203

Александър

преди 14 години

Няма да коментирам статията, тя е такава, каквато е. Но чета коментарите и не разбирам в какво би могъл да се корени антисемитизма, изразен в някои от тях. Кога в историята на България или с кое точно действие евреите са навредили на България и българите или на националните ни интереси, че да ги мразим така. На какво се основава това отношение?! Ако някой не ни пречи, то защо го атакуваме?! А тероризма си е тероризъм и ако забелязвате в последните години, той е предимно в мюсюлманските общности

202

Наблюдател българин

преди 14 години

Вие как си представяте Турция, 60 милиона еднаквомислящи ли? Не можете ли да допуснете, че има там мюсюлмани, които желаят свобода, равноправие, култура? Че са мюсюлмани, защото са родени там, където са родени, а вие сте така наречени християни, защото сте родени, където сте родени, да не би за това да сте допринесли нещо, а да не говорим за времената, които още помним, и в които вие като мишки се криехте и бяхте големи атеисти, така че стига с това

201

Спонги

преди 14 години

Боже, Боже. Ти наистина си елементарен и първосигнален. Нищо не разбра от това което ти казах. Ти ходи там, аз и хората като мен ще се опитаме ако ни позволят силите да налагаме поведение и начин на мислене което все още в Цивилизования Свят се нарича Християнски Морал и начин на поведение. Това означава , че на гладния трябва да му се даде храна и на жадния вода. Не мисля,че ще ме разбереш. Хайде със здраве.

200

АЛЕКС2

преди 14 години

ИЗРАЕЛЦИТЕ ПРАВЯТ ОТ ПУСТИНЯТА РАЙ,А ДРУГОВЕРЦИТЕ СИ НОСЯТ КИЛИМЧЕТА-ФАКТ

199

Карина

преди 14 години

Кой организира конвоя за Газаdnevnik.bg/sviat/2010/06/02/910923_koi_organizira_konvoia_za_gaza/

198

Икономист

преди 14 години

до Спонги, Понеже съм ги обходил тези региони/бях звездоносец по времето на др.Живков/да ти разкажа какво ще стане като отидеш с мирните си цивилизационни ценности и християнски морал,там ще ти извадят техните ценности и традиционния мюсюлмански и еврейски морал,ще ти отрежат два сантима кожа/ако са в добро настроение, ако не главата/и ще те пратят на м..та си за да не ги учиш как да живеят.Нали и американците носят християнски цивилизационни ценности в Афганистан и Ирак?

197

А, не

преди 14 години

А, не, анонимния, *** сте, и доста нечистоплътни - Каравелов го е казал: за чифутската воня до небето в новоосвободена София през 1878! Всеки опит за поне една баня досега е пропадал - уж им давали кърпи и ***, пък ги газили! *** евреиски лъжи! Че заяо ще се хабят кърпи и сапуни ако не за баня! Сигурно много страшно им се е видяло къпането на ***!

196

Анонимен

преди 14 години

Ти си 200% мюсолманско *** само вие използвате думата ***.

195

Карина

преди 14 години

Ал Джазира" решава също да отрази подготовката за отплаването на Флотилията на свободата": Активистите на борда пеят песните на Интифадата в прослава на мъченичеството" и отново в репортажа присъства рефренът Хайбар, Хайбар, о, евреи, армията на Мухаммад ще се върне!"

194

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Щото ДПС подпомага сайта... един от вариантите...

193

еххе

преди 14 години

тея (евреите) са били с автомати все пак. Ако жертвите бяха убити с по един куршум щеше да е много по-подозрително, защото щеше да изглежда като целенасочен контролиран разстрел. Знаеме Израел що за стока са, но все повече се убеждавам, че в случая всичко това е планирано от ислямиста Ердоган. Турция използва разни ***, за да стане водеща страна в арабския свят.

192

журналистче

преди 14 години

но защо нищо не пишете относно"хуманитарната организация",която изпраща помощи до мюсюлманите-палестинци във ивицата-газа,защо не споменете че е пряко зависима от туркия и от проислямисти,кажете кой стои начело на тази организация и откъде се финансира?

191

Lehr

преди 14 години

Не знам дали края на света идва през 2012, но дано това е края на господството на световните ***. Содом и Гомор за чифутитеНали за това беше скандалът с Алексей Петров

190

Hm

преди 14 години

Добра стрелба, по 3 на мишена. Ако някой се и напъне ще се сети защо са по 3 и какво пушкало полвзват. Не виждам за кво ривът комшиите, ако са били на автоматична щяло е да има повече душки (и повече убити).

189

Анонимен

преди 14 години

АМА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПРОВЕРЯТ БЕЕЕЕЕ.

188

се

преди 14 години

90% от тази теория е истина прословутия клан на Рокшилд и Рокфелер не е мит също така истината за 11 септември 2001г. и т.н. ....

187

SS

преди 14 години

Ако имаше оръжие в хуманитарната пратка евреите отдавна щяха да го покажат,така че спрете да говорите глупости !!!

186

da ama ne

преди 14 години

И ти заедно с тях!!!!!!!!!!!!!!

185

Карина

преди 14 години

Флотилията на свободата" или завръщането на армията на Мохамедdariknews.bg/view_article.php?article_id=538656Вчера командирът на флотилията каза: Не ще позволим на ционистите да се доближат, ще се борим с тях. Срещу какво ще се съпротивляваме? Срещу ноктите им! Имаме хора, които искат да станат мъченици в името на Аллах. Също толкова, дори повече, отколкото искат да стигнат до Газа! Молим се на Аллах да им бъдат присъдени и двете добри неща - до достигнат до брега на Газа невредими и да им бъде дадено мъченичество

184

Спонги

преди 14 години

Ха Ха Ха. Кръстоносен поход не означава буквално война. Много си елементарен и първосигнален. Става дума за защита на Европейските цивилизационни ценности, т.е защита на християнския морал в неговата съвременна форма. Не става дума за религия. Бъди здрав и по-умен.