45

до Веселинчо

преди 14 години

там е разликата,че навремето дядо ти акто се е настанил в общинска земя,започва да си плаща данъците и така го озаконявамоят дядо между другото също се е настанил така - отива,забива колчето,отива в общината и плаща данъка.

44

борец за права

преди 14 години

А тия на бул. Европа или международен път Е80 до кога ше ги къткаме??? Или тези на Константин Величков!?

43

Муй

преди 14 години

А сателитките? Това не е нещо което можеш лесно да ползваш на вересия, плащат си яко 20-30 лева на месец, а тока крадат нали, щот може! Но сателитката, ти резват картата ако не си платиш.

42

Учуден

преди 14 години

Веселинчо ти някога да си стрроил нещо?Да си ходил 7-8 месеца по институциите за разрешения,да си плащал безумни такси за всичко,да си чувал за такса печат - за една секунда 5 лева?Ами аз си избирам НДК бе Веселинчо,да ходя и да се нанасям,а?

41

някой

преди 14 години

Лелееее! Ква е тая радиолокаторна станция??? Или може би някой радиотелескоп, а ;-)

40

Анонимен

преди 14 години

До 1950г в почти цяла Европа е имало закон за изтребление на *** ! В Англия дори са ги бесели и е имало хайки за ***, защото някои ще кажат че заради Хитлер е било така - да ама не . В скандинавските държава фори са ги кастрирали. Не е случайно това че *** се въдят само в България,Сърбия,Унгария,Чехия и Румъния......Това са ФАКТИ !!!

39

do # 36

преди 14 години

Iskam da te vidia ot edna strana kolko DIPLOMATICHNO ste se otnesesh , kogato doidat niakolko ciganina da te oberat , prebiat ot boi teb i semeistvoto ti i iznasiliat decata ti i jena ti .......... Ot takiva ,,diplomatii ,, i tolerantnosti sme stignali do toia hal !!!!!!!!!

38

Jolly Roger

преди 14 години

В Дахау стоят бараките, за тия общежития са.........

37

рома тв

преди 14 години

*** работа не върши, ако върши то резултата след това е страховит! това е в 90 % от случайте. *** може да нямат пари, но трябва да си купят - телевизор със сателитна чиния, уредба, ракия и евентуално мезе, другото са щуротии. *** данъци, такси, сметки за ток, вода, не плащат, защото им е противопоказно. и яко секс на екс!!! а ние понеже сме *** *** ги търпим и им се радваме и даже азбука им сътворихме, при положение, че в цял свят се знае, че този език е само и единствено говор

36

Veselin

преди 14 години

тия с какъв акъл ще го бутат ,все едно някой да дойде и да ти бутне къщата ,има нещо много объркано в цялата система ,все едно наще пра дядовци едно време като са си избирали дадено място да си построят някаква къщичка им е трябвало някакви документи .*** не ми харесват и на мен ,но за едно нещо са по умни от нас ,просто не си плащат безумните данъци .

35

Дебилия

преди 14 години

А когато се строят къде зяпат тия *** от общината,че сега ние данъкоплатците ще плащаме за събарянето.Ако аз си дигна едно навесче в двора,ще ми шляпнат най-малко 500 лева акт.*** да си в тая *** държава.Хем не плащаш данъци,хем си правиш каквото искаш,хем не те глобяват.Да ти е..а държавата скапана.

34

Анонимен

преди 14 години

Колкото повече мразим и плюем ***,толкова повече те ще реват ,че погазваме правата им.Аиде малко по дипломатично,де..

33

Анонимен

преди 14 години

НАЙ ДОБРЕ Е ДА ГИ ЗАПАЛЯТ,ВИРУСИ

32

r/vn

преди 14 години

гледайте жиците от стълба каде отиват хахахахахах

31

vsd

преди 14 години

xaxax

30

джеймс

преди 14 години

с бутане нищо няма да стане. Трябва да се реши проблема генерално. Ще ги бутнат и ще отидат в друго гето и така може сто години да продължи това. Вместо да ги бутат, по-добре къщурките в гетата да бъдат регистрирани с някакви номера и всяка незаконна къща да се облага с данък десет пъти по висок от нормалния.Който не плаща данъка да си поема глобите и ако не плаща тогава къщата му да се конфискува в полза на държавата и да се събаря. Това е начина.

29

Анонимен

преди 14 години

Кърлежите като имат притенции нали имат организации .Пълно е с пустеещи села има земя да си обработват и да живеят.Ама тая *** няма да иде.

28

Строителен надзор

преди 14 години

Цялата конструкция се крепи на кола за сателитната чиния и буриите на печката. Жалко, че при нас няма торнадо както в щатите. Ще ги издуха безплатно :)

27

Коментар

преди 14 години

Ако интелигентността се измерваше със сателитни чинии, да щяхте да бъдете интелигентни. За съжаление не са това критериите за интелигентност.

26

гларус

преди 14 години

И в Приморско са записани 100 *** на един адрес, нямат ток и вода но всички имат сателитни антени