317

Менката

преди 14 години

Вивисекцията е най-добре развитата форма на организирана, официално призната жестокост над животните. Вивисекцията е символ на най-ужасното отношение, което можем да имаме към животните. Тя обаче се подкрепя от най-доходоносните индустрии и мултинационлни корпорации. Вероятно ако се забрани вивисекцията ще изчезнат и други форми на жестокост към животните.

316

вв

преди 14 години

Ти кога стана защитник на животните бе да ти го наменкам.Очаквай гости.Да ти е честито

315

вв

преди 14 години

Ами майка ме изнасилваше и от там са ми психическите травми. Не последва лечение, но утехата намирах в семейното куче Дора. То беше до мен и ме успокояваше. За това мразя хората.

314

Анонимен

преди 14 години

Обръщам се към теб, а и към другите. Към теб, понеже каза, че сме върха на пирамидата. Знаете ли какво е вивисекция? Необходима ли е? Не можем ли като връх да измислим други начини за опитите, които са ни нужни?

313

Изумен

преди 14 години

От кога на четвърти километър им дадоха достъп до Интернет?Такива интересни коментари.319 след малко ще раздават хапчетата.Бързо към стаята!!!!!!!!

312

Менката

преди 14 години

Май и на сестра си си налитал, като малък.

311

Анонимен

преди 14 години

Ти какво искаш? Като убиваме животни, за да ги изядем, направо да убиваме и за удоволствие ли?

310

Менката

преди 14 години

Хахаха, ***. Хайде да ми изпапкаш пъпката на члена, а? Май си навит. Искаш ли? Варна, ул. Отец Паисий, номер 29 ет. 4, ап 16. Идваш ли? Ей такива гномове, като теб си избиват комплексите за малоценност, като затворят едно невинно животно и решават, че го гледат и управляват живота му, защото май не могат да управляват собствения си. След като ми изцедиш пъпките може да мо пуснеш на жена си на ми изсмуше и гъстия бял сос от члена, а ти си играй с осакатеното кученце Мима. Лека ти.

309

До 319

преди 14 години

Много добре знам, какво пише в НК.Но във връзка с тези дълбоко хуманни предложения предлагам:Още от утре да бъдат задържани всички работници на длъжност-колячи във всички кланици в България.Като се приемат измененията ще му мислим,как да прилагаме закона,дали да спазим принципа за прилагане за най доброто на обвиняемия или направо да унищожим тези главорези. Ей хора вие нормални ли сте?????????????????

308

Анонимен

преди 14 години

НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИ ДНЕС РАЖДА НАСИЛИЕ НАД ХОРА УТРЕ!!!

307

Само в Бг

преди 14 години

Допълнение :Това не беше в следствие на ПТП произшествие,по непредпазливост.Завежда я да пият в една сграда,където с нож и нарязва долното бельо/!?/ ,след което я убива.Тогава във властта беше партията от етноса на убиеца и така го оправиха със спортна и невиждана присъда от 4 г.

306

вв

преди 14 години

Даже е малко 245000 за тази жестокост

305

Анонимен

преди 14 години

ЗАТВОР ЗА *** ОТРЯЗАЛО КРАКАТА НА КУЧЕТО В ДРЯНОВО - групата във Фейсбук стана 245 000 души, това ми връща доверието, че все пак има добри, хуманни и състрадателни хора.

304

вв

преди 14 години

314 в закона пише от 15 нагоре години за убийство на човек.Това вече съдията го е решил

303

аз

преди 14 години

само така и повече трябва. Предпочитам да си съжителствам с улични кучета, отколко с някои хора, писали тук... и пак ще ида на протест, ако трябва, и не ме интересува какво мислят някои злобни (не)човеци, за които да убиваш и осакатяваш е нормално и не трябва да се наказва.

302

вв

преди 14 години

Налитам на хора,а не на кучета

301

вв

преди 14 години

Този 47 номер тъкмо ще ти се побере от з....

300

Анонимен

преди 14 години

Ти що не се изправиш срещу някой с твоите размери, ми налиташ на кучета? Голям мъж, няма що.

299

Само в България

преди 14 години

Преди няколко години един човек уби една жена.Двамата нямат нищо общо,от различни етноси са.Натовари в колата си и я захвърли в местност извън града.Разследването се проточи,преди да го задържат,човека избяга извън страната.След време беше задържан ,като се връща.Последва процес.Осъдиха го на 4 г. лиш.от свобода.Живота на тази жена струва,евно колкото на едно животно!!!!!П.С. двамата не са се познавали и не са живели на семейни начала.

298

вв

преди 14 години

Ей менка кой знае какъв пиклив ***....си.Сигурно си нямаш представа на кого предлагаш битка.Ще ти изпапкам пъпките.Само не си казвай адреса умолявам те!