34

Смях

преди 14 години

Притеснява ме че тези който ни управляват не знаят какво правят !!!А постояните им лъжи или казване на полустини ми дойдоха до гуша.И не може във всяка ситуация да действаш като пожарникар или мутра ако си видял друг модел на държане във Б.Б може да ми свирнеш.Не става така имаме нужда във момента от хора който могат и знаят как се управлява.

33

Перо

преди 14 години

Оставката не е доблестна постъпка.Оставката е бягство от отговорност.Оставяш някой друг на се блъска с това, което си надробил.Доблестната посъпка е сам да си оправиш бакиите. И да не излизаш с номера, че си бил подведен. За какво си там във властта? Да водиш или да те водят.

32

Реалист

преди 14 години

22% ДДС ...няма ли да го плащаш в краен случай и ти? Или си от тия дето само "точат" ???

31

Смях

преди 14 години

Ха ха ха явно и ти страдаш от раздвоение на личноста като Б.Б сутринта казва едно а вечерта е на противоположно мнение.Предполагам че когато се събудиш ще си на мнение че си недоволен от правителството !!!!

30

Logitech

преди 14 години

и кое освен безработицата е толкова страшно ?нещо което стана по цялото това кръгло нещо - Земятаили те притеснява че някой от ГЕРБ е откраднал 2млн. - погледни към опозицията

29

Гого

преди 14 години

Браво на Нанев - доблестна постъпка като в белите държави, сбъркал си - подаваш оставка.Ето затова народа харесва правителството на ГЕРБ, не случайно има такава голяма подкрепа.Дай Боже много години да изкара, доволен съм от управлението.

28

боже

преди 14 години

странно какво щеше да пишеш ако и тук дигнат данъци и такси като спасителен план?

27

на дали

преди 14 години

Ами,хайде де!Ко чекаме,а?

26

Смях

преди 14 години

Разумно и обмислено решение е когато става въпрос за оцеляването на Българското население, със популистки мерки криза не се бори !!!!Много им търпяхме експериментите.

25

Реалист

преди 14 години

Плюем гърците, ама "евалла им". Знаят как да си решават проблемите. Ние освен да си чешем езиците, друго не умеем или...не си стиска.Та всяко стадо си заслужава овчаря ;) И тая сентенция си я бива, хак да ни е :)

24

2

преди 14 години

бравосигурно това е едно разумно и добре обмислено решение с предвидени добри ефекти в/у българското население - нали ?.....или просто "да скачаме балканджииииииии!"

23

Реалист

преди 14 години

Сори за правописа по-долу...Та има вече "прецедент". И понеже Б.Б. докато е бил при Тато се е "поизучил", съм сигурен, че ще стане "Тая година доплащане, догодина цяло плащане".Ха да ни е честито и да ходим да се застраховаме за всеки случай ;)

22

Анонимен

преди 14 години

Няма случай в историята комунист да подаде оставка. Нанев беше изритан като мръсно куче по бързата процедура, в противен случай щеше да се влачи до последно като Р.Желева. Омръзна ми. До кога ще чакаме Борисов да извади от джоба си оставката?

21

777

преди 14 години

казах да управляват държавата - не тебмислих да пиша и още, ама айде - форума не е само мой :П

20

Смях

преди 14 години

Няма кой да ви чака края на мандата!! Предсрочни избори или улицата ще ви прекрати мандата.

19

Перо

преди 14 години

Ами като си напълниш гушата, защо да не си подадеш оставката?Работата си си я свършил. От какъв зор повече те интересуват проблемите на здравеопазването?Очаквах Борисов да направи нещо, но той направи така, че да имаме най-смешното правителство от Жан Виденов насам.Управлението е изкуство, не плямпане ...

18

Реалист

преди 14 години

1. Хе съм "червен","син","жълт","турско син" или какъвто и да е!!!2. Оставка трябва да подаде цялото правителство и то поради причините, че се готви "доплащане" за животоспасяващи лекарства на онкологично, диабетно и хронично болните хора в Република България!!!Зпочнаха с диабетиците - допащане на инсулина! (Дай Боже да не стигам и аз до там). Създадоха "прецедент"...Днес сме здрави хора, а за утре имаме ли гаранции???Всички да си вземат чантата, шапката, гащите и...нататък я знаете песен :)

17

Анонимен

преди 14 години

правителствата трябва да създават общите условия, а не да ме управляват. аман от хора, които искат да ми казват кое е добре за мен. явно си млад и имаш бегли спомени или изобщо нямаш от времето на соц-а.Не избирам правителствата, точно защото не желая да ги храня. Повярвай ми, изобщо не съм си загубил времето.

16

777

преди 14 години

ти разбираш ли че държава без да се управлява от горе не може да имапък това че си вярваш в тебе е присъщо на всички българи - индивидуалисти сме всичкиама ако всеки път избирате правителства и после ги храните защото вярвате само в себе си значи си губите времето

15

Анонимен

преди 14 години

варваме в себе си 777 (поне аз). Ти ако си свикнал да вярваш на тоя и оня и да чакаш да ти сипят в устицата, твои си проблем.