211

Анонимен

преди 14 години

malaymnik izrael ubiva nevinni hora o6te ot kolko godini koi znae kyf evrenin si ti aide bqgai v izrael evreinino

210

до-za 234

преди 14 години

Не. Просто чета Тора и уча стария завет на иврит. Стария завет можеш да го четеш и на български, той е едентичен с оригинала на иврит но много бавно изречение след изречение. Ако нещо не разбереш не продължявай. Тази история не те съветвам да четеш на български. Питай някой православен поп той ще ти каже кой на кого к син. Младите попове знаят повече за стария завет.

209

последни новини 2010

преди 14 години

До 245 имам предвид за Ицхак и Яков,които са отишли преди около 3400г да йевеят при палестинците Ханани.

208

Анонимен

преди 14 години

Надявам се в скоро време турски военен кораб да спре еврейски търговски кораб (те хуманитарни нямат) за проверка. И да избият всички ей така за кеф.Опомнете се хора. 32 държави протестират срещу това, което Израел направи.

207

последни новини 2010

преди 14 години

да прав си ,просто ги обърках от бързане

206

последни новини 2010

преди 14 години

Големият проблем на Израел ,че тази държава няма бъдеще и те го знаят ,историческо е обречена,родена посредством цезарово сечение и в същото време недонесена.Старха от неизбежния карй ги кара да действат без морал и с престъпни методи.Но историята винаги го потвърдила -няма място на такива вандали.Не е достатъчно една държава да бъде могъща във военно отношение ,ако тя няма мир със съседите и няма цивилно общество неминуемо ще изчезне

205

до:244

преди 14 години

Не бе колега, Израел няма нищо против помощите, но единственото което изка е да ги провери .Теб що те спира полицая и ти казва да си отвориш багажника на колата ,еми за да види да не караш нещо забранено.

204

Ти:до 251

преди 14 години

Психически нормален българин е.Да те светна,че религиите са гупости.

203

за 222

преди 14 години

ти чувал си че побеждава първия , не по силния100 пъти по добре евреите да изтрепат *** сега ,отколкото след години да сме свидетели на война м/у тях

202

до 241

преди 14 години

Че какъв българин си щом не си християнин.

201

Ти:до 244

преди 14 години

Каквии терористи бе,***?Тези хора се борят за държавата си,която е под робство.По товоята логика Ботев и Левски са терористи!

200

Емо

преди 14 години

Обява за работа:Набирам спешно строителни работници от Израел за изграждане на газови камери.

199

за 229

преди 14 години

ами бегай да воюваш детук и без това има повече ***, няма да тъжим за тебе :))

198

Анонимен

преди 14 години

Юдеите най-много се израждат именно заради това, че имат най-много бракове м/у братовчеди.

197

za 234

преди 14 години

така така те затова и руснаците купуват безпилотници от евреите :))тез простотии сам ли ги мислиш или.. ?!

196

до-последни новини

преди 14 години

Ицхак не е син на Яков а на Аврам и Сара. Яков е син на Ицхак и Рифка и той има не двама а 12 сина а при битка ангела го нарече Изра-Ел което преведено от Иврит значи Помощ-Божия. Яков е имал брат близнак,Асаф които се е родил преди него, но благословията от стария и вече сляп баща Ицхак е ролучил Яков защото така е пожелала майката Рифка. По големия близнак Асаф е бил космат, едър,груб и глупав затова майката избира Яков и за да заблуди слепия баща поставила коси по ръцете на Яков. История ..

195

Анонимен

преди 14 години

много правилно постъпва Израел, защо да пуска помощи към терористите

194

До неотрален

преди 14 години

Аз не съм мюсюлманин те са същити като християните слепи тапаци. Аз съм българин и отричам всички религии защото те водят само до война, но поради глупоста на човека сего умират невинни хора заради това религията трява да се забрани!!

193

последни новини 2010

преди 14 години

Спокойно ,Българи сме но за разлика от теб имаме съвест.Ние искаме море без пирати и свят без окупатори.

192

Хачо

преди 14 години

Причината да мразя евреите не е скрита във факта, че съм българин. Все ми е едно дали някой е евреин, турчин, румънец, нигериец, или пигмей. Причината да мразя евреите е свързана с факта, че в момента 1 000 000 човека живеят като кучета, и даже евреите не позволяват на света да види това!! Защо журналистите бяха щателно издирени и изпратени обратно по бързата процедура, а?Защото, ако те бяха стигнали до Газа, евреите с нищо не могат да оправдаят състоянието там!!!