197

Анонимен

преди 14 години

Hei harode , ne se sheguvaite! Razkaraite tozi bezskrupulen nekadarnik Dqnkov. Shte mine malko vreme i shte zapochnete da plachete za greshkata si, kakto plakahte ot glupavata ideia da ima car v Balgria.

196

Гадняра

преди 14 години

Тия двете олигофренчета що не земат та млъкнат?!

195

Анонимен

преди 14 години

Po vsichko lichi, che Ivan i Andrei nepremenno iskat da badat mnogo izvestni. Za moe goliamo uchudvane nivoto na ministrite v Balgaria ne e po-visoko ot tova na tezi dvama komici.. Kato niama zakoni i red, pone da ima shou...

194

Анонимен

преди 14 години

v kakav scenarii da uchastvate be oligofreni? to tova da ne e butilka s alkohol che da uchastvate... che i deklaracii razprostraniavat...

193

Анонимен

преди 14 години

Вие прочетохте ли че Дянков и НАП ще искат собствениците на фирми да се осигуряват на 1200 лв месечно без значение колко взимат и ако имат няколко фирми трябва да плащат за всяка поотделно и да се осигуряват до 2000 лв месечно? Това знаете ли какво означава? Означава фалит на малките фирми и пращане на техните работници на улицата! Никое правителство до сега не си е позволявало такъв пладнешки обир!

192

до 202

преди 14 години

А ,бе пич ,Бойко беше бодигард на бай ти Тошо ,след като /бай ти Тошо/ го свалиха от власт.Така че ,не ги бъркайте работите.След 89-та година нямаше партиен подбор за охрана.Царя като дойде ,охраната му плащаха братя Диневи от с.Влас.

191

мраещ

преди 14 години

искренно не обичам президента - не съм гласувал за него и никога не бих го нправил..но и тези двамата *** не понасям ....докога ше ги търпим да си разиграват коня?!? *** грозни и *** си правят каквото решат ,а ние или някой от нас им се рдваме .....

190

offline

преди 14 години

Опосуми! Ще повърна вече от тези...

189

До 192

преди 14 години

и още нещо: обвиняват Първанов, че бил агент Гоце, че имал връзки с тоя и оня от подземния свят. Защо тогава простихте на Бойко Борисов членството му в БКП, това, че беше бодигард на Тодор Живков и че кумът му (на Борисов) е не некой скулптор или оперен певец, ами баш един от главатарите на подземното царство - Пашата! Аз кротко питам: каква е разликата между двамата - Бойко и Първанов ?

188

Подмяна на истината

преди 14 години

Шоуто затова се нарича шоу, защото съдържа провокативно-сатирично-забавни елементи, които поставят на изпитание интелекта на поканените гости в него. Но в случая, цялото българско общество разбра, че не шоуто е дало повод, а самият Първанов е търсил претекст, за да унизи и пропъди Симеот Дянков и да припише собствените си грехове върху реформаторското правителство.Защото въвеждането на фиред и дисциплина и търсенето на отговорност постепанно разкрива истинската същност на Първановите протежета.

187

Анонимен

преди 14 години

какво е опосум?

186

До 192

преди 14 години

По принцип си прав. Само че кого си избра народът, за да престане с този грабеж ? Един бодигард на Тодор Живков, който пък сложи гаджето си на изхода на всички данъци в държавата - СИБанк. Крадецът вика дръжте крадецът. Само че докато за Първанов само се говорят тея неща, то Цветелина Бориславова държи реален мажоритарен дял от СИБанк, през която преминават всички разплащания в БГ. Да не говорим за винетките и други конкурси...Не може да гледаш чуждите трески, а собствените греди в очите - не.

185

Анонимен

преди 14 години

Ti narode, dade glasnost na podobni maloumni infantili.

184

проницателен

преди 14 години

има определено нещо трезво и умно в погледите и на двамата... сигурно снимката е правена веднага след събуждане

183

мънго джери

преди 14 години

те нещата са толкова ясни,че не мога да разбера някои хора как зорлен се правят на луди тука.че те на Гоце му отстреляха половината съветници,егати президента където има такива съветници,и много интересно какво са го съветвали?!какво направи за народа този т.нар.президент,защити ли го по някъкъв начин,помогна ли му,,зае ли позиция за църквата,за мафията.за убитите журналисти..какво точно направи?вие които го защитавате,от кое сте доволни?

182

Анонимен

преди 14 години

На тези двамцата ще и се стъжни животеца.Само гледайте.Президента няма да и прости това.А той ЗНАЕ КАК.

181

Мислител

преди 14 години

Снимката много ясно показва що за *** е ИВАН! Не само че е долна пияница, ама и ***!

180

гоцко-боцко

преди 14 години

Много го заболя Гоце, че Дянков намекна в ефир това, което всички мислят. Не може да прикриваш 4 години грабежа на България, да си заобиколен от олигарски приятелски кръгове и да не си се облажил от това. Въпроса е, че милионите и имотите на Гоцко не са на негово име, а каквато е практиката - са на името на подставени лица - за да е недоказуемо. Главата на Октопода явно е в президентството. Гоцко е доста изнервен напоследък и има защо

179

gh

преди 14 години

Медиите отдавна надушиха у кого са парите и съответно на него да се слагат.За съжаление Иван и Андреѝ не правят изключение.Проблема е че по този начин се промиват мозъците на хората и те лесно могат да се манипулират.

178

Да...да..

преди 14 години

Опосумите,да приемат новото си име-скунксове,и да пишат сценарии, само на жените си