70

Анонимен

преди 14 години

Еничарите са били 70 години преди българите да се сетят да се бунтуват. В началото на 19ти век са разформировали Еничарския корпус, а ние сме се озободили в края на този век.

69

присмехулник

преди 14 години

Това което показаха по телевизията за Грозни направо ме шашна. До преди няколко години беше всичко в развалини. Да извикаме Кадиров за кмет на всички големи градове в Б/я:))) Ние дупките не можем да оправим:((( Забелязохте ли пенсиите на инвалидите/най ниските/ -минималната/на тези които не са работили/-еквивалент на 150 долара. Като имаме впредвид че цената на тока, водата и горивата е символичен сравнен с тези в България....

68

Анонимен

преди 14 години

EUObserver: Край на медения месец на БорисовПонеделник, 29 Март 2010A+A- Правителството на популисткия български премиер започва бързо да губи подкрепа седем месеца след бляскавата изборна победа поради икономически затруднения, неспазени обещания и все по-остри критики, коментира изданието EU Observer. Българите продължават да тънат в мизерия, въпреки че страната е член на ЕС вече 3 години. Кампанията против корумпирани държавни служители и организираната престъпност е довела до много арести и значим медиен отзвук, но няма нито един осъден. Продължава икономическата стагнация, безработицата нараства, постъпленията в хазната намаляват, а публичните разходи се увеличават. Ако тенденцията се запази България едва ли ще въведе еврото до три години. Бившият каратист и настоящ премиер Бойко Борисов никога не пропуска да обвини предишното правителство и опозицията за хала на държавата. Последната акция на ГЕРБ е сваляне на президента от власт. Според наблюдатели Конституционният Съд ще спре инициативата.По време на Срещата на върха на ЕС на 26-ти март Борисов призна, че трябва да бъдат извършени плащанията по договорите за обществени поръчки на стойност 1.8 млрд. евро, подписани от предишното правителство. Ако не анулираме тези договори ще станем като Гърция, която излъга както Брюксел, така и народа си, заяви той. Ако бъде изплатена тази сума дефицитът на страната ще достигне 6-7% от БВП, което означава край на плановете да въведем еврото. Борисов настоява пред прокуратурата да обяви неплатените поръчки за незаконни.Премиерът също се отказа от плана да накара 1 500 000 държавни служители да си плащат осигуровките след като по-малко от 2000 данъчни служители, полицаи и военни излязоха на протест. Няма присъди по делата за корупция на високо ниво от юли 2009 г. насам. Не е отбелязан особен прогрес по делата за организирана престъпност и също не са произнесени присъди, е отбелязано в междинния доклад на ЕК тази година.

67

Анонимен

преди 14 години

168-и остава да кажеш,че с башибозука нашите хайдути са яли и пили заедно.Имаме си един ненормалник вече-ГЕРБ,ти май си вторият.

66

до 168

преди 14 години

т5и сигурно си пра пра внук на някои ***,че показваш толкова телешка радост

65

Наблюдаващ

преди 14 години

До 160Това са американско-еврейски методики, в Русия такова безумие не съществува. Аналогията ти не върви.

64

Анонимен

преди 14 години

Която жена не е забулена,пребиват я с камъни.---------------- Мда, май не си си пил хапчетата...

63

Amenhotep

преди 14 години

168, ти луд ли си бе? Ходи да си пиеш хапчетата ... ненормалник!

62

Анонимен

преди 14 години

българите през този период не са имали подобни проблеми, плащали са само един данък десятък и повече не ги закачали, за еничарите които се твърди че са отвличани на сила също не е много вярно, те са се водели елитна и лдобреплатена войска, и много от хората са си пращали доброволно децата

61

!

преди 14 години

От посолството ни няма да си направят труда да отидат в болницата да проверят, да говорят с разследващите или нещо подобно.Ще чакат евентуално при тях да постъпи информация!

60

Злостър

преди 14 години

Брей,я да питаме Благой Георгиев какво му е положението в Чечня,а?В голяма грешка си.Запознай се първо какво е положението на чеченците в раойните,в които управляват терористите.Виж там верно е като на българите в Османската имерия.Който не слушка,режат му тиквата.Която жена не е забулена,пребиват я с камъни.Нещо като положението в Афганистан по време на управлението на талибаните.

59

жалко!

преди 14 години

Жалко, че ББ не е бил по това време на посещение в Москва!

58

Анонимен

преди 14 години

za partiata otoman boiko im e prigotvil onzi bager deto sabaria pametnici

57

Анонимен

преди 14 години

Положението на чеченците в Русия е като на българите в Османската империя. Ни повече ни по малко. Не че са ми симпатични като нация, но им влизам в положението.

56

до Герб

преди 14 години

Нямало е да бъде зле навремето някой немец да е опукал дядо ти и баба ти по погрешка,че да не се пръкне впоследствие грешка като теб.

55

цццц

преди 14 години

Колко *** има !!!!Ще взривиш ти хора!!!Господи на къде е тръгнал света

54

EXPERT

преди 14 години

Браво на ПутKин и Русия! Поредното дело на ФСБ... да видим коя малка и мизерна държава ще гонят този път. Империалистите нямат оправия.

53

словесен тероризъм

преди 14 години

Всъщност всички вербални еякулати на костовиста Борисов и на неговия политически сервитьор Цецо са акт на словесен тероризъм! Те непрекъснато насъскват техните няколко привърженици срещу всички свободомислещи българи!

52

Наблюдаващ

преди 14 години

Боже, Боже... държавата си загива, той само комунисти вижда около себе си. 20 години зомбиране не стигнаха на някои да проумеят, че България се разграбва и сега, а комунистите отдавна не са в играта. И въобще май тази дума от много помпане и разлайване на кучетата накрая нищо не значи, а само служи да заголваме дирници на Запада, че да може лесно и бързо да ни го слага, когато му потрябва и има интерес.

51

Анонимен

преди 14 години

БАВЕН МЪЛЧИ!