192

Анонимен

преди 14 години

човешката алчност няма граници ама природата си го връща тъпкано

191

Анонимен

преди 14 години

Idva 2012

190

леле

преди 14 години

ти явно си някоя от крадливите мутри живеещи по морето и екплоатиращ хорица от селата и малките градове. Не знам само ти големия отворковец колко пъти си плащал за хотел като си бил на гости в друг град. Да си позвола хотел!!!- дето всичко е гипскартон и като завали дъжд, тавана прокапва / в масовия случай/ - ти искат в силния сезон 70-80 лв. Бил ли си отворко в чужбина на хотел. Само за пример - В централната част на Лондон ими свестни хотели за по 40-50 паунда на вечер. ЛОНДОН!!!друго нема...

189

bai hui

преди 14 години

Слънчев Браг да го духа .. и Всички които му се кефят.. и те да го духат ...оня бил заможен и му се кефил ХАХАХАХАХА яж *** бе пич .. живота ти е Чалга !!!! Както и на всички дето ходят там.... Ако бях АЗ до сега нямаше да има и грам остатък от този *** наречен Слънчев Бряг .. ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ !!!!

188

!?!

преди 14 години

Razbira se 4e e taka, vse pak sesona ne e otkrit, hora nqma da potradat...

187

Поморийка

преди 14 години

Къв Кефффф .... имало Господ .... сега и нас ни налази... хехехех ... Хубаво , че ги лъснахте тия хотелчета пред нази , че изиграха ролята на диги :):):) Благодарим ти г-жо Славова хехехе....Дерзайте местни от тая дига нема по- добра.Къщите ни останаха незасегнати .... и сезон пак ще има .... Отивам да гледам как че помпат морето, па то пак приижда .... Тъпанариии ... Те дъртите ко имаше мегдан щаха да строят те на пясъка бре ,немаше вас да чакат.

186

Stan

преди 14 години

Аз съм от Бургас и съм работил 5 поредни лета в сл.бряг. Вярно е има разврат и секс доста ;) , селенията няма край. За това почти всеки Бургазлия ще ви каже, че харесва повече южното черноморие (Созопол, Приморско, Лозенец, Китен)

185

Johny

преди 14 години

И аз съм против собствениците на тези хотели, но реално погледнато курорта осигурява около 100 000 сезонни работни места. Отделен е въпросът, че там се подиграват със заплащането и 90% от работещите са принудени да работят от липса на друго.

184

Багер

преди 14 години

Винаги съм обичал морето! ;)

183

Анонимен

преди 14 години

Хааххаххахахах добреее ббееее!!! А ти сега ходи и спи в мухлясалите от наводнението хотели! Приятна почивка от мен!

182

ти си тъп

преди 14 години

лично съм ходил и преди и сега на тъй наречения слънчев бряг. Мога да те кажа, че преди време там беше пълно с млади семейства с деца както бяхме ние. Сега е пълно с ***, пияни и надрусани англичани, шведи и тем подобна порода приличащи на хора. Бах през лятото на това място и останах отвратен. Само мутри и ***. Да не споменавам и многото *** и секви там дилъри, *** и т.н.

181

Кирливеца

преди 14 години

Говорите така, защото никога не можете да си позволите хотел на морето, а спите у тетинчо си ,в гарсониерата му, на пода, на дюшеци.

180

Анонимен

преди 14 години

Българска работа просто другаде по света такова нещо няма да видите.ПО света първо се мисли какво може да стане и се прави обезопасяване.Тука първо се вижда какво става случва се каквото ще става и вече след като е отминало всичко се прави нещо там, и се броят едни пари едно чудо и едни изкавания като "пак ни изненада снега или природата".

179

Анонимен

преди 14 години

Еми така е. Ние като сме достатъчно прости да не контролираме положението на морето, то само го контролира :)

178

анонимен

преди 14 години

пушка,прав си:)

177

paitak

преди 14 години

целият комплекс да залее мамка му:)ама яко да го залее.представяте ли си.*** кефа и след 1000 години да го открият както откриха севтополис краи казанлък.тогава ще настане веселба

176

пушката

преди 14 години

Ей драги, достатъчно съм заможен и Съни Бийч беше един от любимите ми курорти, докато не се намериха такива като тебе да го опропастят!!!Сега курорта вече не е курорт - имаше летен театър и беше много гот да слушаш музика вечер след плаж - провалихте го! Даже и чужденците вече няма да Ви стъпят, защото строежите ги отвращават - прекалено е! Да потънат дано всичките ви некачествени хотелчета и без това замърсихте морето с каналите за отходни води!

175

:@

преди 14 години

Еми да ви кажа напълно си го заслужават собствениците. Първа линия не е на самия пясък. Не може да бетонираш плажа, да го узакониш съмнително и после да се чуудииш как така нивото на морето се е вдигнало от дъждовете и снеговалежите!!

174

Анонимен

преди 14 години

Ами мутрите да вземат да пресушат морето щом пречи на хотелите им ...

173

an

преди 14 години

I GOSPOD NEE SAGLASEN NA PLAJNATA IVICA, MUTRITE DA PRAVQT HOTELI. ZATOVA 6TE GI UNI6TOJI.TOVA NOVO STROITELSTVO DETO GO PRAVQT, SAS IKONOMISANI MATERIALI, MU TRQBVA 5 STEPEN ZEMETRESENIE, I VSI4KO 6TE SE SRINE.