99

До 124

преди 14 години

Да но ние имаме право а вие не разбра ли. Няма да ти кажа защо :)))

98

Анонимен

преди 14 години

Уважаеми ГЕЮОВЕ, ануса е създаден за изхвърляне на отпадъците на тялото. И при животните е така. Само дето не съм чул за куче - ***, прасе - *** и т.н. И това се дължи най-вероятно на факта, че животните не могат да притежават развинтева фантазия! А когато вземат, че откачат или ги убиват, или себеподобните им ги изолират...

97

Анонимен

преди 14 години

Аз до затвора няма да стигна защото не съм извратеняк като теб

96

Анонимен

преди 14 години

Мисля че тя е пълнолетна и затова има думата разбра ли гей скапан. Кой дескриминира сега. Май *** са подай ми храна за да ти отхапя ръката

95

Мнителна

преди 14 години

Ще добавя специално за Боб една френска поговорка - Не изнасяйте леглата навън. Така гласи тя. И във връзка с това, след като си позволявам да критикувам изявите на хомосексуалните, ще отбележа, че и аз не си позволявам да се натискам с никого на публично място.

94

Анонимен

преди 14 години

Не , Боб, ти си тъпакът , отново.Забранени са ДЕМОНСТРАЦИИТЕ И МИТИНГИТЕ на сексуалността, самата сексуалност не е забранена.Ти си свободен да се натискаш с гаджето си , стига да не развяваш плакати относно сексуалността си и да не правиш паради по този повод, ясно?Моля те , образовай се.

93

нормален

преди 14 години

Е със сигурност не вея знамена по този повод. Освен това не виждам защо трябва всички да разбират с кой пол си лягам?Истинските хомосексуалисти едва ли има за какво да протестират, по-скоро тези на улицата с байраците не са нищо повече от обикновенни *** които просто следват модата.....

92

Анонимен

преди 14 години

Както виждаш съм свободен ако бях в затвора нямаше да мога да пиша. Нали перверзнико.Хаха

91

Мнителна

преди 14 години

Че кой им пречи на хомосексуалните да си живеят личния живот. Да си живеят както смята за добре, но да не демонстрират пред децата сексуалните си щения с парадите си.

90

Анонимен

преди 14 години

Пише ,че никой не може да прави сексуални демонстрации , а не че изришно е забранено на гейовете. ***. Чети ясно закона . Никъде не е гарантирано правото да си демонстрираш сексуалността, капиш?Следователно то не може да бъде нарушено от забрани, тъй като не съществува такова право.

89

Анонимен

преди 14 години

Да направим митинг "Смърт на ***" и да видим дали няма да ни нападнат.

88

нормален

преди 14 години

Аз не правя шествия по повод на това, че харесвам жени- от къде на къде трябва някой да митингува под балкона ми защото си пада по мъже????

87

помнещ

преди 14 години

Този навремето беше най-голямата парламентарна лисица. А сега е един обикновен пиандурник. Нищо повече. Изкуфял дъртак,но голям тарикат.

86

Анонимен

преди 14 години

Именно има , но не се спазват. Пише ,че никой не може да прави сексуални демонстрации , ама явно за гейовете този закон не важи.Пак ше кажа - ***.

85

о.....

преди 14 години

Много отворен за годините си е тоя г-н Ганев.. То само така се пробива.

84

Гей

преди 14 години

Той е един от нас ве....мушмурок!

83

Анонимен

преди 14 години

в наредбата се казва, че НИКОЙ няма право да прави демонстрации на сексуална основа - независимо каква сексуална ориентация имаНяма правото , разбираш ли , т.е то не може да бъде нарушено след като го няма. Никой не ти забранява да се натискаш с приятеля си , забранява ти се да го превръщаш в демонстрация, ясно? ***.

82

Анонимен

преди 14 години

Всички хора са равни пред закона? Аз ако застрелям някои и някои милиорнер застреля някои дали ще сме равни пред закона в България според теб. Така че стига с *** цитати от конституцията. Или тя важи само за гейове, *** и турци. А аз нямам права. Като сме равни пред закона как Доган открадна 1.5 млн от България че и повече е крал и е още на свобода а аз ако открадна и 50 лв. ще съм в затвора.

81

Анонимен

преди 14 години

Абе кво ви пука? Колкото повече *** - толкова по-добре! Остават повече свободни жени и на нормарните ни се отваря повече работа! Нека се въдят!

80

Мнителна

преди 14 години

Публичната демонстрация не е "личен живот" г-н Ганев.