41

Петков

преди 14 години

Не е нужно да си отглеждаш зеленчуци, може да си купиш чифлик високо в планината, да назначиш работници и да си доставяш нормална, чиста храна. Ако не можеш, на кой му пука, решенията се вземат от тези които го могат и не само ГМО ще ядеш, ами и палмова мазнина, маргарин, сухо мляко, смлени птичи кости.

40

мравка

преди 14 години

Докато не накажем жестоко всички на влас от 22 години насам нищо няма да се промени,ще ни правят на луди и ше ядем ГМО

39

Dan до baykolu

преди 14 години

Коментар 31 е на ментето предполагам... личи си!

38

Dan до rex

преди 14 години

За съжаление няма как да ги отглеждам зеленчуците, защото нямам и един квадратен метър нива, идеята е да не се убиват производителите с ГМО-та внесени (котрабандно) от Турция,Гърция,Македония които са евтини но са безвкусни и вредни за здравето,а точно да се субсидират от държавата и от съответните еврофондове за да си ядем вкусните и полезни зеленчуци.Ако се разреши ГМО в БГ все едно да зачеркнем БЪЛГАРСКИ-синоним на вкусни в цял свят и да се обезличиме като производители-просто производители!

37

Петков

преди 14 години

Браво, мЪсон, Viva La Revolución!

36

Аз

преди 14 години

Категорично съм против ГМО, но няма да изляза да протестирам. Това е губене на време.Аз просто не купувам мляко ДАНОН, не купувам колбаси от кайма, не си поръчвам в ресторант кюфтета и кебапчета не пия ментета.Разбира се това не значи че 100% съм защитен. Но нека всички да правим така и производството на Генно Мутирали Организми ще намалее.

35

Петков

преди 14 години

Скоро ще сме като в Гатака, от генномодифицирани храни - към генномодифицирани хора, няма да е лошо, ще живеем до 150 години, и според политиките на всички правителства ще работим поне до 149, а пенсията ще е 12 евро.

34

мЪсон

преди 14 години

Билдербергите, отдавна са решили, че на земята трябва да има 500М до 1млрд народ. Масова война никой не иска, щото всичко отива на майната си, но виж, ГМО-та, ваксинки, стерилност, ще реши проблема с прекалено многото "гоя" на планетата. Единствяния начин е тотален бунт на цивилизацията и сриване на системата, която дава възможност на такива кръвпоийци да смучат и властват над хората. Жалко, че масата са овце и не разбират нищо...

33

Анонимен

преди 14 години

ДА на ГМО

32

!

преди 14 години

ОСТАВЕТЕ ГО ТОВА ГМО!ЗАБРАНЕТЕ ЦИГАРИТЕ!!!!

31

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам ГМО. Това е моето мнение.

30

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA!OSTAVKA!OSTAVKA!

29

baykоlu

преди 14 години

Само ГМО! То е начина да сме съвременни и да сме в крак със света. Щом в целият свят се ядат, ние да не сме по-будали, та да не ядем постиженията на науката? А тези *** да си намерят работа, не да ми клечат пред Парламента

28

Анонимен

преди 14 години

Ne na GMO!OSTAVKA ZA PRAVITELSTVOTO, KOETO OSUJDA NARODA SI!

27

Golemeca

преди 14 години

Kakvo gmo kvi 5 marki..vie ludi li ste be ludi li ste ??? yabranete taq skapana sudebna sistema...drugoto e laja...laja...lajaaa..tam e istinata

26

niakoi

преди 14 години

ABE STO NE PROTESTIRATE PROTIV BEZDOMNITE KUCHETA, CHE SME NA PURVO MYASTO V SVETA PO ZABOLELI OT KUCHESHKA TENIA. TAM KUDETO SERAT POMIARITE SI IGRAYAT VASHITE DECA! TOVA E 100 PUTI PO NABOLYAL PROBLEM OT GMO-TATA!

25

rex

преди 14 години

ами отглеждай зеленчуци! ще има много да се купуват и освен това правителството не само ,че не ти пречи ами и дава субсидий. интересно е все пак как стана така, че от маса години хората се тъпчат с ГМО и едва сега се сетиха ,че им трябва виновен и то точно кой..

24

Анонимен

преди 14 години

НИКАКВИ ГМО В БЪЛГАРИЯ!!! НЕ НИ ТРОВЕТЕ! ИСКАМЕ ЗДРАВЕ ЗА ДЕЦАТА СИ!СМАЗАХТЕ НИ ОТ ДАНЪЦИ И ДРУГИ "АНТИКРИЗИСНИ" ИДИОТИИ , ПОНЕ НЕ НИ ТРОВЕТЕ!

23

Dan

преди 14 години

Преди 10-тина години се чудех на един грък който ми обясняваше колко харесва салатата в България защото всичко си има вкус, а в Гърция казваше той ако ми завържеш очите и ми дадеш пасирани зеленчуци няма да позная кое е домат кое е краставица, кое чушка... За мое съжаление това вече е факт и за България, като започнеш от доматите минеш през краставиците ,марулите , морковите и стигнеш до зелето което вече и за кисело не става...Да си върнем идентичността е почти невъзможно,но защо не опитаме?

22

Простак си!

преди 14 години

За теб цигарите трябва задължително да вървят с ГМО!Така ще има по-малко абдали в сайта.