17

Анонимен

преди 14 години

На бате убавите! Пу Пу ПУ

16

Анонимен

преди 14 години

Двама сме търсят се още двама конника ;))))

15

Boncho

преди 14 години

на мени, на мени да трият пипирудити, ари дайти ваксата каде сте веееее

14

Петрол до 15

преди 14 години

А на десетата година, ще се появя аз, ако стане така, както казваш. Тогава всеки еблив ***, ще тръпне от земетресение с магнутит 100, по скалата на Рихтер, вятъра ще духа с 100000 меттра, в секунда, водата ще се покачи до нива, които и на Еверест няма да мечтаят да видят, а камъни ще валят върху подводници и самолети, като градушка. И тогава гнусните ухилени муцуни на ромите, ще се усмихват доста странно. Земята тук, или ще е на славянобългарите или ще я превърна в ад и смърт, за другите.

13

Boncho

преди 14 години

Аа не! Перата не ги давам щот многу тайни ша излязат наяве. ц

12

Мария

преди 14 години

хахахахаха Бончо хахахаха Разменям ваксата за перата хахахаха

11

Boncho

преди 14 години

Аз пера си имам, жезъл един приятел ми обеща, а танци само на чалга играя от как са помня. Дайти ваксата веееее!

10

Boncho

преди 14 години

Купуам черна вакса изгодно! 0887616539

9

GOLQM PATKAN

преди 14 години

NA TOVA V BG MU VIKAT-UY SVATBA DA VIDI!

8

Boncho

преди 14 години

Ари моля ви са вееее, буядисайти *** веееееее!

7

Петрол

преди 14 години

Добре! Но кои хапчета, да бъдат? Отвращението към такива полухора, полуживотни или равнодушието, към ставащото? Равнодушието води до разрастване на порока. Повечето, от света е равнодушен, та и затова порока е много. Но ще си взема, дозата "Нес-Кафе" - споко! А относно такива, да не се сърдят после, на земетресения, потопи, астероиди и други наказания! Те ги предизвикват, с маймунското си поведение, а не с цвета на кожата си. Расизма е неправилното. Правилно е да се отрича разврата, порока!

6

Анонимен

преди 14 години

КАТО ГИ ГЛЕДАМ ЖЕНИТЕ, ТОЙ ГИ Е ВЗЕЛ ДА СЕ БОРИ С ТЯХ. ДА МУ ИЗПРАТИМ НЯКОЛКО НАШИ МУРГАВЕЛКИ ЗА ДА СИ ОБЛАГРОДИ НАЦИЯТА

5

Boncho

преди 14 години

Bravo na chernokojite! Hvala na tehnite cennosti i tradicii! Koga shte pravat sledva6toto boiadisvane, da otida i az da se opleskam curen, 4e da pojivea kat horata?

4

Петрол

преди 14 години

Не става дума, за расизъм. Сред чернокожите има и разумни същества, отговорни. Не всеки е за трепане. Но такива, като този са виновни за повечето злини, по Земята. Безотговорно се размножават, вършат разврат, порок, злини и ги стоварват на невинни души. Затова тези грешници, трябва да се отричат, а не да се хвалят и поощряват! Харема е безотговорност и заслужава отричане. Това е порок, пред висшият Разум - безотговорност към останалите и заслужава издкореняване като разбиране и проявления!

3

..

преди 14 години

Da si piesh apchetata taq sutrin

2

рони

преди 14 години

Дай Боже на всеки мъж по малко полигамия! :-) Каквото и да говорите полигамията е природно заложена в мъжа... Бвески м,ъж иска възможно на най-многоместа да си пусне семето, за да е сигурно, че генетично ще бъде продължен..

1

Петрол

преди 14 години

Поредното порочно, безотговорно полу-животно, на което не му пука от злото, което създава. А такива са миллиони, че и повече. И кво се фука, с греха си? Аман, от безотговорни човеко-животни. Тук мангтали, там други? Все тая - безобразници. Такъв да го впрегнеш да работи по 9 часа, на нивата, че да му изфръкнат харемите от главата! Ето такива безобразници, опорочиха живота на Земята и го превръщат, в ад. Като този ухилен ***, полуживотно. А такива са много миллиони. Пфу! Отврат!