32

Киро

преди 14 години

Разбирам, че тази работа никак не се харесва на червените крадливи ***, обаче това е положението, ГЕРБ ще управлява още много години защото има сериозна подкрепа сред населението - неоспорим факт.

31

Анонимен

преди 14 години

Ненормално ''човече''

30

Анонимен

преди 14 години

Ясно е че не могат да ги осъдят, но дори и това, че ги хващат и пускат пак ги държи под напрежение бандюгите, пак е нещо, преди и толкова нямаше!

29

човече

преди 14 години

Повече не ползвай името анонимен ,а ненормален.По-ти подхожда.И сигурно си такъв.

28

DANTES

преди 14 години

KOLKOTO I DA NI E TROMAVA SADEBNATA SISTEMA VSE EDIN TRYABVASE DA BADE OSADEN.MATERIAL...MNOGO

27

Ivan

преди 14 години

Чета за одобрението от 53% на правителство и полиция и гледам анкетата на dnes.bg в дясно на екрана: там полицейските акции са окачествени като:"Отклоняване на вниманието","Полицейщина" и "Трагикомични" общо 66%. Гледам и не вярвам на ушите си!!! Как ги докарахте тогава тези 53%. По поръчка е верният отговор. Некадърници, облечени във власт!

26

ЛЪЖА

преди 14 години

ЛЪЖА!!!

25

Златко

преди 14 години

Мечтата на българина се изпълни-арестите и затворите са пълни, няма място повече нито за един."Я не сакам яз да съм добре, най-ме кефи Вуте да го арестуват и затворят!".

24

Анонимен

преди 14 години

На мен пък ми харесва сутрин като стана и да чуя че са хванали пак някоя престъпна група

23

Анонимен

преди 14 години

1000% манипулация! Какви са тия поръчкови анкети и още по поръчкови писания, а после нямало натиск върху медиите! За мен всичко що се пише, говори по медиите, показва по телевизията и побликува е ПОРЪЧКОВО, ПЛАТЕНО или НЕ, но обслужва даден интерес. По рано се наричаше манипулация на общественното мнение. СРАМ и ПОЗОР!

22

нло

преди 14 години

Това да не е някой нов застраховател на герб с този стикер на полицията или е част от октопода в мвр.НО СЛЕД КАТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ СЪС СРС ОТ БАЗА НА ДАНС БАНКЯ С ПРОСЛЕДЯВАЩИЯТ СКАНИРАЩ ОПТИЧЕСКИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛАЗЕР ТОВА Е КАПКА В МОРЕТО ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ.И ДАЛИ ТИЯ ОТ НЦИОМ СА ЗАПОЗНАТИ С ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА МВР -ПРОДАВАТ ДРОГА-КРАДЪТ НАФТА-РЕГИСТРИРАТ КРАДЕНИ МПС ОТ ЕС-КРАЖБИ С КРЕДИТНИ КАРТИ-ОТВЛИЧАТ И РЕКЕТИРАТ ЛИЦА ТОВА Е ДОБЪР ПОКАЗАТЕЛ.

21

Vini

преди 14 години

До четящ това че от възрастните хора и хората с ниско образование имат нужда от силна полиция не значе че тези хора са стадо защото такива като вас образованите докарахте страната до този хал понеже образовано крадете .Не разбрахте ли че това ще има край.Браво на правителството на ГЕРБ възрастните хора почват да се осъзнават макар и бавно че червените само могат да ги крадът.

20

P.djuf

преди 14 години

А що не ги питате-затворническата администрация одобряват ли?Бай ***, къде ти е акъла?Какъв "материал" само, а?

19

Анонимен

преди 14 години

май изобщо не четеш..."53% от българите одобряват работата на МВР"..."Над средното е одобрението към работата на полицията сред възрастните хора, сред ниско образованите хора и сред живеещите в провинцията."...дано го осмислиш...

18

Анонимен

преди 14 години

И аз ги одобрявам.Осбено като те спрат с колата и почнат "*** кво ша праим сега"

17

Антон

преди 14 години

Да, трябва да се чете внимателно, но ти явно не си го направил:"По думите й половината от избирателите и на ДПС, и на БСП също одобряват работата на полицията." Разбили са тези 53% на различни групи анкетирани. Ясно се вижда, че одобрение има и от хора които не са ЗА герб, а просто най-голямото одобрение е сред посочените от теб прослойки, което не значи че сред умните, образовани и работоспособни хора одобряващите са 2ма...

16

DANTES

преди 14 години

PO SKORO NI VKARVAT V POLIVEISKI SERIALI,V KOITO IMA HEPIEND ZA........PRESTAPNICITE !

15

Анонимен

преди 14 години

Ще видите вие другата седмица агенциите на комунистите какво проучване ще извъртят в отговор на това

14

иии

преди 14 години

Полицията е много общо казано...Преди време имаше една анкета на една от ефирните телевизии в която питаха дали имаме доверие на полицията, само 5% мисля бяха гласували с "Да".

13

Четящ

преди 14 години

То трябва да се чете внимателно:`сред възрастните хора, сред ниско образованите хора и сред живеещите в провинцията `- И това въобще не е изненадващо. Колкото по кух си, толкова по силна нужда имаш да си в стадо и да те води овен. Вярно, че е овен-водач, но това не променя факта, че и двете са добичета.