41

Един от вас

преди 14 години

Тоа шо си не прави разходки в Южниа парк вместо да ни бистри дереджето, когато мутрите управлявах всичко в държавата и се грижеха за реда и спокойствието на хората не се страхувах от нищо и имах стабилна работа и доход, сега първо ме е страх да изляза на улицата да не ме застигне заблуден полицайски куршум или да не ме набедят за Нагъл като вземам соиални помощи от държавата и второ работното ми място веднага го взе човек с доказани постижения за възхода и славата на герберите, темеужките

40

Един от вас

преди 14 години

Тоа шо си не прави разходки в Южниа парк вместо да ни бистри дереджето, когато мутрите управлявах всио в държавата и се грижеха за реда и спокойствието на хората не се страхувах от нищо и имах стабилна работа и доход, сега първо ме е страх да изляза на улицата да не ме застигне даблуден полицайски куршум или да не ме набедят за Нагъл като вземам соиални помощи от държавата и второ работното ми място веднага го взе човек с доказани постижения за възхода и славата на герберите, темеужките и други

39

ь_X

преди 14 години

Айде стига глупости .. хванаха няколко бандита и разбили престъпността .. тез работи ги говорете на децата в децката градина.

38

exmadam

преди 14 години

Ako BG-poslanik napravo podobno izkazvane v USA, shte e PERSONA NON GRATA!!!!!!!!

37

Цветан Караилиев

преди 14 години

Калдерон,напълно съм съгласен с теб!В цивилизованите държави,хората изпадат в ужас само при мисълта за комунизъм!Също и аз.Ненавиждам ги,толкова злини са причинили на земеделският ми род-ни живи,ни умрели мога да ги дипам и ако има възможност да им попреча с каквото и да е-не я изпускам.Без тях по-леко ще се живее!

36

xaxaxa

преди 14 години

ПАК НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ. НЕ БЕЗЗАКОНИЕТО СВЪРШИ! ПРОСТО НЕ ОСТАНА ЗА КРАДЕНЕ. ИЛИ ПО СКОРО ТОВА ДЕТО Е ОСТАНАЛО Е ТРУДНО И РИСКОВАНО ЗА ЗАДИГАНЕ! ВЕЧЕ ЗА ДА СЕ КРАДЕ СЕ ИСКА ИЗКЛюЧИТЕЛНИ КОМБИНАЦИ И МАШИНАЦИИ, ЗАТОВА МЕРАКЛИИТЕ СА ПО МАЛКО ВЕЧЕ! НЕ Е КАТО ПРЕДИ С КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ ОТ ТРЕЗОРИТЕ И НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ФАНЕШ ДИРИТЕ :D :D :D

35

bez kasmet

преди 14 години

I na USA-poslanik njamame kasmet!

34

Анонимен

преди 14 години

"да се даде път на честните и почтени хора" Нещо пътя ми се губи, виждам само светлините на приближаващият влак Дянков, който ще ни блъсне финансово!

33

внимавайте г-н Уорли

преди 14 години

Господин Уорлик! Внимавайте, някой от охраняващите полицаи да не Ви задигне по време на конференцията мобилния телефон, както се случи преди време с един от Вашите предшественици на софийската аерогара!

32

sadf

преди 14 години

само дето цените на всичко се покачиха почти двойно но това някак си го забравил, а ?

31

УГЗ

преди 14 години

Не си прав! Такива неща влияят на инвеститорите. Едно е американският посланик да каже, че тук нещата се оправят. Друго е - другарят Путин да тупа по рамото Гоце и да се похилква ехидно. Предпочитам сто пъти първото пред второто. А хазната сама ще се напълни, когато дойдат повече инвеститори споделящи американската ценностна система, и си заминат тези, които споделят руската!

30

Boko

преди 14 години

До Калдерон: От кого ще се освобождаваш-че то комунистите и милиционерите при герберите са много повече отколкото в БСП. Явно ти е сбъркана сметката

29

Anto

преди 14 години

До Смех: Станишката няколко пъти вдигаше заплати и пенсии а не данъците за разлика от комунистите.

28

Анонимен

преди 14 години

Поредната поръчкова статия за пред народа, то ако беше това вярно досега Станишев Доган щяха да са в затвора Мургина и т.н ест да не забравяме и наглата Масларка но нищо от това не се е случило защото това е БГ и тука има двоен и троен стандарт.Това което се говори в статията най вероятно важи само за обикновенния гражданин без да влючваме ***, мутрите и хората от високите етажи на власта.

27

Внимавай, ББ!

преди 14 години

Внимавай, ББ! Колкото повече те потупват по рамото, толкова по-надълбоко те закопават.

26

КАЛДЕРОН

преди 14 години

ТОВА ЗВУЧИ МНОГО ДОБРЕ. ДАНО СТАНЕ ИСТИНА.ОСВОБОДИМЕ ЛИ СЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ***,ЩЕ СЕ ИЗСТРЕЛЯМЕ МНОГО БЪРЗО НАПРЕД,КАКТО Е БИЛО ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ.КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** СА ЗАВЛАДЕЛИ ВСИЧКО: БАНКИ,ПОЛИТИКА,БИЗНЕС,МЕДИИ,ИЗРИНЕМЕ ЛИ ГИ ЩЕ ДОЙДАТ НОВИ ХОРА С НОВ МОРАЛ И ПОДХОД,ЩЕ СЕ ПРИЛЮЧИ С ТЯХНАТА ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КОЯТО НЯМА РАВНА В СВЕТА И ЩЕ ПРОГРЕСИРАМЕ.

25

Шапки долу!

преди 14 години

Шапки долу! Поредният прокуратор на България, която е провинция на САЩ, говори и всички да си отпушат ушите и внимателно да го слушат и да си водят записки! Защото Фидосова след това ще изпитва и които не си знае урока, че България и номер едно в битката срещу престъпността, няма да получи кюфтаци в кафетерията на парламента! А ако Джеймс Уорлик действително иска да помогне на България, най-добре е да я пази от ББ и от неговия мутренски и диктаторски режим! Досега недосегаемият ББ също ще трябва да влезе в пандиза. Тогава свидетелите няма да се страхуват да свидетелстват срещу него. Докато ББ е на свобода, свидетелите ще се страхуват за семействата си и няма да искат да свидетелстват. Виж примера с Октоподите.

24

Пфффффф

преди 14 години

моето си беше просто риторичен и напълно ненужен въпрос ....

23

Агата

преди 14 години

До УГЗ: С потупване по рамото хазната не се пълни

22

пак двойни стандарти

преди 14 години

А самия Бойко Борисов кога и кой ще го накаже за престъпленията му? Или американският посланик не чете близкото до ЦРУ списание "Конгрешънъл Куотърли"?