78

Честито!

преди 14 години

Сега ще имаме 3 в 1. По-висока цена на парното+10% здравна вноска+такса мощност на тока=МИЗЕРИЯ! Тези от правителството се самозабравиха. Но защо да се учудваме - от 20 години който е на власт живее в някаква паралелна реалност?! Само ние на 4 године прехвърляме доверието си на друг, уж за по-добро, а то какво... Пожелавам ви здраве, защото засега само то не еобложено с данък!

77

зъл

преди 14 години

Ами скочили и им се уредил въпроса! Къде само че дремем ние? Ами да скочим и ние и като в Уругвай да изгоним натрапниците от ЧЕС, ЕВН и *** от топлофикация. Не било европейско! Ами да не е, ама няма да ни дерат по пет кожи!

76

Стига,писна ни

преди 14 години

Kакто ни подкараха като *** към кланницата явно e че чакат новия 9 Септември Време е всички да си припомним "Братчетата на Гаврош" - разлика с настоящето просто няма!

75

люляк

преди 14 години

боико евреино българите ве4е нямат пари .. парите са в колегите ти по маса 4ервените олигарси :) недеи натирва магарето да не ядете ка4 си4ките горе !

74

Ботев -"В механ

преди 14 години

Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка!

73

ние

преди 14 години

Угоди ли се на дружествата.....бунтовете му са в кърпа вързани на Бойко....!

72

PENE

преди 14 години

Е няма само правителството да щави хората я ! По светлият пример на Боко от Банкя , почват всички да ни ДЕРАТ ! Накрая никой няма да остане в тази проклета от Господа държава !

71

кире либерало

преди 14 години

Да се отхвърли предложението. Да се задължат всички монополи (ел.разпределителни дружества, топлофикации....) да обявяват публично в интернет всичките си разходи....

70

друг потребител

преди 14 години

Абе тия за *** ни вземат вече. За три дни - пет увеличения. Нещастното крадливо правителство и WORLD-*** Дянков не може да вържат бюджета и режат парите на който си искат (но не на \\\\\\\"наши\\\\\\\" хора). Ненахранилите се некадърни лични противни доктори (вече да ги наричаме сребролюбци) скочиха, мушмороците от кабинета веднага решиха - по-висока здравна такса. Не по-малко противните фармацевти - да не останат по-назад - искали биби такса рецепта, сигурно печелят малко от нещастието на хората. Останалите монополисти - в случая енргоразпределителните ***, били на загуба. Какво ме интересува - така и така издържам поне двама ***. Да взерме тая тръгнала по надолнището управляваща държавата пасмина да си върши работата с разните си държавни комисии (ДКЕР), министерства и каквото още е необходимо и да престане да товари народа, или да хваща пътя и да се връща тамоткъдето са дошли, даже за безопасност да се отдалечат на още 1000 км от \\\\\\\"любовта на народа\\\\\\\"

69

потребител

преди 14 години

АКО ВСЕКИ СИ ПРОЧЕТЕ Ф-РАТА ЗА ТОК:Моята е:1/ за консумирана енергия - 24.43 лв.2/ УСЛУГИТЕ пренос и достъп - 14.10 лв.3/ за ДДС...................................7.70лв.ЗА това, че консумирам 24.43 лв, плащам отгоре 21.80лв.Направи ми впечатление, че с възстановяването на едномесечното плащане и сметката намаля. ЗА ТОВА ЛИ ЩЕ въведат такса мощност, за да си набавят вече официално това, което СА КРАЛИ?

68

svetlio

преди 14 години

Значи започвам да крада ток още повече.вие несе спряхте :@

67

тъпото

преди 14 години

плуваме си лежерно в дълбоките води на социал-демокрацията но уви без навигатор... ех шибай пръчко не жали нека МЕН да ме боли

66

зъл

преди 14 години

Гарантирано от ГЕРБ! Къде е разликата с най-нахалните изстъпления върху потребителите? Тези предложения се пръкват не за пръв път, дори вече веднъж бяха отменяни като незаконни, но Тиквата приема всичко, което обогатява приятелите му за сметка на хората!

65

Анонимен

преди 14 години

Плащаме такса мощност за парното, такса за ползването на телефон, потребителска такса при личните лекари, такси за престой в болнични заведения; сега със сигурност ще въведат такса мощност за електрическия ток, който често ни спират и не е с еднакво напрежение, аптекарите пък искат такса за "обработка" на рецептите и за "консултациите", които ни давали, като че ли лекарите са ***. Май *** сме ние, които търпим търтеите!

64

се

преди 14 години

На цялото правителство трябва да монтират по един *** за да им измерва тъпутията на тези ....

63

12324

преди 14 години

Писна ми от подизпълнители и прекувачи , които трябва да лача на гърба си, всеки иска още и се чуди кво да имисли, такса мощност, смяна на топломери... а нашите доходи са константа! СПРЕТЕ СЕ !

62

тъпото

преди 14 години

само 15лв на година???!!!толкова малко ли потребяват ***??!!ако гледат с десетгодишна перспектива значи трябва да я направят 150лв...но ще останат ли до тогава БЪЛГАРИ да плащат????

61

123

преди 14 години

НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ИДЕИ КАТО НИЩО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ

60

Анонимен

преди 14 години

Управляващи нещастници, понеже сте адски прости, ще ви дам един безплатен съвет - за да не губят мръсните частни енергоразпределителни, Вик, ТЕЦ и други дружества, откъдето ви изкопаха, ограничете подаването на подаванете от тях енергия, респективно вода в радиус поне 3 км от *** гета (или там, където има пет коптора. Но да знаете - за това се иска дупе (разбирай кураж), а не бойковизъм (популизъм). Иначе народа ще ви издуха в най-скоро време.

59

Васко

преди 14 години

Аз предлагам да сложат по един въздухомер на всеки защото въздуха също трябва да се плаща.