588

sas

преди 14 години

Иска. Няма да пълним тая държава с нещастници. И без друго е пълна с такива.

587

маги

преди 14 години

и ,да! Прието е в цял свят -психично болните да не се възпроизвеждат заради генетичната обусловеност на повечето психически заболявания.Но след като приемем ,че тя е била с определени отклонения и съответно не е можела да взема адекватни решения -лекарят извършил това безумство чий потомък е -на лекар от Аушвиц ли?какво ще е наказанието за него?

586

до лиленцето

преди 14 години

а ако ние не искаме целокупно, ти след време би ли се погрижила сама за тези бебчета, ако оживеят? би ли ги осиновила, ако с майка им стане нещо? така и така плануваш да останеш стара мома...

585

Георги

преди 14 години

Абе тя тази като е била на 20-25 се е стискала и на 60 е решила че иска деца. Ууууууу

584

Do- Mария

преди 14 години

Mария, gledai kam palnata polovina ot chashata...! Ostanalata e prazna i v neia niama nishto. Razbira se, che da oceleiat ! Iska li pitane?!!

583

sas

преди 14 години

Лиленце, не чакай да станеш на 62 ами раждай сега. А пък принцът, дето го търсиш и може да срещнеш и на 50 или 60, ако е човек ще те вземе и дете. Нямам нищо против да обичаш чуждите деца, но пък ти желая да изпиташ какво значи да обичаш свое. Но на 62 не е майчина любов, а проява на свръхегоизъм. Успех!!!!

582

маги

преди 14 години

не ,червилцето не я прави луда ,но дори и без него е неморолна и садистка ,след като с ясно съзнание е обрекла две невинни същества на страдание ,само за да задоволи някакви егоистични потребности -още повече ,че е учила медицина и е била напълно наясно с последствията и резултатите от това си начинание.съвсем нормално е да се задават въпроси относно психическото и състояние .

581

Анонимен

преди 14 години

Balgarskite maje sa gore dolo goteni, no jenite sa ujas. ...Kosmati kraka, varhu razgoleni ramene bluzi i rokli s prezramki pod koito ot mishnicite se podavat po 20-30 santimetrovi mistaci. minahme i prez pazar... ah shtiah da se udusha mirishat na pot edna nedelia ne vidiali sapun, obache vav vsiaka chante cigari i zapalka..Ujas vi kazvam ! Vsichki pushat i ujasno mirishat !

580

До whazzzup

преди 14 години

Значи лудите нямат право да имат деца. И аз не харесвам червилцето й, но тя си е такава, каквато е. Не е задължена да изглежда като мен и това не я прави луда. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ.

579

лиленцето

преди 14 години

Да вече и аз мисля, че ще си умра стара мома, но това е по-малката беда. Не им завиждам на оставащите българи - съжаляват децата, сякаш са виновни за нещо. Ава кой да Ви научи как да се отнасяте със слабите, бедните и невинните. *** народ слаба държава - станалото, станало - дайте да видим как да обичаме и да се погрижим всички ние за децата, във времето когато майката няма да може да го направи.

578

ha,ha, ha,

преди 14 години

Znaete li zashto cgored evreite maikata e opredeliashta po otnoshenie na detcata?- Zashtoto bashtata nikoga ne se znae 100% koi e . Taka bez mnogo glavobolie maikata rajda, deteto 100% e ot neia i tia opredelia kakva e negovata religia, rod i rodina . Bashti mnogo, maikata e samo edna.Dano oceleiat manichetata !

577

мария

преди 14 години

Много жалко за бебенцета, не знам кое е по добре за тях да оцелеят или не...

576

whazzzup

преди 14 години

1. Госпожата е напълно луда и то й личи2. Тя е 100% безотговорна да прави деца на 62 г. без мъж и роднини3. Няма нормална държава щом това й е било позволено4. Писна ми от сеирджии, които "одобряват майчинските мераци" на дамата и чакат да видят какво ще стане5. Жал ми е за двете невинни създания, които ще умрат или страдат, заради глупостта на тази твърде закъсняла и неуравновесена психически майка.

575

Анонимен

преди 14 години

никой не коментира това, че няма мъж (между др не всички мъже са такива, каквито ти казваш), а тоталната й БЕЗОТГОВОРНОСТ към живота, здравето и съдбата на две невинни същества! и межде другото майчинството не е да ти извадят нещо от корема.

574

Анонимен

преди 14 години

Странна представа имаш за българските мъже, ще си умреш стара мома ми се струва. Ходи в чужбина да си търсиш мъж, като се притесняваш да не се напива и да не те бие :), само да ти кажа ,че там не бият.. направо убиват :)Иначе.. вземи излез ,запознай се с български мъже ,а после пак си говори.

573

До шоп

преди 14 години

Не с такъв баща съм и много ми е трудно да се доверя на мъжете около мен и да създам семейство и деца. Просто се бъркат категориите - това, че аз няма да родя на 62, не означава, че тази жена след като осъзнато е взела това решение не трябва да го прави. Във всяко друго общество всички ще се зарадват и ще се чудят какво осталите от свойте деца да й подарим, а тука се скапахме да я плюум.

572

Шоп

преди 14 години

И ти ли си нямаш дечица или са с татко "неизвестен"?

571

Анонимен

преди 14 години

ЕГОИСТКА

570

лиленцето

преди 14 години

От къде на къде лудото българско общество ще критикува е беснее по повод на една сбъдната майчина мечта - майчинството е свято и е над всичко. Българите са прости и долнопробни еснафи. Тъй като жената не е хрантутила някой български ***, които да пие в кръчмата, да я бие и унижава, като в замяна тя безропотно не само да си изпълнява задълженията, но да изпълнява и неговите обязаности в семейството (да осигурява парите) трябва изцяло да я оплюем и намразим. Не уважаваме правото на избор.

569

Писна ми...

преди 14 години

Аве до кога ще си мъчите пръстите да пишете за тая дърта ***...да я пращат в психиатрията,но като пациент,а тъпите доктори, които са я заплодили, за да си направят реклама....директно в затвора и забрана да работят тая професия....Весникарите ще я подклаждат тая тема ако може още 3 год. ...само и само да правят рейтинг.....