34

do 33

преди 14 години

веднага- преди или след като дойде в съзнание? :@

33

Ед

преди 14 години

Като се забранят моторните превозни средства движещи се с дизел,бензин и газ :))) ГЕРБ ще направи така, че няма да бъдем повече енергийно зависими.... :)))))

32

iffaylo

преди 14 години

...мда аз не отричам,че и дупките в главите на повечето шофьори са ОГРОМНИ за съжаление...но е дразнещ факта,че не само те са причина за инцидентите,а и още няколко "маловажни" нещица: дупки,маркировки,знаци,КАТ,други джигити и тем подобни...Дано се оправят 6-мата :) Think.Feel.Drive.

31

Рангел

преди 14 години

сега 100% *** от кат ще го изкарат (не съобразена скорост)

30

Анонимен

преди 14 години

Ако някой си повреди колата в дупка, да вика веднага КАТ да констатират и да съди държавата.

29

Алтимирски

преди 14 години

Тия наистина трябва много да са бързали. От разклона за Оряхово в селото до Долни дъбник целия път е кратер до кратер и до кратера пак кратер.

28

Ед

преди 14 години

Представям си София и големите градове без автомобили. Тогава дали ще има задръствания с колоездачи и каруци ? :)

27

ТЪПАК

преди 14 години

Дядо Тодор ги е направил тез пътища, а сегашните (Иван, Симеон, Сергей, Бойко) немогът да ги изкърпят като хората. Вече двадесет години няма власт в тази страна, това е истината.

26

Ед

преди 14 години

Предлагам ГЕРБ да гласува закон с който ще предпазим единствени ние околната среда. Закона да се отнася до забрана за използване на автомобили и всички моторни превозни средства поради липса на пътища с подходаща настилка в България. Така ще опазим околната среда.

25

do iffaylo

преди 14 години

iffaylo, готов съм да се обзаложа, че тая мазда е била като оня москвич дето преди време беше побрал 25 ***. Дупките наистина са голям проблем, ама дупките в главите на шофьорите също са проблем и то по-голям.Хайде лека и безаварийна и по-малко дупки по пътя на всички.

24

Ед

преди 14 години

Пак оправданията на КАТ ще слушаме за несъобразена скорост...... Абе до кога ще чакаме да оправят пътищата ???? Явно най-безопасно ще бъде с каруци и да се дават всички коли за скрап в държавата.

23

бг

преди 14 години

причината за катастрофата е ДУПКАТА, а не коланите. разбираш ли разликата? за едното се полага затвор, за другото отнемане на точки и глоба. Разбра ли или да ти го повторя?

22

iffaylo

преди 14 години

Има mazda и със 7 (седем места) Mazda5 а и половината ванове и джипове са с 3(три) реда седалки "ШОФЕРЕ"

21

Анонимен

преди 14 години

До всяка дупка полицай.Поне да знам какво работят тия.

20

bg

преди 14 години

КОГО ЩЕ СЪДЯТ СЕГА? СЕБЕ СИ ЛИ?

19

Анонимен

преди 14 години

А сега да попитам господата от КАТ защо не са на дупката и не сигнализират за опасност на пътното платно.Пак някой не си върши работата в тая държава.

18

шофер

преди 14 години

Никой не коментира, че са били 6 души в колата. Аз мазда с 6 места не се сещам! Сигурно са били и без колани. А едва ли ако са се движили с позволената в село скорост 40-50 км/ч е подобно очевидно натоварената кола да "изхвърчи" и да се забие в стълб. Иначе с дупките е ясно положението. Убиваме се по тях.

17

баа Пена

преди 14 години

най-лошото е,че такива дупки-убийци и *** от последното село,до столицата,което показва,че тотално е изтървана хавата в държавата,а най-страшното е че подобни капани ни дебнат по пътищата и когато караш по непознат терен и в тъмното,е все едно,че играеш на "руска рулетка".Веднъж викам на едни "кърпячи на дупки":що ги мажете едва-едва??А те ми викат:-ти кво бе искаш догодина да нямаме хляб?!?!?!?Ми кво ще речете?Всичко в държавата е пари и само човешкия живот-евтин!!

16

до 13

преди 14 години

Мечтай си данъка да е 10 пъти по-малък...Всъщност е 100 пъти по-малък. Данъка за вилата ми (30 км от София), двуетажна къща на 20г. с двор 3 декара е ... 5 (пет) лева. Смятай.

15

Анонимен

преди 14 години

Да не мислиш, че не знам, че навсякъде е така. Нали същите крадци са правили далаверите и са "пълни" дупките и при вас. Но трябва да вдига шум, за да се оправят нещата. В София скандалното е, че се отвориха дупки все по улици, които бяха ремонтирани основно в последните 2г.