39

до 36

преди 14 години

ти май нещо го бъркаш с куция кон Гонзо, който бе изгонен от цяла Европа и се върна да пасе на Говежди стадион, къето е идолът на *** и от двете страни на гара Подуене

38

Анонимен

преди 14 години

Данчо - ходи да заравяш ямите по улиците, ***.На гъс си ми направил градчето. Ама явно гледаш по твое подобие да стават нещата.

37

Анонимен

преди 14 години

Пешо,ти от Сливен ли си?Ако не-пожелавам ти да живееш тук.Гагаузов и Янко Янков не направиха нищо хубаво за града,но поне не копаеха.Сега ЦЕЛИЯ град е разоран.Защото трябва да се усвояват пари.Копаят и оставят така.Защо въобще е почнато?Кому беше нужна тази газификация-в Сливен заплатите са ниски,хората са на дърва и климатици!Няма една нормална детска площадка-мутрата направи,общината-не!Отделно далаверите с инвеститорите-който иска да инвестира в града-да си плати където трябва.

36

Анонимен

преди 14 години

Стига бе,уцелил топката или тя него с глава и ето ти,Герой. от Хамбургер го изгониха,от Марсилия и Бешикташ дори като мръсно коте,,а сега плаши и Цска,отбора който го направи футболист със съд! Ние в Сливен не обичаме този кмет!

35

не е важно

преди 14 години

защо ми се струва че с този медиен шум лечков иска да се скатае и нарочно вдига врява така както направи с Нона Караджова да му даде пари

34

Анонимен

преди 14 години

"седем години се водят преследвания още от времето на управлението на Иван Костов, на Симеон Сакскобургготски и на Тройната коалиция"на мен нещо ли ми накуцва математиката или от ДНЕС.бг не могат да правят елементарни сметки? ИВан костов 1997-2001 и т. на т.

33

Пешо

преди 14 години

Не е смешка, ама ти явно си ходил под масата през 1994 и не знаеш какво беше. Това, което се случи тогава няма да се повтори никога. Щастлив съм, че съм го изживял, за разлика от теб и останалите поплювковци.

32

Ел НинЮ

преди 14 години

В цялата ни история.........Добър си брато, стана ти смешката

31

Смешка

преди 14 години

Еии некои хора се самозабравиха в тая смотана държава ми се струва а Йорданчо !

30

Пешо

преди 14 години

Лечков е пич. Стига сте го плювали. Той е легенда за България. Голът, който вкара на германците беше уникат. Това беше най-голямата радост за България в цялата й история. А Бойко Борисов е мутра и масажист на Тодор Живков и не може да му стъпи на малкия пръст. Не е направил нищо за България, освен да я излага по света, като се ръкува с дипломатите с две ръце като див селянин. Цяла Европа ни се присмива заради него.

29

Eл НинЮ

преди 14 години

Тоя на кво пък се надява? Какъв трети мандат бе, батко? Йордане, плехоглавецо, моля ти се спри да говориш. Мълчи. Омръзна му на цял Сливен от тебе. То Кондьо по скоро ще стане кмет отколкото ти пак! Ти си мразен в Сливен, колко да го набиват в огромната ти крива тиква!!

28

nagal

преди 14 години

Нали знаете оня лаф за Сливен: Погледнеш нагоре вятър, погледнеш надолу камък, обърнеш се, ***.......

27

Анонимен

преди 14 години

ШШшшш ало, Лечков, ти кой беше че да дойде премиера да те разследва бе тарикат нагъл ? Цял Сливен иска да те махне, аре тръгвай си

26

кой е тоя ?

преди 14 години

Защо публикувате глупостите на един човек който има диплома за средно образование 3,00 купено висше от НСА (???) и той дава политически акъли ? Кой беше Лечков като футболист ,че забравих освен гола срещу Германия ?Изгониха го от Германия и се съдиха в Турция с Бешикташ тоя пълен провал , е един медиен балон !

25

Анонимен

преди 14 години

le4e v germaniq be6e i nenau4i ni6to .prestapnik si pate i selski tarikat ama s mnogo pari.

24

...

преди 14 години

Да додат в града да видят как Лобу бара на новият му хотел работи без Акт.16 :D

23

до 16

преди 14 години

Хубаво, Лечков е на 40 години и е продукт на комунизма, а Бойко като е на 50 - продукт на какво е? Да не би да е на антикомунизма. Смешен си.

22

Българин

преди 14 години

Писна ми да гледам по телевизията тъпата , проста и арогантна кратуна Лечков.В последната му изява личи почерка на ДС от едно време.Пълно ***.

21

Лечков

преди 14 години

Бойко, ела ме провери имам маисъл

20

varg1

преди 14 години

ти пък коя лили си иванова ли