ще ни провери отчетите...Не очаквам добро.

101

Желев

преди 14 години

Поразрових нета и разбрах какво е ,,Листопад,,Ясен си ми турска подлого.Ти си жалкият.

100

думи думи....

преди 14 години

Ами световна криза има, не си я е измислил той. Испания има безработица над 20%, а преди три години имаше работа и за кучетата...