29

...

преди 14 години

Komentarite kakto vinagi sa ot typo po-typ...

28

присмехулник

преди 14 години

Внимавайте, не ги ядосвайте. Ще ни пратят и брата на Дянков

27

До 30

преди 14 години

Lay off the drugs man!It's bad for you!!

26

може би са те

преди 14 години

да благодарим на киноиндустрията че ги измисли (току-виж някой следващ "Аватар" да грабне статуетката) :)

25

Анонимен

преди 14 години

ТЕ хубаво изпращат съобщения в космоса, НО има едно голямо НО и то е че вече има извънземна раса която редовно посещава земята и ни изучава.Мислите ли че тази раса ще допусне тия съобщения реално да се разнасят из галактита и да бъдат приети от други раси и евентуално да отговорят на сигнала като ни посетят.Просто сигналите ги пращаме но те не стигат до никаде а биват заглушавани един вид расата която ни наблюдава ни предпазва от белята която сами си търсим.

24

Анонимен

преди 14 години

ХАХХАХАХАХХА

23

Анонимен

преди 14 години

Ще стане като в 6-ти епизод на 13-я сезон на South Park, Pinewood Derby!Ха ха!

22

Napushen-Buhal

преди 14 години

пуснете им сашка васева и няма да доближат никога повече нашата вселена гадните малки зелени човечета

21

люляк

преди 14 години

краино време е да доидат и да свалят тази робовладелска система основана на принципа АЛ4НОСТА ПРЕДИ ВСИ4КО нека да доидат нямам търпение да се изпълни проро4еството на Иоана ..... когато дявола ще събере земните царе и воиски за воина против божиите легиони които незнаино защо ще доидат от небесата ( космоса ) :) може би имено те са поставили и на4алото на нашия вид ... и сега ще доидат и ще ни излекуват от собствените ни 4орбаджии и грехове

20

10091

преди 14 години

Радиовълните не могат да бъдат и никога няма да бъдат средство за комуникация между еднокатегоризируеми извъзнземни цивилизации за размерите на Вселената. Бутилка с писмо пусната в Черно море и предназначена за Америка има по-голям шанс да стигне, отколкото скоростта на разпространение на радиовълната да намери получателя си.

19

Ясен

преди 14 години

А ве тия не гледат ли филми има ,и лоши изънземни по добре да си траем :))))).

18

Червената помия

преди 14 години

Те са си тук откакто свят светува...От преди десетки хиляди години има следи на динозавър в мека тогава почва, и до тях следа от ботуш, подобен на ботушите, с които Американците кацнаха на луната.Според една теория, ние сме просто генетичен експеримент, нещо като работна ръка, която неочаквано се е развила прекомерно бързо в интелектуално отношение-за няколко хиляди години, които за тях са може би няколко месеца.

17

t1g3r

преди 14 години

Туко що каза голяма глупост ние едва сме познали радиовълните още се учим да работим с тях ако някаде там има цивилизация тя ще в най-добрия случай на нашето ниво,най-вероятно по напреднала,все пак трябва да има познанието да хване радиосигнала и да го декодира за което се иска интелект

16

Нарцис

преди 14 години

Елате моля ви и вземете всички червени бабички и останалия негоден материал в тази държава , заедно с ББ , ЦЦ , другото ЦЦ от женски пол и останалите 237 *** дето не спряха да крадат !

15

spam

преди 14 години

вече ми стана ясно защо през 2012-та ще получим ban :DDDDDDDDDDDD

14

ТАНКИСТ

преди 14 години

ЗЕМЛЯНИТЕ СА МНОГО ПРОСТИ СЪЩЕСТВА И НАИВНИ ЗАЩОТО АКО СЕ ЗАМИСЛИМ НИЕ ПО ВЪПРОСА .. ДА НАМЕРИМ ПЛАНЕТА ЗАСЕЛЕНА САМО С ЖИВОТНИ , ЩЕ ГИ ИЗБИЕМ И ЩЕ ЗАВЛАДЕЕМ ПЛАНЕТАТА ИМ И ПО СЪЩАТА ЛОГИКА АКО КАЦНЕ ТУКА НАПРЕДНАЛА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЩЕ НА ИЗБИЕ ДО КРАК !

13

GodLike

преди 14 години

Да и като дойдат можем да им се сторим идеални за закуска :) 6 милиарда супер калорични човеци фрии

12

Патфайндър III

преди 14 години

Объркал си рейса пич !

11

10091

преди 14 години

Винаги съм се удивлявал на факта, че под "извънземни" се подразбира само и единствено биологични видове в някакви степен на развитие с технологични нива, обикновено по-високи от нашето. Пълна залупеност в мисленето и представите ни.

10

пфидогойк

преди 14 години

Извинете, да сте виждали едни вафли тука.