20

?

преди 14 години

КАКВО НИ ГО НАВИРАТЕ В ПОЛЕЗРЕНИЕТО ТОЯ ***?

19

Vanhorn

преди 14 години

Каква етична комисия какви 5 пари бре хора !! На всички журналисти се плаща да пишат каквото е удобно на политиците!! Отдавна вестниците не са честната информация в днешни дни !! А Мадам В да вземе и да си преброи парите и ако има липси.....то е защото вече никой не и плаща за писанията !! А Доган много добре знае как,защо и кога!!! Макар и фес да е !! Не ги понасям всички подред....и на тях не им пука !! Така че сме квит ,макар хората като нас да с губещи от всичко това !! Майната им....

18

Анонимен

преди 14 години

О комисията я не се правете на много честни. На всички ни е ясно че който ви плати по неговата *** играете. Всички знаем коя е Валерия Велева довчерашната защитничка на Доган и Гоце а днес се врътна и понеже и плаща Герб сега е на страната на Бойко. хайде моля ви излагате се. Медиите и всички журналисти в тях които са ДСари до гуша дойдоха на българина. Толкова сте компрометирани че никой не ви вярва. А валерия каквито е надробила сега да ги сърба, пък ащо ще и доган да я заплашва все ми е та

17

1111

преди 14 години

Абе хора "гузен негонен бяга".Защо при условие, че писмото е адресирано до Мадам В., г-жа Велева скача така все едно писмото е адресирано до нея. Защо си приписва адресантство на писмото.

16

18

преди 14 години

"Такива изказвания накърняват сериозно доверието в медиите...."Отдавна нямам доверие в тях. Не съм се изненадал и не се и съмнявал , че цялата история си е истина, просто не е коментирано от политик на висок пост.

15

Анонимен

преди 14 години

Цяла България знае, че журналистиката е платена и поръчкова, само журналистите не знаят. Цяла България вижда антуража около ББ и като папагали повтарят всичко което каже. Ако ББ пръдне( без извинение ) журналистите са се вече ***. Цяла България чете поръчковите статии само журналистите се сяпат като ощипани девици. На времето изпълняваха поръчки на БКП, сега на тоя който плаща повече. Срамно е за професията г-да Журналисти...

14

Анонимен

преди 14 години

Ще стане много интересно ако Доган е филмирал и записал някои нещица,а той ги умее тия работи.Тогава мадам В и журналистическото котило ще издухат здраво супата

13

Анонимен

преди 14 години

Тая Велева нещо много обидено го раздава. А га яде кифтетата и други работи, а?

12

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Доган ще ....даде ли доказателства за Мадам В?Отговор - Доган не дава,той само ....взема;в конкретния случай е ....взелдушата на Мадам В,а знаете че ....Господин Д,души не връща.

11

Анонимен

преди 14 години

Доган е написал открито писмо до мадам В и никъде в писмото не е споменато име . г-жа В.Велева скочи като ужилена защо ли ?

10

над55

преди 14 години

до Никол,изцяло съм съгласен.Божее,какво извеждат като заплаха,та това са цитати от суфистки авторитет и християнски изрази.Тези ни мислят за *** .И трите за философията на живота

9

али

преди 14 години

A mедиите кога ще представят доказателства за това което пишата ? ...... как да и вярваме ? ...

8

ФРОЙД

преди 14 години

Искам само да уточня:Етика и журналистика са взаимноизключващи се понятия,следователно етична комисия в журналистиката НЕ МОЖЕ ДА ИМА,още повече като се види и състава й.НОТОРНО ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА В ПРЕКИЯ И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ СИ Е ***! ПИСНА МИ ОТ ***!!!!!

7

23

преди 14 години

Мравке .Нека си кажат за какво са и плащали за кои репортажи.Па нека знаем.Да си вадят очите За нас сеира.

6

мравка

преди 14 години

До кога ще ни занимавате със ***,тоя мазен аидук?Ако имаше ДАНС,прокуратура и съд тои одавна трябваше да е в затвора,но тези институции дестват избирателно.Ето един пример.Феновете влезли на терена на мача ЦСК-ЛОКО в мезсра са под домашен арест,убиецът и бандит от Враца Валери Дебелия заловен с половин кило наркотик и незаконен пистолет също е под домашен арест.Плаща си на прокурори и съдии от години и е недосегаем.

5

Кънчо

преди 14 години

Не ни занимавайте с вашите проблеми. Имаме си достатъчно наши! Каквото и да говорите, народът си знае едно: и сред политиците, и сред журналистите почтените и наистина независимите се броят на пръсти. За изминалите повече от 20 години псевдодемокрация политиците можеха да превърнат България в едно добро за живеене място. Имахме и материалната база, и финансовите ресурси. А журналистите можеха,вместо да се подмазват, наистина да изобличават недъзите на обществото. ДА, АМА НЕ !

4

23

преди 14 години

Ядеш пиеш ползваш връзки -плащаш.Сирене без пари няма.

3

Анонимен

преди 14 години

С ДВЕ ДУМИ- И ДВАМАТА СА ГОЛЕМИ МАСКАРИ

2

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Абе ние се чудим как да свържем двата края вие ни занимавате с глупости .Тоя на снимката и журналята са един дол дренки лошото е че ние живеем на сенки.

1

гоце

преди 14 години

Какво очаквате от еди психопат............