45

Гочо

преди 14 години

Наистина ли е крадец Лечков? А как им го вкара на германците...

44

Dan до баммм

преди 14 години

PR - абе не ви ли омръзна с този PR , фактите са си факти в България престъпниците вече ги назовават с имената им, независимо дали са известни личности или малко известни прякори, и това не го направи никой от управляващите до сега, този който го прави се казва Бойко Борисов, независимо дали Ви харесва или не!

43

Анонимен

преди 14 години

Доказва се много лесно,но ако съдебните органи си свършат съвестно работата.

42

Анонимен

преди 14 години

На Цветанов му вярвах. Ама като се изцепи по телевизията, че "лечков му бил приятел и бил направил много за града"..........

41

БГ

преди 14 години

Минуси за всички,пишещи с латински букви, без да се четат коментарите им!!!

40

Анонимен

преди 14 години

Не съм адвокат на Лечков,ама от написаното от теб лъха само завист,нищо друго...И защо трябва да си говори с теб,примерно?А пък и обвиненията закоито чета в статията май са пак хвърляне прах в очите,защото безстопанственост,се доказва най-трудно ...Даже по трудно от корупция...

39

Анонимен

преди 14 години

Повярвай ми такъв крадец и рогач като него няма.

38

kurti

преди 14 години

E vreme be6e da se nasere samo na mestno nivo da ne go skriqt,a sto se kasae do B.B toi kaza ,4e zahva6ta i negovite.Drugo ne ni ostava samo da vidim dali 6te spazi obe6tanieto si.

37

до 32

преди 14 години

Абе, колежке, защо "като наркоман"???? За благозвучие ли??? те и децата знаят че е постоянно "на черешата":)

36

Dan

преди 14 години

Не виждам нищо нередно в това, когато някой си заслужи уважението да му кажеш браво страхотен си...както и като нагази лука да му кажеш уууу престъпник, това е нормално поведение, иначе е лицемерие! Разбира се има съд който трябва да го признае за виновен или невинен, до тогава хората които знаят нещо от личен опит могат да говорят, а такива като мен можем само да мълчиме докато не ни запознаят с фактите!

35

Българин

преди 14 години

В колко часа ще бъде полицейския сериал за *** Лечков.

34

Наблюдател №1

преди 14 години

За интересите на общината може и да не се грижи, но за личните си, както и за тези на близки приятели, ще продаде и сливналии!

33

баммм

преди 14 години

хахахххххх, баси наглите.....борисов на почивката на кой тенис или футболен мач му се е примолил "Абе Данчо, дай да ти повдигнем едно обвиненийце за безстопансвеност, че много ти нашумя името.....а и да види тълпата, че нема мое нема твое".справедливост в бг.....трай коньо за зелена трева му се вика нашетоинче откъм пи ар добре го докарваме

32

Българин

преди 14 години

Дано този път *** Лечков си получи заслуженото.

31

безработна

преди 14 години

ЗАКЛЮЧЕТЕ ГО В ЗАТВОРА ТОЗИ КРАДЕЦ-ЛЕЧКОВ.Всички в гр.Слевин са възмутени от тоя Лечков. Дано го вкарат в затвора, дано да му вземат всички имоти и пари, а после да играе мач с *** в затвора.Знаете ли колко е надменен, знаете ли че се срамува да говори с обикновенните хора защото били простолюдие, знаете ли че очите му са постоянно воднисти като на наркоман, знаете ли че се мисли за господ.

30

д..т..

преди 14 години

Е те този от отдавна си плаче за там.А да видим дали Ц.Ц. ще го снима и него?

29

Анонимен

преди 14 години

абе нали 94а беше най великия хахахахаха

28

оффф

преди 14 години

Таквоз сте селу,че чак мъе гнус.

27

Анонимен

преди 14 години

Чух, че Роман вече е тръгнал с момчетата към Сливен.

26

варна

преди 14 години

...Българи юнаци!!! Като грешни дяволи им се радвахме на световното, трябва да нямаш грам съвест да те обича цяла една нация, а ти да крадеш и с *** си от нея.***.