80

Анонимен

преди 14 години

KAZAH NIKOI DA NE LAE SRE6TU MILFA !!! AAAAAA JELEVA E NAI-QKOTO LELENCE ! SANUVAL SUM Q NA PLAJA BEZ O4ILA, SAMO PO ZUBI, BESHE NEPOVTORIMO!

79

zagorec

преди 14 години

Отново я готвят да представя България на дипломатическо ниво. Е ще я представи достойно. Такава ни е държавата.

78

Анонимен

преди 14 години

Проблема е че престъпните шефове на ВИС и Ипон искат да се изкарат жертви на демокрацията, а тъпити си мутреси да направят еталон за мъдрост и красота.

77

Анонимен

преди 14 години

jeleva e mnoo iak *** !!!! Ako niakoi kaje ne6to sre6tu neq 6te go lin4uvam!!!! iskame da q vidim i na Miss mokra flanelka!

76

ех румяно ...

преди 14 години

Румяно, проблема не ти беше езика. Проблема ти беше(и все още е), че се опитваш да надскочиш себе си,а ти изобщо не си за толкова високи постове. Социологията не е особена гордост и гарант за капацитет, а по-скоро обратното. А доктората ти в Магдебург(социология) е имал за цел да легитимира българската ти диплома(по социология),както направиха ХИЛЯДИ българи, с далеч по-тежки специалности. Ти показа НЕЗНАНИЯ в областите,за които кандидатсваше за работа,защото това си беше едно интервю за работа

75

!?!?!

преди 14 години

Жената просто е неграмотна. Абстрахирам се от всичко останало. Добре че навреме отпадна, иначе щяхме да й берем срама дълго време. Представи се добре само на танцувалната забава с хубав тоалет и добро изпълнение на румба. Повече какво да говорим - министрите и министърките на България пеят и танцуват по телевизията, а актьори и актриси, дипломирани кукловоди водят предавания и се изказват по политически и социални "горещи" теми и влияят на обществото! Пълен ФАРС! За това сме на тоя хал от години

74

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ДОБРЕ ЧЕ, С ВРЕМЕ СИ ОТИДЕ ,ЗАЩОТО ГОЛЕМИ СРАМОВЕ ЩЕШЕ ДА БЕРЕМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С НЕЯ

73

Калоян

преди 14 години

Хора, опомнете се, не плюйте толкова, грозно е, сигурно Вие сте големи красавци, да другарката Първанова - само с красотата и с оная си работа стигна до ЕП и с нищо друго.

72

Реалността:

преди 14 години

Освен на собствената си простотия и некомпетентност Желева не е жертва на нищо друго ....

71

коко

преди 14 години

На калпав орган вълната и на празна глава хората са им виновни.При всяка промяна в обществото в бъркотията изплуват нови хора.Много от тях са кухи и за това бързо изплуват нагоре.После бурята ги отнася.

70

Анонимен

преди 14 години

Всяко споменаване на въпросната неграмотна особа и вкарването й в публичното пространство е огромна грешка. Нейният случай е клиничен, нека с нея да се занимават професионалистите.

69

Assos

преди 14 години

Mnogo e zle taq jenica

68

шъъът

преди 14 години

Ало, грузинката с перфектни географски познания! Какъв заговор какви 5 лева. Народа е казал: "Кой каквото сам си направи - никой не може да му го направи".Махайте я и от ЕНП то че тая след някой и друг месец пак ще си повярва, ще излъска провинциалните зъбни протези и пак в София да захапе кокала.

67

РУМЯНА

преди 14 години

НЕ СИ СТРУВА ДА ПИШИТЕ ЗА НЕЯ ЧОВЕК СЪС САМОЧУВСТВИЕ БЕЧ ПОКРИТИЕ ТА НЕ ВИДЯХМЕ ЕДНА УМНА ЖЕНА В ТОВА ГЕРБ НИЩО ЧЕ Е ГРОЗНА

66

кирилов

преди 14 години

Тя беше толкова подготвена за комисар,колкото и за министър,пълна некомпетентност и некадърност,като цялото правителство.

65

Петрол

преди 14 години

И двете твърдения са верни. Наситина е имало заговор, за да ти попречат да станеш еврокомисар, но и ти им помогна, с некомпетентността си, по много неща. Ако знаеше, което те питат, нямаше да успеят. Трябвало е да се подготвиш за този пост, а тогава нямаше какво да кажат и враговете ти и Комисията, в Европарламента.

64

Анонимен

преди 14 години

Ей,Румянооооо голям панайр направиха с тебе. Къде си тръгнала с тая празна глава?

63

фред Астор

преди 14 години

Това са ценните кадри от златния фонд на Р.България.Господата от *** /КДС/,това можаха това ни дадоха.Поне симпатична да беше.

62

В РУСИЯ СЪМ :))

преди 14 години

ИМА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ РУМЯНА ЖЕЛЕВА !!!! МЪГЛИ , КОМПЛОТИ .. АБЕ КОН ЗЪБАТ.. ТИ ДОРИ НЕ ЗНАЕШЕ КАДЕ СЕ НАМИРАТ ПОХИТЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ МОРЯЦИ

61

коала

преди 14 години

"Постовете никога не са били важни за мен."МУААААААХХАХАХАХАААААААААААААААЕ пък що тогава не подаде оставка като зам-председател на ЕНП и не се прибра в Нова Загора да прекопаш лозето? Е то бива лицемерно, лицемерно, ама от тая и Станишев може да се изчерви:)))Всички те разбраха тебе коя си и каква си! Връщането ти в БГ политиката зависи от хората, а не от ББ - ББ може да ти даде пост, ама ти нали не искаш постове;)))